Šta je novo?

Titanfall

Uzeo sam pre neki dan ovu igru, kad mi stalno iskace na Originu "believe the hype" rekoh sebi da je probam. Marketing cini cuda. :)Beta mi nije radila, umalo da ispizdim i da trazim refund jer mi ni ova full verzija nije htela da se pokrene, stalno mi izbacivao neki error 0xc000007b. Medjutim resio sam problem i sada mogu da igram.

Ono sto mi se svidja je gejmplej. Partije su veoma zabavne, brze i nikada nisu dosadne cak i kada se gubi sa velikom razlikom. Igranje kao pilot i kao Titan je lepo balansirano jer ni jedan ni drugi nisu OP. Pilot moze da se krece veoma brzo, da koristi unutrasnjost gradjevina kao zaklon od Titana dok Titani mogu pilota iz jednog pucnja da sprze. Svidja mi se sto me igra ne forsira da koristim Titana ako mi je zabavnije da skacem i jurcam kao pilot. Dok sam gledao promo klipove plasio sam se da ce igraci koji prvi dodju do Titana biti u velikoj prednosti u odnosu na druge ali to nije slucaj pa je tako vise stvar izbora kako ce neko igrati. Igranje u Titanu se drasticno razlikuje od onog kao pilot. Titani moraju vise da taktiziraju jer borba sa drugim Titanom izgleda kao boks mec dva teskasa gde ne postoji jedan udarac koji ce resiti dvoboj vec mora pazljivo da se balansira izmedju napadanja i povlacenja.

U globalu je igra odlicno balanisrana ali unutar pojedinacnih kategorija ipak postoje neke stvari koje odskacu od drugih. Smart pistol, posebno sa nekim unlockovima je jedna od tih problematicnih stvari. Shotgun koji ubija iz jednog metka takodje, pa zatim jump kick koji je smesan koliko je op. Kod Titana ne znam kako stoje stvari, ipak nisam toliko igrao da mogu da procenim. Za sada mi nista ne bode oci.

Tehnicki igra deluje odlicno. Hit reg je vrhunski sto sam i ocekivao posto nema neke napredne balistike. Iako bih voleo da oruzija imaju veci recoil i da budu zahtevnija za koriscenje kapiram da je ovo je fast paced shooter koji se vise zasniva na brzim refleksima i zbog toga je toliko zabavna. Grafika je ok, nista spektakularno ali ni developeri nisu ni potencirali graficke mogucnosti vec gejmplej. Nisam imao nikakve padove u fps, seckanja ili bilo koje druge probleme sa grafikom, sve je radilo kao podmazano cak i u situacijama kada su se na malom prostoru nalazila po 2-3 titana sa obe strane i kada se pucalo sa svih strana. Do sada nisam imao problema sa serverima a nadam se da necu ni imati posto sam video da neke ljude cesto izbacuje igra sa servera.

Ono sto mi se ne svidja je matchmaking sistem. Ne znam zasto je toliko tesko bilo ubaciti server browser. Nisam primetio da ima citera ali ne znam da li ova igra uopste koristi neku zastitu od njih. Mada kada imas burn kartu gde mozes da vidis kroz zidove i smart pistol koji je u stvari aimbot ne znam koja je onda svrha da se vara na neki drugi nacin. Kad sam kod burn kartica svidja mi se koncept ali mi se ne svidja implementacija posto cesto zaboravim da uopste postoje, kao da su se u poslednjem trenutku setili da bi mogli da ih ubace pa su ih samo bacili u igru. U stvari ceo proces kastomizacije pilota i titana mi je nekako bezveze odradjen i skoro je identican sa onim u CoD igrama koji mi se ne svidja.

Igra zauzima 50 prokletih gigabajta! Kako, zasto??? Pa BF4 sa obe ekspanzije kod mene ima 35gb. Odakle sada tih 50 ovde?

Na kraju moram da kazem da je utisak vise nego pozitivan. Trebala mi je neka brza pucacina da se odmorim od BF4. CoD serijal modernog ratovanja mi se nije svideo pa je izbor pao na Titanfall i mislim da nisam pogresio posto je igra vrlo zabavna.

35 od tih 50 gb su nekompresovani audio fajlovi, a to su uradili da bi igra bolje radila na slabijim masinama.

Ima li sanse posto igram an 1280x1024 da se skinu crne linije :D

zalepi beli papir gore i dole

Sto bre uzima vise od 3700mb ova igra na grafickim karticama, to mi nije jasno :D

Uzeo sam pre neki dan ovu igru, kad mi stalno iskace na Originu "believe the hype" rekoh sebi da je probam. Marketing cini cuda. :)Beta mi nije radila, umalo da ispizdim i da trazim refund jer mi ni ova full verzija nije htela da se pokrene, stalno mi izbacivao neki error 0xc000007b. Medjutim resio sam problem i sada mogu da igram.

Ono sto mi se svidja je gejmplej. Partije su veoma zabavne, brze i nikada nisu dosadne cak i kada se gubi sa velikom razlikom. Igranje kao pilot i kao Titan je lepo balansirano jer ni jedan ni drugi nisu OP. Pilot moze da se krece veoma brzo, da koristi unutrasnjost gradjevina kao zaklon od Titana dok Titani mogu pilota iz jednog pucnja da sprze. Svidja mi se sto me igra ne forsira da koristim Titana ako mi je zabavnije da skacem i jurcam kao pilot. Dok sam gledao promo klipove plasio sam se da ce igraci koji prvi dodju do Titana biti u velikoj prednosti u odnosu na druge ali to nije slucaj pa je tako vise stvar izbora kako ce neko igrati. Igranje u Titanu se drasticno razlikuje od onog kao pilot. Titani moraju vise da taktiziraju jer borba sa drugim Titanom izgleda kao boks mec dva teskasa gde ne postoji jedan udarac koji ce resiti dvoboj vec mora pazljivo da se balansira izmedju napadanja i povlacenja.

U globalu je igra odlicno balanisrana ali unutar pojedinacnih kategorija ipak postoje neke stvari koje odskacu od drugih. Smart pistol, posebno sa nekim unlockovima je jedna od tih problematicnih stvari. Shotgun koji ubija iz jednog metka takodje, pa zatim jump kick koji je smesan koliko je op. Kod Titana ne znam kako stoje stvari, ipak nisam toliko igrao da mogu da procenim. Za sada mi nista ne bode oci.

Tehnicki igra deluje odlicno. Hit reg je vrhunski sto sam i ocekivao posto nema neke napredne balistike. Iako bih voleo da oruzija imaju veci recoil i da budu zahtevnija za koriscenje kapiram da je ovo je fast paced shooter koji se vise zasniva na brzim refleksima i zbog toga je toliko zabavna. Grafika je ok, nista spektakularno ali ni developeri nisu ni potencirali graficke mogucnosti vec gejmplej. Nisam imao nikakve padove u fps, seckanja ili bilo koje druge probleme sa grafikom, sve je radilo kao podmazano cak i u situacijama kada su se na malom prostoru nalazila po 2-3 titana sa obe strane i kada se pucalo sa svih strana. Do sada nisam imao problema sa serverima a nadam se da necu ni imati posto sam video da neke ljude cesto izbacuje igra sa servera.

Ono sto mi se ne svidja je matchmaking sistem. Ne znam zasto je toliko tesko bilo ubaciti server browser. Nisam primetio da ima citera ali ne znam da li ova igra uopste koristi neku zastitu od njih. Mada kada imas burn kartu gde mozes da vidis kroz zidove i smart pistol koji je u stvari aimbot ne znam koja je onda svrha da se vara na neki drugi nacin. Kad sam kod burn kartica svidja mi se koncept ali mi se ne svidja implementacija posto cesto zaboravim da uopste postoje, kao da su se u poslednjem trenutku setili da bi mogli da ih ubace pa su ih samo bacili u igru. U stvari ceo proces kastomizacije pilota i titana mi je nekako bezveze odradjen i skoro je identican sa onim u CoD igrama koji mi se ne svidja.

Igra zauzima 50 prokletih gigabajta! Kako, zasto??? Pa BF4 sa obe ekspanzije kod mene ima 35gb. Odakle sada tih 50 ovde?

Na kraju moram da kazem da je utisak vise nego pozitivan. Trebala mi je neka brza pucacina da se odmorim od BF4. CoD serijal modernog ratovanja mi se nije svideo pa je izbor pao na Titanfall i mislim da nisam pogresio posto je igra vrlo zabavna.

Slazem se, to je i moje misljenje s tim da bih dodao da su uspeli da urade nešto sto fali drugim igrama - sveli su efekat nerviranja na minimum! Nema razlike da li pobeđuješ ili gubiš jer nema penala/bonusa na kraju partije, stalno se osećaš kao super igrač, cak i ako nemaš pojma jer su tu i botići koje mozes da masakriras. Nema čekanja na respawn, ne zavisiš od glupih saboraca. Meni je ovo pun pogodak, zadovoljan sam igrom. Iako je tema viđena milion puta, ovo je prvi put da je izvedeno sve sa svežinom koja i treba da napravi igru - igrom.

+1 igras za sebe i ne brines, totalno neebitno sta se desava okolo samo trci, skaci , rokaj itd...itd... prava zabava :D

Vec su izbacili prvi patch,valjda je serverside jer nisam nista skidao...mislim da je.
I ja sam sad poceo igrati kao i ostali,shotgun ili smart pistol,trece nema,
jer vidim da community najviše ludi zbog noob pištolja lol

Balancing adjustments and general changes
- The damage indicator from Electric Smoke is now much more noticeable
- Search Drones will now show up in Classic Modes of Angel City
- Arc grenade/mine effects no longer draw on friendly Pilots and Titans
- Lowered the point value of defensive actions in Hardpoint mode and CTF.
- Increased the score limit in Attrition
- Flag Return points reduced
- Flag Carrier killed points reduced
- Explosives detonated by Dead Man's Trigger are now slightly delayed
- Explosives detonated by Dead Man's Trigger now play a warning sound before exploding
- Slightly decreased the damage of the Smart Pistol when not locked onto a Pilot
- Slightly decreased the hip-fire accuracy of the Smart Pistol
- Certain Burn Cards could be exploited to give multiple uses
- Evac Dropships are now more responsive to Pilots entering them
- Hacking a Mega Turret will now restore it's health to full
- Cluster Missiles damage reduced against Evac Dropships

Bug Fixes
- Titan could become stuck in the position he lands in
- Auto-Titan wouldn't stand up until you embarked into it
- Several rare server issues restarting the game in to the lobby
- Pilot could end up out of bounds while rodeoing a Titan as it is destroyed
- Pilot could warp through certain locations when jumping off a Titan
- Rodeoing a Titan that has been doomed by your SMR could kill you
- Players being able to enter some geometry in Smuggler's Cove
- Titanfall will now give proper kill credit when it kills a Pilot embarking into their Titan
- Minions in Attrition now continue to spawn until the Epilogue begins
- Player couldn't hack a Mega Turret console
- Server would sometimes error when leeching a Spectre
- Hardpoints sometimes awarded defense score to players not near the hardpoint
- Rare issue when ejecting from a Titan
- Server would sometimes error after a match while returning to the lobby
- Double XP burn card sometimes not being applied properly

Znaci nista jos od anti cheata....

Btw, pre neko vece smo se ekipa sa kojom igram i ja susreli sa par citera. Wh zesci bio u pitanju :(

Znaci nista jos od anti cheata....

Btw, pre neko vece smo se ekipa sa kojom igram i ja susreli sa par citera. Wh zesci bio u pitanju :(

Vec :(

A nije to slucajno onaj dodatak koji moze da se izabere umesto cloak-a i pali povremeno i lici na thermal vision? To je sustinski wh implementiran u igru :wall:

Nije iskljuceno mada, ja koritim taj dodatak i on mi na close combat vise smeta nego sto koristi. Koristim i onu kartu, echo vision ili kako se zove i ista situacija. Problem je sto, kad god je neko od nas naleteo na lika, pazario je metak bez greske. Pa nemoz' bas uvek majku mu :(
Btw,
[YOUTUBE]llHWo04WuOM[/YOUTUBE]

Vec :(

A nije to slucajno onaj dodatak koji moze da se izabere umesto cloak-a i pali povremeno i lici na thermal vision? To je sustinski wh implementiran u igru :wall:

Pa mi smo vec treci dan naleteli na cheatera. A bilo ih je i u beti. Ovo sto su izbacili igru bez anti cheata je u najmanju ruku sramotno....

Ti si prvi čiter a prozivaš druge :d

LOqqSY4.jpg

Prilozi

• LOqqSY4l.jpg
    LOqqSY4l.jpg
    31.4 KB · Pregleda: 78
ja bi njega za jaja skratio ,pa neka onda tuče glavu čime će da pravi decu

Povecali su na 300 poena Attrition, sto po meni je ok, ali i ovako mi se ponekad cine kratkima partije - ja navikao na tricetvrt sati BF-a :D

Da li je SP vredan narucivanja 50Gb iz inostranstva? Za igru sam cuo ali tek danas sam malo prelistao ovu temu i gledao na YT.. pa reko da probam ako valja.

Trazio sam neke cpu/gpu testove ali slabo nesto.. kapiram da ce moci ipak da radi dobro na matoroj amd konf.

Nema SP.

:d u pretrazi na YT samo izlazi naziv igre i SP i slicno. Mrzelo me mnogo da gledam..

Koja je onda svrha instalacija od 50Gb kod rusa npr ako narodni MP ne radi kao sto sam procitao?

Nema svrhe.Moras da kupis original da bi se igrao.

Good :)

Q.) So what happens if I get banned?
A.) Great news: you get to keep playing Titanfall! Less-great news: you only get to play with other cheaters. You can play with other banned players in something that will resemble the Wimbledon of aimbot contests. Hopefully the aimbot cheat you paid for really is the best, or these all-cheater matches could be frustrating for you. Good luck.

:D

Vrh Dno