Šta je novo?

TN pre ili cekati xVA ?

Preacher je napisao(la):
Overite ovaj link:
http://www.prohardver.hu/rios3_popup.php?mod=21&id=801
Prvi test Samsung 970p monitora!
Samo na madjarskom je. :S:
Obratite paznju na pixperan shotove, gde pokazuje rezultat bolji nego VS vx924.
Takodje obratiti paznju na test gradijenta. Mada dok licno ne proverim i malo procackam njegov Magic Tune ne verujem nikom. Ako je 8-o bitni panel u pitanju onda bi potraga za idealnim monitorom mozda mogla da se zavrsi... ;)

Odlican test, mozdas je ipak 8-bitni? Ako je 6to bitni algoritam mu je mnogo dobro odradjen.

Preacher je napisao(la):
Da li to znaci da ti je prosao kroz ruke tj. da je stigao kod nas?
yup. al' mislim da je sample, neznam kad ce da bude u prodaji.

Bahati [SiD] je napisao(la):
yup. al' mislim da je sample, neznam kad ce da bude u prodaji.
Hajde okacite test na Bench.
Ima li tvoju preporuku?
Nadam se da necemo morati dugo da cekamo da se pojavi u prodaji.
Ljudska priroda je cudo! Iako 193p+ zadovoljava moje potrebe djavo mi ne da mira, pojavila se prilika da ga prodam pa da pazarim 970p i nadam se konacno smirim. :)

Preacher je napisao(la):
Hajde okacite test na Bench.
ne radim ja vise za bench. ;)
Preacher je napisao(la):
Ima li tvoju preporuku?
Nadam se da necemo morati dugo da cekamo da se pojavi u prodaji.
Ljudska priroda je cudo! Iako 193p+ zadovoljava moje potrebe djavo mi ne da mira, pojavila se prilika da ga prodam pa da pazarim 970p i nadam se konacno smirim. :)
nije editors choice materijal definitivno, al' sigurno bi nekom fasovao 100%. kome su prioriteti ugao, odziv, boje - tim redom. sto se 'fenseraja' tice, tu prednjaci 193+. ovaj spreda izgleda kao da su obican ekran nakacili na quad hinge (da, ima ih 4! :D) nosac, jer je okvir od iste one sivkasto/srebrnaste plastike vec vidjene na 1000 monitora. sa zadnje strane je fancy, bela, mekana plastika.

spava mi se do bola sad i mrzi me da ga prikljucujem ponovo, pa cu da vidim ujutro da okacim sliku kolornih rampi, ako uopste uspem lepo da ih uslikam. :)

Nazad
Vrh Dno