ivke76 je napisao(la):ponovo napunjeni su izbacili svoj patch i igra radi kao sat
gx-x je napisao(la):tvoja konfiguracuija je bila dobra pre godinu i po dana, ne znam sta ocekujes od tog radeona 9800...
gx-x je napisao(la):e nista ovo ne radi, raspakovo sam fajlove, stavio napunjeni patch i sve sto treba, win98 compatibility, igra dosta bolje radi to je istina ali posle sat vremena je ispala na desktop, naravno kad sam otvorio portal i usao u njega da bi prodao iteme koje sam pokupio...Mislim, nema smisla, ovo djubre je toliko lose kodirano da ga jedino komplet reprogramiranje moze spasiti.
ivke76 je napisao(la):zanimljivo je sto imam dc proc ali ako ostavim forceSingleProcessorMode na false igra puca ko blesava definitivno treba jos neki patch meni sa gore pomenutim comp. opcijama i ovako editovanim options.txt igra za sada radi odlicno .....inace na nekim forumima nadjoh da je u sustini glavni krivac zvuk ili neka setovanja sa zvukom posto kada ostavite ambientFrequwncy na high igra puca ko blesava sa medium ili low meni za sada radi
vuk204 je napisao(la):Pre mosta, poslednjeg ispred grada, produzi kod skretanja, u sumu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari