Šta je novo?

Titanfall

To je taj "stari dobri" infinity ward aka respawn ent.
vec su poceli... pocinje attrition, i jedno 7-8 sekundi nakon skoka iz helija i nakon par skokova preko krova (Fracture) stizemo na sredinu a tamo vec glisira njihov titan.. :wall:
kad se raspucao onda se i razigrao - glisira *space* al' bez pauze :banana: vaaaaziiii...
pasce titanfall cim bude u humblebundle'u al' za 1$ il' EUR, ne za 6...

To je vrlo retka burn karta, ja je nisam dobio za 20h igranja, i traje jedan spawn samo. osim toga taj koji "glisira non stop" titan je ona najlakša varijanta pada iz 3 lock antititan bacača (zboravio sam kako se zove)...

Meni kao pilotu protivnički titani ne smetaju u opšte, skačem preko njih, bukvalno se ne obazirem i trčim na cap.

Jel moguce da titanfall pojede skoro punih 3Gb grafickih rama? podesavanja: 1080p, sve na high, 4x msaa... Koji je kod vas memory usage?

nisam proveravao..
sve sam stavio na high,.. i texture.. (nisam stavljao na Insane)
imao sam 60fps, sa povremenim padom na 45.
nekim cudom, nije toliko smetalo, zato sto je engine takav da 45fps zadovoljava... mada racunam da ce na finalnoj to biti ispeglanije.

jel to zavrsena beta, zaboravih na igru, i uzeh danas malo da je ukljucim pred brisanje, kad ono kaze expired... oh well, ionako me nije kupila...

[YOUTUBE]4iK2AJUwMgs[/YOUTUBE]

Nasao sam i za 30 ja na g2arena

Mada, videcemo jos gde i kako.. ovih dana..
Igra je objasnila neke stvari... Jos kad se timski zaigra i ctf :)
Samo nadam se da ce biti i dobrih challenge-a, jer u beti kad smo igrali nas 4-6 u party-u, protivnici su ginuli ko mačići na sapunjavu dasku..

Mada, dao bi i full price za igru, siguran sam da cu je igrati nekoliko stotina sati..
Samo sam u beti sprzio 24h...

Poslednja izmena:
99% cu i ja kupiti Titanfall,samo necu preorder.
Ljepota je ownati pogrbljene K&M igrače zavaljen u fotelju sa 360 Joystickom,veeeliki plus od mene za pravu Joystick podršku u igri.

Btw. jel ko od vas skontao da se može zabosti nož u zid i tako doci do viši mijesta na koje ne mozes doci sa obicnim duble skokom?

Yep,wallhang,sasvim slučajno sam to skontao.

I Titanfall ima aim assist za controler tako da ne stoji to sto kažeš,bez problema se igra sa padom protiv PC master race.

I ja cenim nakoliko stotina sati s obzirom da sam u beti imao vec 26 :d

Yep,wallhang,sasvim slučajno sam to skontao.

I Titanfall ima aim assist za controler tako da ne stoji to sto kažeš,bez problema se igra sa padom protiv PC master race.

Ja igram na volanu, odlicna je igra.

Aim assist nema puno veze sa 180 okretima i twitch shootingom, ali cek, zelis da kazes da ti je potrebno koristiti "pomoc" da budes kompetitivan? ;) oh, well :p

Naravno da mi treba pomoc, kad sam konzolero u dusi, i dajem prednost joysticku u svim zanrovima sem rts-a.
A i ne zaradjujem lovu igrajuci igre, vec igram za zabavu. Tako da ne gledam to tako strogo kao ti, mozda nisam kompetitivan po tvom al uz "pomoc" je dovoljno da se drzim protiv k&m.

znaci ova igra aim asist, kad igras preko dzojpeda?
ono fazon, nisan ti se sam pomeri ravno na protivnika il tu negde u blizini?

znaci ova igra aim asist, kad igras preko dzojpeda?
ono fazon, nisan ti se sam pomeri ravno na protivnika il tu negde u blizini?

Kao kad igras pucacinu na telefonu, bukvalno ti sam nanisani ako pusku ili sta vec postavis u pravcu protivnika. Zeznuto, zeznuto :p

pa to je u rangu cheat-a, nemoguce da to dozvoljavaju za online kompetativno igranje... aj za SP je druga stvar...
mada dzojped je tolko nesrecno resenje za igranje FPS-a, pa moguce da je sa tom pomoci, donekle u ravni sa misem...

Ma u kakvoj crnoj ravni sa misem. Koliki god aim assist da ima izgubice od 100 duela 99 od prosecnog coveka sa misem. I taj 1 kill ce biti slucajno...

rekoh moguce, zato sto nisam probao i ne znam...
kontam da je okretanje veoma usporeno sa dzojpedom, ali ako tipa taj lik snajpuje negde iz daljine, zasto mu ne treba nesto puno okretanja, a taj aim, odma baca nisan na lika, cim se pojavi na ekranu, onda jeste *******o, no da ponovim, nisam probao i ne znam kako to funkcionise, u svakom slucaju zvuci retardirano...

I mene zanima gde je provereno i najpovoljnije

Izgledaju ok ove mape, art style mi se svidja posebno.
Ako pola od ovih 15 mapa bude valjalo bit ce dovoljno, bar meni.

Standby for Titanfall

Ni jedan od ovih story elemenata nismo videli u beti.

[YOUTUBE]Tsf25G5IArA[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Inace ne volim ova lozenja po trailerima koja se serviraju pred release jer su rezirana i vredjaju inteligenciju, ali ovaj trailer zapravo prikazuje igru onakvu kakva jeste, za onih 20h u beti sam doziveo sve ove stvari iz trailera (ne racunajuci ove storytelling delove), a cesto sam sve ovo doziveo u jednoj partiji. Ne znam koliko ce nas dugo drzati ova igra ali beta je bila opasna navlakusa :)

Vrh Dno