Moji utisci do sada:
Serveri ne znam kako rade jer nisu dedicated, što trenutno nije veliki problem (mm radi ok) ali će biti kad se provale ekspoloitovi kad se pokupuju cheatovi itd. Uglavnom nije bilo velikih lagova, one sitnije je teško primetiti jer je igra veoma brza. Videćemo.
Dešavaju se povremena trzanja, meni deluje da je uzrok tome konektovanje igrača na server jer nisam našao neko drugo objašnjenje.
Oružja, za sada, deluju ok balansirana. Što se pilota tiče, moj izbor su C.A.R. smg, zatim defaultni smg i šotka. Šotka je ujedno i najproblematičnija što se balansa tiče ali samo kod hardpoint moda, pre svega jer su cap pointi uvek u nekom skučenom prostoru i tu šotka vlada apsolutno.
Što se tiče titana najkorisnije kućište za moj stil igranja je Ogre (sviđa mi se njegov V-core ability) pa zatim Atlas, za Strydera nisam pronašao neku ulogu mada sam naleteo na par igrača koji ga prilično dobro voze i koriste njegovu brzinu. Od Titan naoružanja, najuniverzalniji je, kao i u beti, 40mm top. Ima ih 5 ili 6 (?) sada ali nisam sve isprobao.
Mape su možda i najveća snaga igre (pored kretanja) i od ovih 13-14 koliko ih ima, većina je veoma dobro odrađena, a kompletno mišljenje o mapama se može izneti tek kada se nauče u sitna crevca (rute, najbrže putanje itd...).
Trenutno mi je najveća zamerka mali izbor pušaka za pilote i nedostatak dedi servera, ovo drugo posebno. Takođe i MP kampanja koja je, ako izuzmemo cool cut scene ista kao i bilo koji game mod. Nema nikakve cake, začkoljice itd. Moglo je to mnooogoo bolje.