Šta je novo?

TiviMate

Ja sam ga prestao koristiti.
Umro mi drug koji mi je davao liste, pa sam sada prešao u legalu.
Жека брат? Добар дечко - недостаје ми дружење са њим. И ја сам прешао на легалу (ирис, еон, xplore), мада увек имам 4-5 добрих листи у тивимејту да се нађу. А пустум их тек толико да видим да ли раде 😂
Иста прича је и са легалним. Повремено пустим тенис, снукер или motoGP на аренама. Остало скоро и да не гледам.

Sad je u About delu prijava na Betu i provera nove verzije, nudi novu 5.3.1 🙂

tivimate531.png

meni sada pise da nemam premium pretplatu a imam je tj kupio sam jos davno pretplatu...sta rade oni i kome sad da se zalim

Radi 5.3.1 Ok. Ubuduće update iz samog tivimate.

Мора да им све ради к`о подмазано, чим су за 15-20 дана избацили верзије 5.3.0; 5.3.1 и сад 5.3.2

I na prethodnoj verziji je bilo tako. Beta pa ispravka pa final.

Nisam ni primetio da je nešto bilo, radi mi normalno svaki dan. Pojma nemam koja verzija, na svim televizorima je.

Opis promena

TiviMate 5.3.2 je jedno od novijih ažuriranja za ovaj popularni IPTV plejer, objavljeno početkom juna 2026. godine.
Ova verzija je izdata sa ciljem da ispravi ozbiljne bagove koji su se pojavili u prethodnim verzijama (5.3.0 i 5.3.1).
Ispod se nalazi istorijat promena (changelog) i pregled onoga što donosi serija 5.3.x.
Ključne promene u verziji 5.3.2
Popravka za spoljašnju memoriju (External Storage): Najvažnija promena u 5.3.2 jeste rešavanje problema sa pristupom skladištu na novijim Android sistemima (poput Google TV Streamer-a i novijih Android TV boksova).
Kreiranje rezervne kopije (backup) i snimanje sadržaja na eksterne USB/HDD diskove sada ponovo rade bez rušenja aplikacije.
Rešen problem sa dupliranim grupama kanala:
Ispravljen je bag iz verzije 5.3.1 zbog kojeg su se unutar pojedinih plejlisti pojavljivale identične, duplirane grupe kanala.Novi interni sistem za ažuriranje:
Uveden je stabilniji proces preuzimanja novih verzija direktno kroz samu aplikaciju (putem menija Settings -> About -> Check for new version).
Istorija cele 5.3.x serije (Kako se stiglo do 5.3.2)Verzija 5.3.2 je zapravo "patch" (ispravka) za širu 5.3 generaciju aplikacije koja je donela sledeće novitete:
Verzija 5.3.0: Donela je značajno ubrzanje učitavanja i osvežavanja EPG-a (elektronskog programskog vodiča), bolju podršku za masivne plejliste sa velikim brojem kanala, kao i ispravku buba kod sortiranja kanala prema podešavanjima same M3U liste. Takođe je zahtevala nova Android odobrenja za pristup fajlovima pri prvom pokretanju.
Verzija 5.3.1: Pokušala je da uvede nove opcije za prioritet logotipa kanala (Prefer new logos from EPG), ali je korisnicima donela probleme sa nestajanjem ikonica i pomenutim dupliranjem grupa.
Poznati problemi u verziji 5.3.2Iako je stabilnija od prethodne dve verzije, korisnici na TiviMate Reddit zajednici prijavljuju nekoliko detalja:Catch-up problem na M3U listama:
Pojedini korisnici javljaju da se opcija vraćanja programa unazad (catch-up) ne uvozi pravilno na čistim M3U listama, dok Xtream Codes (XC) i dalje radi bez problema.
Problemi sa VPN-om tokom ažuriranja:
Ukoliko vam aplikacija javlja grešku pri osvežavanju liste nakon update-a, preporučuje se da privremeno isključite VPN dok se proces ne završi.
Zvaničnu i bezbednu instalaciju ove verzije možete izvršiti ažuriranjem unutar same aplikacije, preko Google Play prodavnice ili preuzimanjem zvaničnog APK fajla sa TiviMate zvaničnog sajta.
Ukoliko imate poteškoća nakon ažuriranja, javite mi:Koji uređaj koristite (Firestick, Chromecast, Nvidia Shield, Google TV)?
Da li vam liste rade preko M3U linka ili Xtream Codes prijave?
Mogu vam dati tačne korake kako da rešite problem ili kako da bezbedno vratite aplikaciju na stariju, stabilnu verziju 5.2.0.

Sad kad su mi pobrisali 20ak lista koje su radile godinama nisu ni morali da ga apdejtuju.

Nazad
Vrh Dno