DragonLord je napisao(la):Mislim da vredi cekati xVA tehnologiju,
stvarno je mnogo bolja slika, boje veci ugao gledanja.
Sacekaj par meseci i bice mnogo jasnije, i ja cekam,
da za neke normalne pare kupim neki monitor sa VA panelom
Ivan® je napisao(la):pa to bi mogao da bude samo 193p+, mada koliko sam citao, 193p+ i 173p+ ce povuci i plasirace nove modele 770P i 970P..oni ce imati 6ms gray to gray...
Preporučena krajnja cena uvoznika: 509e.jorgovan je napisao(la):Moze li neka konkretna cena za 193P+
jorgovan je napisao(la):Koliko vidim na Samsungovom sajtu su se vec pojavili 970 monitori, mada nisam nasao neki opis na netu... Zna li neko hoce li se ovo i kada pojaviti na nasem trzistu?
Postovani,
Cim budu bili komercijalno slobodni, sigurno ce ih biti kod nas na
lageru.
Pozdrav
jorgovan je napisao(la):Iz ERCA ljubazno i brzo odgovaraju u vezi 970:
E sad kada ce to biti... videcemo.
Nego zanima me kako 193+ stoji sa radom u nizim rezolucijama (konkretno 1024 jer sam u njoj navikao da igram igrice, a i sumnjam da ce moj 6800 moci da tera sve u vecoj)?
Takodje niko mi ne odgovori o dostupnosti 193+?
byMaX je napisao(la):I dalje ne postoji 20 ili ne daj boze 23 inch wide, a da je dovoljno brz za igre...
byMaX je napisao(la):I dalje ne postoji 20 ili ne daj boze 23 inch wide, a da je dovoljno brz za igre...
Preporučena cena je iz njihovog najnovijeg cenovnika.Koliko vidim ERC ga nema u ponudi.
Bahati [SiD] je napisao(la):klasican pva - ubi ga ghost oko crne...
ispade... mada ni non plus ne bi kupio niko kome monitor treba za nesto vise od office radnji tako da...byMaX je napisao(la):Ispade Jovo da je 193P+ losiji od onog bez plusa... ako je tako. Ja ga jos nisam video...
miki321 je napisao(la):Samsung 930BF 4ms
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari