Šta je novo?

Tom Clancy’s: The Division [PC]

Moci ce da se iskljuce elementi UI-ja, svaki ponaosob. Kao i chromatic aberration. Sve ce to moci da se iskljuci na Xbox One, pa pretpostavljam da cemo dobiti iste opcije za PC.

wanCh6S.jpg

Najgori deo UI-a mi je kod cover sistema kada iscrta pravougaonik na mestu gde ce lik da se zalepi za barijeru. Ostale stvari mi ne smetaju toliko, ali to me bas nekako iritira na svim videima sto sam pogledao.

• completely customisable UI - resize and reposition every HUD element.
  • multiple monitors support - you can move UI elements to one screen and keep one screen completely free for example.
  • seamless switch from keyboard and mouse to controller.
  • multi-GPU support from launch.
  • unlocked framerate.
  • no mouse acceleration/smoothing.
  • text chat and proximity voice chat.
  • uPlay lets you invite your Steam friends into your Uplay Friends list and find people you recently played with.
  • supports LED keyboards (example: the button that is mapped to your medkit will begin to flash when you're low on health. You can also map a key for teammates, and it too will flash when they are in need of support)
  • menus properly support mouse - to the point that you can equip gear by dragging and dropping pieces from your inventory onto the character model.
  • exclusive feature to the PC version - Parkour Mode, in which gamers press a button and their agent can continuously leap over barriers.
http://blog.ubi.com/8-facts-about-the-pc-version-of-the-division/
https://www.rockpapershotgun.com/2016/01/22/tom-clancys-the-division-interview/
http://www.pcgamer.com/tom-clancys-the-division-impressions-from-the-pc-build/

• Flexible user interface: move, scale and adjust the opacity of the HUD.
  • Intuitive controls: navigate easily through the interface, inventory panels and map designed specifically to be used with a mouse or a controller.
  • Full mouse & keyboard support: opt for the high precision mouse and keyboard experience and switch to a controller in the middle of any encounter without interruption.
  • Text chat: team up with more agents of The Division by using the in-game text chat.
  • Optimized graphic settings & customised GPU effects: adjust a vast variety of technology treats, from realistic lighting, shading, snow particles, local reflection, fog volumetric scattering, depth of field and much more…
  • Multi-GPU support: unleash the graphic power of the best computer set ups for jaw-dropping graphics powered by Massive Entertainment’s game engine Snowdrop.
  • Multi-screen support: play with up to three screens for the most immersive and stunning experience of The Division.
  • Multi-resolutions: opt for 1080p or 4k and automatically adapt the resolution to fit multi-screen configurations with FOV correction.
  • Unlocked framerate: let the most powerful computer reach the highest framerate.
  • HBA0+: enjoy the most realistic shadowing, lighting algorithm and ambient occlusion.

Poslednja izmena:
Vec sam rekao cini mi se, a i opet cu, svaka im cast sto su ubacili ovoliko opcija za podesavanje grafike, HUD-a, ma u sitna crevca, da svako moze da namesti kako njemu odgovara, respect za ovaj potez, malo koja igra danasnjice pruza ovoliko opcija iz samog menia igre.

Kad ovo izlazi za PC

Veoma argumentovano, zaista. Bravo.

Inače, lepo je što ima toliko customisation opcija i za grafu i za UI.

Nadam se da će moći i bullet trace da se isključi, preteraše ga.

A što se tiše PC šotki... :lupko: mogli su to još malo da prerendaju, baš su se stisli nešto. :d

Meni za sad sve ovo deluje solidno, osim već pomenutog očiglednog disbalansa levelovanja. Videćemo na šta će to da liči kad igra bude izašla.

Čak mi ni downgrade ne smeta, ali ovo je dealbreaker za sad.

Prvi komentar s pretposlednjeg klipa, ovog kog je G@W okačio... :d

"when I fight an alien wizard in Destiny, at least I can imagine it would really take a few thousand bullets to kill... a common thug in his Adidas shouldn't be that type of "Boss" battle.."

Poslednja izmena:
Ovaj feature realno sabija:

uPlay lets you invite your Steam friends into your Uplay Friends list and find people you recently played with.

Kakvi su to retardi...

Mnogo bolje izgleda nego Xbone verzija. Verujem da ce u 4k igra da zablista.

Nadam se da je taj lik iskljucio SSR u tom klipu gore jer nedostatak normalnih refleksija u igri koja se uglavnom odvija u vlaznim uslovima u 2016-oj je jedan ogroman minus za vizuelnu prezentaciju.

Sa ovim što sam video do sada, definitivno ova igra ispada sa mog spiska "željno isčekivanih naslova koji dolaze" :d
Jednostavno nisam očekivao MMO, ne volim takve naslove, ne volim da pucam 100 godina u jednog te istog, mene to mnogo smara.
Očekivao sam neki Rainbow Six, coop sa 4 igrača, gde se crkava od metka, ovo je sušta suprotnost tome, nažalost (bar iz mog ugla)

^na ovom procurelom klipu od pre par postova, neki likovi umiru malo brze :D

Zato što su niži level :D

Sa ovim što sam video do sada, definitivno ova igra ispada sa mog spiska "željno isčekivanih naslova koji dolaze" :d
ne volim takve naslove, ne volim da pucam 100 godina u jednog te istog, mene to mnogo smara.
Očekivao sam neki Rainbow Six, coop sa 4 igrača, gde se crkava od metka, ovo je sušta suprotnost tome, nažalost (bar iz mog ugla)

+1

^na ovom procurelom klipu od pre par postova, neki likovi umiru malo brze :D

I ja sam primetio da su se neki protivnici malo uigrali u tom klipu. :p

Valjda će da se opamete do izlaska igre i da onda svi padaju kad treba... :d

Zato što su niži level :D

A ovi koji su "viši" level i koji preživljavaju sačmaru u lice s point blank udaljenosti mora da su jeli mnogo, mnogo spanaća ili njihove rejbanke imaju neuobičajeno veliki damage resistance. :laugh::D

8K ima sve to da upegla...a sacmara u facu?
Pa uvek je lepse kad to mozes da ponovis vise puta.
Malo sadisticki...ali ipak je zadovojstvo na prvom mestu.

Meni je ovo isti Watch Dogs. (koji mi je super, ali nema pomaka ovde vrednog nekog hajpa)..

"when I fight an alien wizard in Destiny, at least I can imagine it would really take a few thousand bullets to kill... a common thug in his Adidas shouldn't be that type of "Boss" battle.."

Grafika na stranu, ovo će izgleda ponoviti sve greške koje je Destiny prvobitno napravio a neće imati ništa od onoga što je donekle izvlačilo Destiny (počevši od zanimljivog okruženja). Još mi se čini da se ona početna zagrejanost za igru prilično istopila, ne prati je ni 10% hajpa koji je pratio Destiny.

Moze da se download-uje beta preko UPlay-a.

Ako nemaš ključ ili nisi dobio pozivnicu za betu, ni ne možeš.

Moze moze, za samo pola evra na G2A :d

10k bugova?!?!?! au, pa ja bih se momentelno slognuo kad bih tako nesto morao da peglam....

Nazad
Vrh Dno