Šta je novo?

Titan Quest

z_m00n je napisao(la):
A sta ti je to?
I sta god da je gde moze da se nadje?

Prevedi na engleski jezik i malo potrazi po googletu, samo ce ti se kasti !!!
Inace to ti je najpopularniji distributer igara u zemljama treceg sveta kao
sto je nasa draga Srbija, imaju najbolji odnos cena/performanse :d :d .

zulu je napisao(la):
da li neko zna kako da prebacim svog battle mage-a (sa sve snimljenom pozicijom) na drugi komp?

??? ..anybody?

u folderu my documents my games titan quest
se nalaze save-ovi samo taj folder prebacis na drugi komp i eto

jeste, i onda kad pokrenes igru ides iz pocetka.
sorry, nije to to.

zar sa prvim patchom nije dosla opcija da backupujes svog lika? nisam igrao vec neko vreme pa sam zaboravio

zulu je napisao(la):
jeste, i onda kad pokrenes igru ides iz pocetka.
sorry, nije to to.
jeste jeste
meni je radilo

Alister je napisao(la):
obavezno stavi isti serijski broj na oba compa !!!

Jel stvarno u ovom fazon ili?Meni isto ne radi a bas mi treba prebacivanje lika.

ljudi imam v1.01 igre i pokusavam da pechujem al kaze da mu je nepoznata verzija. jel ima neko ideju kako da to resim, moze i na pm da mi posalje odgovor ako je tako korektnije.

hvala unapred

Bice da nije dobar patch.1.01 je redovna verzija igre.Na nju mozes komotno da instaliras onaj 1.08 patch ako si na njega mislio.

Možda si krkovao pre patchovanja, tako ne može. Patch mora na "čist" 1.01.

Ja imam unleashed verziju bez ijednog patcha. Stigao sam do Delphia (13 lvl) bez ijednog izbacivanja ili buga....

pa i ja sam stigao do egipta 19lvl i nemogu dalje,
pokusacu ovo sto voodoo kaze
jer nisam tako probao vec sam prvo krkovao

instalirao sam igru pa sam pecovao i pa krkovao i sad mi odmah izbacuje eror, kaze "entry point not faund":wall: :wall: :mad:

Titan quest & save

Nešto mi zaista nije jasno sa Save opcijom. Recimo: hoću da kupim novi štit, snimim se, kupim ga i ne sviđa mi se. OK, izađem iz game-a bez snimanja, ponovo krenem i vidim da sam se opet "snimio" sa novim štitom. U čemu je fora? Mislim, čemu uopšte save opcija ako se snima kad hoće, tj. non-stop?

quit bez save-a

dukeStepa je napisao(la):
Nešto mi zaista nije jasno sa Save opcijom. Recimo: hoću da kupim novi štit, snimim se, kupim ga i ne sviđa mi se. OK, izađem iz game-a bez snimanja, ponovo krenem i vidim da sam se opet "snimio" sa novim štitom. U čemu je fora? Mislim, čemu uopšte save opcija ako se snima kad hoće, tj. non-stop?

Jesi probao *nasilno* da izadješ iz igre? Nešto tipa *alt+F4* ili preko taskbar managera da je ugasiš. Da li onda sačuvava:p

Propraćeno textom: *Sačuvaj ovo piiiiip.....*

Mene zanima ako neko zna gde se nalazi abandoned goods, tj secondary quest koji spada pod delphi. Presao sam ona 3 cudovista, i prosao low i drugi deo war campa,ali taj abandoned goods nisam nashao (Nashao sam one kutije iz olupine, quest pre Megare)

Od lika sa zapaljenim masljinjakom ides levo, pratis put, videces jedno odvajanje kad dodjes skroz do levog kraja mape, u pitanju je neki napusteni hram,nema podzemlja, gomila undeadova, pobijes ih, otvoris sanduke koji su u okolini i resio se quest.

AMDeki je napisao(la):
Jesi probao *nasilno* da izadješ iz igre? Nešto tipa *alt+F4* ili preko taskbar managera da je ugasiš. Da li onda sačuvava:p

Propraćeno textom: *Sačuvaj ovo piiiiip.....*
uvek ti snimi, bez obzira kako izadjes iz igre, dai sa alt+f4 ili ti igra pukne:mad: :crash: :bottle:

Jel zna neko gde treba da odnesem onaj srol iz biblioteke u egiptu, ja nesto nemogu da skontam.

U hram u Memphisu, moras prvo da resis sve kvestove koje ti daje svestenik, da bi ti otvorio vrata.

Vrh Dno