Šta je novo?

Titanfall

Psycho, Saint i ja uzeli sa istog sajta i nije bilo nikakvih problema. Ne razumem zasto si uzimao sa nekog 10og, za koji niko nije cuo?

Nije vise bilo za tu cenu na tom sajtu, eto zato.

OK, ovde gde sam ja uzeo je bilo malo manje, ali sad je gotovo. Idite lepo se igrajte i srecno :)

OK, ovde gde sam ja uzeo je bilo malo manje, ali sad je gotovo. Idite lepo se igrajte i srecno :)

Opušteno, igraće se ovo i za 7 dana (kad ti urade refund), a do tada će biti ključ i za 25 eura...

Već izbacili u prodaju Season pass, a igra, takoreći, nije ni izašla. Kako se lepo ismejah. Ne mogu se setim nijedne "veće" igre u poslednje dve godine da nije koristila je*ene DLCove. Jedino GTA V (koliko vidim, jedino besplatne stvari daju), ali dobro, kontam da će biti opet one epizode.
Aj, nek' vam je sa srećom, možda se pridružim ako se pojavi neki novi Miško. :D

A, dobro, to je nešto sitno i nezvanično. :D Meni ne smeta, samo neka sipaju jer nemam original na Xbox-u, ali, ako se pojavi za Steam, to će već biti smor kupovati svakojake dodatke koji su mogli odmah biti uključeni.
Sad vas ovde smaraju za 20 evra da bi vam dodali nekoliko mapa i puškica, kao za BF. Tu se, srećom, pojavio Miško.

Pa daj napišite koju o igri.
Kakvi su serveri i dal ima problema,overpowered oružja,balans mapa itd.?

Moji utisci do sada:
Serveri ne znam kako rade jer nisu dedicated, što trenutno nije veliki problem (mm radi ok) ali će biti kad se provale ekspoloitovi kad se pokupuju cheatovi itd. Uglavnom nije bilo velikih lagova, one sitnije je teško primetiti jer je igra veoma brza. Videćemo.

Dešavaju se povremena trzanja, meni deluje da je uzrok tome konektovanje igrača na server jer nisam našao neko drugo objašnjenje.

Oružja, za sada, deluju ok balansirana. Što se pilota tiče, moj izbor su C.A.R. smg, zatim defaultni smg i šotka. Šotka je ujedno i najproblematičnija što se balansa tiče ali samo kod hardpoint moda, pre svega jer su cap pointi uvek u nekom skučenom prostoru i tu šotka vlada apsolutno.

Što se tiče titana najkorisnije kućište za moj stil igranja je Ogre (sviđa mi se njegov V-core ability) pa zatim Atlas, za Strydera nisam pronašao neku ulogu mada sam naleteo na par igrača koji ga prilično dobro voze i koriste njegovu brzinu. Od Titan naoružanja, najuniverzalniji je, kao i u beti, 40mm top. Ima ih 5 ili 6 (?) sada ali nisam sve isprobao.

Mape su možda i najveća snaga igre (pored kretanja) i od ovih 13-14 koliko ih ima, većina je veoma dobro odrađena, a kompletno mišljenje o mapama se može izneti tek kada se nauče u sitna crevca (rute, najbrže putanje itd...).

Trenutno mi je najveća zamerka mali izbor pušaka za pilote i nedostatak dedi servera, ovo drugo posebno. Takođe i MP kampanja koja je, ako izuzmemo cool cut scene ista kao i bilo koji game mod. Nema nikakve cake, začkoljice itd. Moglo je to mnooogoo bolje.

Igra je toliko balansirana u celini da mi jedino pada na pamet izraz "sterilno". Sve je pod konac, nema ništa što makar i malo štrči kao OP. Čak i smart pistol kog prozivaju da je OP je koristan samo ako se protivniku prišunjaš iza leđa ili sa boka i ostaneš neprimećen. Ako te primete - nemaš šansi da se izvučeš. Isto važi i za shotgun.
Netcode ima bubica, ali to je i očekivano i to će se ispraviti patchovanjem. Killcam je loše urađena i ona traži jedan masan patch. Ali u pitanju su sitnice, u celini je sve prilično dobro.
Mape su nešto najzanimvljivije što sam video u FPS igrama. Perfektno izbalansirane i svaki put otkriješ nešto novo što ti je promaklo prošli put.

@Zulum
Misliš na server browser a ne dedi servere? Jer igra je hostovana na dedi serverima samo nema browser ;)

Poslednja izmena:
@Zulum
Misliš na server browser a ne dedi servere? Jer igra je hostovana na dedi serverima samo nema browser ;)

Mislim :D Kako god, browser treba da postoji, kao i neka kontrola nad igrom jer se u anticheat niko ne može pouzdati.

Što se smart pištolaj tiče, sigurno nije OP, ako me i ubije neko sa njim (pod uslovom da nije sa leđa) onda sam ja kriv jer ga nisam ubio na vreme, pre nego što me je lokovao...

Šotka sa druge strane SABIJA u bliskoj borbi što je 90% vremena u Hard Point modu. Ne bih da zvučim prepotentno ali u ovim situacijama mi je K/D 3 minimum (na mapama kao što je angel city i sl.) još ako je amped verzija o_O

Poslednja izmena:
Koliko je dobra zaje*ancija CTF mode... a i racunao sam da ce biti tako... Cista otkidacina :)
U sav ovaj fast paced acrobatic run gun, moze se i lepo taktizirati...
Sinoc smo odigrali desetine partija, ni jednu nismo izgubili,.. iako se nadje sa druge strane ceo tim sa istim tag-om..

Naravno, ne bi preporucio Forever Alone playerima... (i to ne samo CTF mode, nego i uopsteno igru ne bi trebalo igrati ako nemate party)

Attrition moze da se pika solo, ostalo, onako...

Igra bi mogla da se zove kickfall. Najgori melee sistem u istoriji gaminga...

Evo uzeo i ja jucer Titanfall.
Sta reci sem da je igra odlicna.
Sve mape su ok, super dizajnom i dobro osmisljene.
Nema choke pointova ili uskih grla kao kod CoD ili BF, gdje se svi pokusavaju progurati kroz neki hodnik ili sl. dok ih sa druge strane skidaju camperi/snajperi/noobtuberi :d
U Titanfall nema campera a ni snajperista, kud ces bolje.
Oruzja su po meni ok izbalansirana, sem mozda shotguna, koji je malo OP u skucenim i zatvorenim prostorima.
Al zato shotgun gubi na otvorenom, tako da moze se trpit.
Mozda da ubace jos koji game mode, neki inovativniji, valjda ce skontat nesto svijeze a da se uklapa u igru?
Burn karte vecinom zaboravim, po meni bezpotrebna glupost, jer ih uvijek prije svakog meca moram selectovat,a to me smara.
Mogli su to odraditi kao i u CoD, stavis perk i zaboravis.

I da, igra ima problema sa optimizacijom, ponekad i bez razloga fps padne, kao u bf4 sa mantle driverima :d

Ceka se patch koji ce ispraviti sitne tehicke probleme.

Poslednja izmena:
Ocekivano.Sve igre dobiju malo vecu cenu neposredno posle lansiranja.Tek posle idu ponovo popusti

Ja sam uzeo preko Meksickog Origin stora, Deluxe verzija za 34e

Takodje malopre uzeo preko Meksickog Origin store-a Deluxe verziju za oko 34eur.

Uzeo igru, odlična akcija. Podseća me malo na Battlefield 2142.

I jel nas ima 12 iz ove teme da napravimo 6vs6 ?
Ko je za?

Trenutno tesko uklopiti 6vs6 jer jos nema browsera

Tek kada sa nekim buducim patchom ubace private meceve, onda bi moglo.

Nazad
Vrh Dno