Šta je novo?

Titan Quest

resenje svih vasih problema

attachiro sam vam patch koji sto posto radi samo pazljivo citajte nfo
Pozdrav

Prilozi

• Titan[1].Quest.PLAYFiX.rar
    180.1 KB · Pregleda: 213
Ovaj patch sto je izasao, pise da je to sa 1.01 na 1.08 ali koja je to 1.01 verzija kada je osnovna 1.0 ?

osnovna je 1.01 koliko su rekli

BTW patch ne menja nishta.. isto s**** drugi naziv..
ali pomaze da se iskljuchi hardverska akceleracija zvuka u dxdiagu
i da se raspakuju arhive u folderu audio....
izgleda da je zvuk najveci problem u ovoj igri

Poslednja izmena:
Jel to onaj isti patch sto je G-u unistio sve?

samo da kazem, gore okaceni fajl raspakuje arhive u resourse folderu, nisam primetio da jos nesto radi. Ispada da je problem u kompresiji fajlova ili sta ? elem, nisam jos probao, javlajm kad probam.

Da, raspakovace arhivirane fajlove. Pazite na prostor na c particiji posto ce igrica u tom slucaju da zauzme 2-3 GB vise, i opet ce nekom raditi a nekom ne.

pa jel mogu da obrisem stare arhive ? ako mogu onda ne bi trebalo da je mnogo vece

Meni nije pomogao ni patch ni hotfix, reinstalirao sam igru i samo promenio u options fajlu
"forceSingleProcessorMode = false" u true i igra se preporodila. Danas, 4-5h igranja, nijednom mi se nije spucala, sto ranije nikako nije bio slucaj.

Poslednja izmena:
Zbog za*eba sa patchom, preinstalirao sam igru. Da bih sacuvao stare likove, prekopirao sam foldere sa imenima lika na drugo mesto, iz My Documents\My Games\Titan Quest\Save Data\Main foldera. Sad kad sam reinstalirao igru, vratio sam foldere na isto mesto, ali ih igra u Campiain meniju ne vidi. Ima neko resenje kako da vratim stare likove?

ponovo napunjeni su izbacili svoj patch i igra radi kao sat

p.s. moderatori ako sam mnogo "lajao" brisite

ivke76 je napisao(la):
ponovo napunjeni su izbacili svoj patch i igra radi kao sat

Ista stvar i kod mene igra konachno radi kako bi i trebala
mada chini mi se i dalje da je preterano zahtevna za moju konfiguraciju :wall:

tvoja konfiguracuija je bila dobra pre godinu i po dana, ne znam sta ocekujes od tog radeona 9800...

Presao sam Epic.45 sam level.A sada malo pauze.Kroz zadnja dva grada u mongoliji sam morao da trcim da me neubiju koliko su jaki.

gx-x je napisao(la):
tvoja konfiguracuija je bila dobra pre godinu i po dana, ne znam sta ocekujes od tog radeona 9800...

dosad su sve igre radile na medium detaljima cak i FEAR, a bogme i Oblivion, a ne daje mi se bash 200-injak evrica za graficku. :)

*** onda pocni polako da se odvikavas od igranja na PC-u. FEAR ti je radio na medium detaljima dobro ali u 800x600...

ahhh konacno... ponovonapunjeni patch zavrshava posao, evo me konacno u egiptu ;) krkzakoljtucsecsecsprzizgromi :p

e nista ovo ne radi, raspakovo sam fajlove, stavio napunjeni patch i sve sto treba, win98 compatibility, igra dosta bolje radi to je istina ali posle sat vremena je ispala na desktop, naravno kad sam otvorio portal i usao u njega da bi prodao iteme koje sam pokupio...Mislim, nema smisla, ovo djubre je toliko lose kodirano da ga jedino komplet reprogramiranje moze spasiti.

anti virus i u mom slucaju azureus ako rade u pozadini puca isto posle otprilike sat vremena bez toga radi bogami i po 5-6 sati bez pucanja

nista od toga, cak sam bio offline...pazi to je lutrija, mozda ce ispasti za 10 minuta, a mozda za 5 sati... Performanse su popravili, noralno mi radi igra kad je noc u gradu, tj jos uvek malo kilavi ali daleko manje, ali dzaba kad sad treba ponovo da tabanam pola sata do mesta gde sam stao i pitanje da li cu nakupiti iste iteme :S:

hmmm cudno bas sam ga igrao ovih dana ko blesav i nije pucao a provalio sam da se tripuje samo sa azureusom izgleda da mu java ne prija sa utorrentom ili bit cometom radi ko zmaj inace kod mene comp. mode 98/me disable visual themes i turn off advanced text services for this program je stiklirano evo i options.txt-a koji je kod mene a nalazi se u:X:\Documents and Settings\X\My Documents\My Games\Titan Quest\Settings
zanimljivo je sto imam dc proc ali ako ostavim forceSingleProcessorMode na false igra puca ko blesava definitivno treba jos neki patch meni sa gore pomenutim comp. opcijama i ovako editovanim options.txt igra za sada radi odlicno(bez azureusa naravno) jedini "sigurni" lek za sada je da cim nesto dobro pokupis/predjes neki quest itd... bacis portal,teleportujes se u grad, save,teleportujes se nazad pa u sledecu akciju i tako u krug nije neko smaranje a postedece te muka sigurno naravno i povremeni backup save-a je pozeljan mada meni da kucnem u drvo jos uvek nijednom nije s****o save
uh zaboravih da u options.txt-u promenite forceSingleProcessorMode sa false u true i ambientFrequency sa high na medium ili low oni sa slabijim masinama ne kopirajte ovaj fajl jer su setovanja high u 1280x960 aa on nego jednostavno promenite samo ove dve stavke da vas ne bi sacekalo usporavanje kad udjete u igru inace na nekim forumima nadjoh da je u sustini glavni krivac zvuk ili neka setovanja sa zvukom posto kada ostavite ambientFrequwncy na high igra puca ko blesava sa medium ili low meni za sada radi

Prilozi

• options.txt
    799 bajta · Pregleda: 90
Poslednja izmena:
gx-x je napisao(la):
e nista ovo ne radi, raspakovo sam fajlove, stavio napunjeni patch i sve sto treba, win98 compatibility, igra dosta bolje radi to je istina ali posle sat vremena je ispala na desktop, naravno kad sam otvorio portal i usao u njega da bi prodao iteme koje sam pokupio...Mislim, nema smisla, ovo djubre je toliko lose kodirano da ga jedino komplet reprogramiranje moze spasiti.

probaj da stavis samo patch 1.08 i ponovonapunjenu ispravku :) za isti ...nemoj win compatibility98 i ostale *******cije ...mislim da ce ti tako raditi

dakle evo sta sam uradio

1. akceleracija za zvuk u windowsu na off (imam SB live pa kazu da joj to treba ok stavio sam)
2. forcesinglecpu = true sam stavio jos ihahaaj
3 skino ponovo napunjeni patch 1.08, sledio uputstvo (pre ovoga sam raspakovao sve one arhive i updateovo arhiver)
4. u pozadini nije bilo nista, a koristim windows classic look
5 comaptibility windows 98
6. pokreno igru odusevio se kolko bolje radi kad su ispravili ona ****** sa loopovanjem zvuka u memoriji
7. igrao sat vremena i dobio CTD kad sam iz neke pecine otvorio portal i usao u njega i klikno na "sparta"
8. Postovo ovde na forumu :D

@Alister:

pa jos jedino to da probam :S: sve ostalo jesam.

Poslednja izmena:
ivke76 je napisao(la):
zanimljivo je sto imam dc proc ali ako ostavim forceSingleProcessorMode na false igra puca ko blesava definitivno treba jos neki patch meni sa gore pomenutim comp. opcijama i ovako editovanim options.txt igra za sada radi odlicno .....inace na nekim forumima nadjoh da je u sustini glavni krivac zvuk ili neka setovanja sa zvukom posto kada ostavite ambientFrequwncy na high igra puca ko blesava sa medium ili low meni za sada radi

nista nisam editovao a isto imam DC procesor ...nisam ni znao da Titan Quest ima podrsku za DC dok nisam video tvoj settings,jedino sam primetio da se procesor vise zagreje kad igram T. Quest nego recimo Prey ...a sto se zvuka tice,izgleda najveci problem su Realtek-ove integrisane zvucne(imam Live 5.1 i drivere iz XP-a) ...najveca ispravka u ovom patchu koju sam ja primetio je memory leak koji je bio neprihvatljiv i sa 2 Gb rama ...recimo bez patcha se desavalo da kada krene noc pocinju usporenja i drljanje sa harda to sam resavao sa alt/tab vratim se u desktop i ponovo u igru i sve normalno klizi:p e to se vise ne desava sa ovim patchom

Prilozi

• options.txt
    864 bajta · Pregleda: 82
da kucnem u drvo (kuc kuc kuc) meni je za sada ok, posle patcha igrao sam nekih sat dva i sve je ok, mada se i dalje primecuju znacajna usporenja kada su neke velike pecine u blizini, ali tada samo pause alttab i nazad i sve ok.... ko ce ga znati... za sada radi ... do kada ce? nemamo pojma...

Termerus

Da li neko moze precizno da mi objasni gde je TERMERUS BLACKSMITH na putu za Delphi, ne mogu opet da ga nadjem...Ni ne secam se gde je, a koliko se secam imao je odlicna oruzja???

Pre mosta, poslednjeg ispred grada, produzi kod skretanja, u sumu.

Poslednja izmena:
ne na samom ulazu u delphi, vec kako ti covek kaze poslednji most pre delphi-ja.
znachi uchitaj delphi i vrati se kuda si i doshao, posle prvog mosta kojeg predjesh produzhi gore umesto levo i tu ti je taj lik shto ga trazish

Nazad
Vrh Dno