Imam problem, izgleda da je neki bag u pitanju. Instalirao sam najnoviji patch. Naime, kada kliknem na meni za manipulaciju oruzjem i da vidim karakteristike lika (character menu - C po defaultu) otvori se meni ali je pozadina skroz bela, znaci vidim sta pise ali ne vidim slotove uopste!
Kada sam formirao novog lika, nakon toga cak nisam mogao ni da "uhvatim" noz, znaci nista, meni se otvori ali ne mogu da radim po njemu.
Dok sam bio na 1.08 patch-u, desavalo se isto ali se ponekada desilo i da bude normalno. Sada kada sam ponovo instalirao igru, sa sve patchevima, desava se ovako kako sam opisao.
Ima li resenja?
Imam 6600GT a drajveri su 91.47.
Nisam jos apsolvirao taj sistem magija i to... klikno sam na onu kao skalu i on mi je automatski dodelio ove magije (ili mozda nije, mozda sam ja kliknuo na to). Za one magije sto se nalaze u krugu kaze da se one automatski primenjuju... ja to nisam primetio... a ima i ona neka magija koja baca mrezu ali nisam siguran zasto ne mogu da je koristim... mora da mi fali neki atribut...
Znaci, ako se recimo nakupim plena u Sparti pa iz nekog razloga hocu da se vratim u Helos da prodam (iako i u Sparti verovatno ima merchant) i kliknem L da mi se napravi portal, da li ja posle iz sela mogu da se vratim u Spartu kroz isti taj portal? I sta kada izadjem iz igre? Ponovo cu morati da pesacim do Sparte jer vise nece biti portala?
Skapirao sam na ljude za zutim uzvicnikom, ali iako sam konkretno onom pastiru rekao da sam mu spasio ortaka i dobio nagradu, nakon ucitavanja igre on ponovo hoce da prica sa mnom o tome i kao da mu nikada nisam rekao - ponovo se odusevi.
To sa oc problemima zaboravi, to sam ja nesto pokusavao da undervoltujem sa pretegnutim tajminzima na memoriji i da vidim dal' ce i kad ce da pukne... Ako si postigao stabilan oc, ne brini nista, ne bi trebalo da ti puca igra.
Na 8. nivou dobijas da biras sekundarnu klasu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari