Šta je novo?

Tom Clancy’s: The Division [PC]

Nije strasno, do pre godinu dana ovakvo stanje igre bi nazivali patchovanom post-release verzijom. :D

Hvala, ali upozorenje za PC gaming master rasu - beta je za Xbotove već počela (28.) dok za ostale počinje dan kasnije (29.)

To vam developeri poručuju da vas vole!

I+didn+t+even+notice+the+profile+pic+i+_cc5bb9ed692999a89f24e937a628b326.jpeg

Hvala, ali upozorenje za PC gaming master rasu - beta je za Xbotove već počela (28.) dok za ostale počinje dan kasnije (29.)

To vam developeri poručuju da vas vole!

Mos misliti sto ce da odigraju jedan dana ranije, da si reko da im je beta krenula mesec dana ranije pa da se pravi frka ali ovako ko da je bitno dan gore ili dole.

Drug moderator malo preteruje, ali ima taj njegov kvest poentu. Nebitno da li je dan, nedelju, mesec ili godina... sama cinjenica da se prave neki ustupci Xbox konzoli govori o tome da je Microsoft to zlatom platio. Nije sigurno jer je to nekakva jaka platforma sa svetlom buducnoscu. Ne smeju brojke da izbace ali se kladim da nisu prebacili 20 miliona prodatih primeraka konzole. Kada bi gadjali PS4 i PC, kao sto bi trebalo da rade mogli bi da izvuku mnogo bolju grafiku. Ovako uzimaju sakati Xbox One u obzir a posle kukaju kako su konzole slabe. Pa nisu sve, ima i pristojno jakih. Tom logikom mogli su kao najmanjeg zajednickog sadzaoca da uzmu Wii U, ali Nintendo to ne zeli da plati. Kada sledece godine izadje NX, ostace Xbox najbednija konzola na trzistu.

Samo sto opet imas i jednu zaskoljicu kod xbox one a to je da oni koji nemaju uplacen live dzaba im besplatna beta i sve druge pogodnosti kada ne mogu da to iskoriste. A znas koliko njih nema uplacen live, jako puno.

I to se odnosi na sve igre koje ce izaci za xbox one ili 360 ako nemaju uplacen live sve im je to dzaba! Evo ti primer za fable sto se pravi na windows 10 ce igra biti podpuno besplatna kao i za xbox one ali ako nema live? Svatas poentu.

Koja je poenta Xbone bez Live servisa? Kako da igras Halo, Forzu i Minecraft online? Ameri su kupili Xbone vecinski a oni su do guse u pretplatama: cellphone/internet/netflix...

Pa jel samo ameri psotoje na ovom svetu? Uzmi koliko drugih zemalja ima tu konzolu u prodaji i koliko imaju korisnika pa nemaju svi predplatu a verujem da ni svi ti silni ameri nemaju uplacen live.

Drug moderator malo preteruje, ali ima taj njegov kvest poentu. Nebitno da li je dan, nedelju, mesec ili godina... sama cinjenica da se prave neki ustupci Xbox konzoli govori o tome da je Microsoft to zlatom platio.

Ne brini se za za PS4 vlasnike, oni će dobiti još ekskluzivniju betu za novog Hitman-a. Beta za Hitmana na PS4 će startovati 7 dana ranije u odosu na PC, a za xbone je neće ni biti. Uz to će dobiti i par ekskluzivnih misija u kojima će se verovatno svetiti našim sunarodnicima:
We’ve also got some extra news, specifically for our PS4 players. Hitman will feature six PS4 exclusive contracts that we’ve called “The Sarajevo Six.” These are self-contained contracts that see Agent 47 travel the world in pursuit of six former members of a paramilitary unit called CICADA. Each target was a private soldier guilty of committing brutal war crimes. Many years later, fate is finally catching up with them.

To su sve poznati E3 "hajlajti", prvo m$ najavi na svojoj konferenciji vremensku ekskluzivu za RotTR i dan ranije betu za Division, a onda Sony odgovori sa konzolnom ekskluzivom za SF5, vremenskom ekskluzivom za FF7 Remake i konzolnom ekskluzivom za Hitman betu uz bonus hvatanja krvnika iz Sarajeva.

Ne znam ko je tu više zlatnika potrošio, osim što jedni i drugi moraju da sipaju drugima jer nisu u stanju sami da stvore nešto dobro :)

Poslednja izmena:
Gde je borba za ravnopravnost valuta u *******ciji? Hoćemo Son¥!

4HWMH7KNK6QF

Nego reci te vi meni koja je fora da se pokrene ova beta? Skinuo igru ali ne mogu da je pokrenem? Gde gresim?

U vremenu. Pocinje od 13h.

Ne brini se za za PS4 vlasnike, oni će dobiti još ekskluzivniju betu za novog Hitman-a. Beta za Hitmana na PS4 će startovati 7 dana ranije u odosu na PC, a za xbone je neće ni biti. Uz to će dobiti i par ekskluzivnih misija u kojima će se verovatno svetiti našim sunarodnicima:

To su sve poznati E3 "hajlajti", prvo m$ najavi na svojoj konferenciji vremensku ekskluzivu za RotTR i dan ranije betu za Division, a onda Sony odgovori sa konzolnom ekskluzivom za SF5, vremenskom ekskluzivom za FF7 Remake i konzolnom ekskluzivom za Hitman betu uz bonus hvatanja krvnika iz Sarajeva.

Ne znam ko je tu više zlatnika potrošio, osim što jedni i drugi moraju da sipaju drugima jer nisu u stanju sami da stvore nešto dobro :)

Lep spisak igara koje treba bojkotovati. Usput, ništa od navedenog ne bih igrao ni da mi daju džabe, prosto nije moj fah. No, Hitman će biti epizodna igra, koja je poenta da je startuju 7 dana ranije na bilo kojoj platformi, kada će se kroz sav dostupan content proći za 2-3 sata? Da ne ulazim u kvalitet naslova koji ne mogu da završe i razvlače već toliko dugo vremena...

Pa jel samo ameri psotoje na ovom svetu? Uzmi koliko drugih zemalja ima tu konzolu u prodaji i koliko imaju korisnika pa nemaju svi predplatu a verujem da ni svi ti silni ameri nemaju uplacen live.

U kontekstu Xbox platforme, da. Naravno da su totalno fokusirani na SŠA tržište, i da se u SŠA masovno uplaćuje Live pretplata. Ta konzola je SŠA-centrična i nema te sile koja će to promeniti. Sve ostalo, svi servisi, sva podrška u ostalim delovima sveta će kasniti ili nikada neće ni biti dostupna, pri čemu je to nerazumnije sa pozicije predstavljanja Xboxa novim media centrom i mašinom za multimediju, dok se Sony držao svoje "mi smo fokusirani na gejming" priču. Stoga me i čudi svaki post podrške za konzolu koja očito nema nikakve namere da načini ozbiljan iskorak iz SŠA-centričnog načina razmišljanja.

Xbox Live now boasts 48 million active users up from 39 million from last quarter

Microsoft (MSFT) Q2 2016 Earnings: Xbox Live Shows Strong Holiday Growth

I što je najgore, nisu rezultati uopšte toliko loši koliko se mi tripujemo da jesu...

Ovo izgleda mnogo dobro... grafika je strasna ljudi :D

Probao jedno pola sata i nije ovo tako lose, ali definitivno ovo nece da me drzi vezanog za racunar. Sve na ultra, 1680x1050 na mojoj konfi radi bez problema, 40-60 fps, ali gpu usage nikad ne ide u 99%. U nekim deonicama igra hoce da bude cpu intensive, fx8320 @4.4ghz. Grafika inace dodje malo mutnjikava.
Mehanika je solidna. Medjutim nit me odusevljava vizuelno, niti sama uvodna prica. Igra je daleko od ruzne, graficki daleko od E3, ali to ovde i nije poenta. Ko voli RPG pucacine, mozda mu se i dopadne. Za mene jurcanje i rokanje radi nabijanja statiskite ne pije vodu, tako da ovo nije za mene. ;)

TheDivision_2016_01_29_14_10_22_261.jpg TheDivision_2016_01_29_14_10_44_324.jpg

Poslednja izmena:
Nije loša, šta znam, da je samo singl player igra brzo bi me smorila, co-op će možda biti veoma zanimljiv, pošto još ne igram sa nekim.

Ovo izgleda mnogo dobro... grafika je strasna ljudi :D

Rekoh da ce biti dobra grafika ali znaju forumski eksperti bolje ;)

Massive ne gresi, sto se za ostale Ubisoft kontrolisane studije ne moze reci.

Samo treba ugasiti one retardirane efekte kao što su Chromatic Aberration, Lens Flare, Vignette Effect, DoF, pa je još bolje. Za open world mmo ovo je sasvim dobra grafika.

Meni se Vignette Effect uvek svidja. Njega uvek ostavljam, ostale gasim, posebno CA. Kratka je beta, bukvalno par misija i to je to. Ne znam ni do kojeg lvl-a moze da se dogura maximalno.

Ovo je baš kratko. Kao što neko reče, kao Destiny, samo u kontinualnijem, urbanijem okruženju i sa "ovozemaljskom" pričom. To možda nekom legne, nekom ne. Tipujem da bi ovakve igre bile igranije da nema zilion FPS-ova i da generalno svaki dan ne izlazi tona igara. Tada bi The Division imao nekog smisla, jer bi čovek mogao da se izgubi u moru randomizovanih misija i "slučajnih" susreta, da ispuni vreme i slično.

Ovako, šta znam. Civila ima, ali se nažalost ne mogu ubiti, već se panično kriju i beže, kao da ne znaju da su neranjivi. Glavni lik je opet mutavi heroj. Sve kao ima svašta nešto, a zapravo nema ničega, čak ne mogu jasno da pohvatam ni koji sam level, tek kada sam dobio Level 5 shvatio sam da sam napredovao jer sam dobio obaveštenje o otključanom slotu. Kad smo kod otključanog slota, uvodno izlaganje je sjajno. "Mi smo cover šuter, stoga idi u cover i šutaj neprijatelja," pa 20 sekundi kasnije "mi smo RPG, stoga imaš skilove i talente"...:d

Naravno, niko ne pada od hedšota, čak ni bazične bezboldžije i to užasno smara. Šatro priđem i u suštini imam idealnu situaciju da pokoljem grupu od dvoje-troje, ali znam da ih neću pobiti rafalom, niti da ću ih razneti bombom. Glup je i sistem gde ja ako pogodim neprijatelja sa veće udaljenosti nanosim mu manji demidž nego da ga pogodim izbliza. Ako mu izbliza skinem recimo 30% jednim metkom, zašto tim istim metkom skinem 5-10% HPa ako ga pogodim dok je negde tamo daleko, iako su oba pogotka u isti deo tela?

Sve u svemu, meh.

Poslednja izmena:
+1

Konacno i ti da kazes nesto gde mozemo da se slozimo.

Inace igru sam odigrao sve ukupno 45 min i doso do zakljucka da me ni malo ne privlaci to trckanje od misije do misije a pogotovo ako se misija nalazi na drugom kraju mape. Nekome ce ovo biti interesantno ali solo campanja ovde nema sta da radi, smorice se igraci jako brzo e sada multy ce mozda biti druga prica i ko zna mozda bude interesantno.

E da, super je i koncept "mi smo ovde da obnovimo Njujork, oživimo grad, pomognemo ljudima" a onda ti sopstvena kompanija u sopstvenoj bazi naplaćuje svaki metak, svaku rukavicu i nogavicu.

Mislim, razumem zašto je to ubačeno, ali baš odudara...

Meni sinoć na kompu nije htelo da radi nista osim hodanja sve dok nisam nakacio Xone kontroler. Uopste nece da nisani i puca na miš. Bas sam trazio podesavanja.

Inace grafika na Ultra nista specijalno. Stavio na medium dobio preko 60fps i nisam primetio neku znacajniju razliku u izgledu.

Poslednja izmena:
Pa dobro vidis da mu treba medicinska pomoc.
Pogodjen je sa Brovingom u glavu...a to nije dovoljno.:d

Vrh Dno