Ljudi, treba mi pomoc
reinstalirao sam windows, izgubio sam CD od igre, treba mi registry entry od titan questa. Nalazi se u hkey> local machine>softwer iron lore, a mozda nesto ima i hkey_local_user softwer. Ako imate instlairan titan quest please, samo izvadite te grane iz registrija, ne cele vec samo granu relevantnu za titan quest (desni klik na granu pa export).
Hvala unapred !![]()
ne razumem samo kako si nasao lika koji ti cuva stvari ? Kolko ja znam takav lik ne postoji u ovoj igri (a presao sam igru). Kada nesto prodas imas mogucnost da to za iste pare odmah otkupis nazad, ali cim izadjes iz trade menija i vratis se nazad da trgujes te stvari nestanu. U stvari, nisam siguran da odmah nestanu, ali po isteku jednog dana (u igri) nestaju 100%. Dakle to nije cuvanje stvari, to je buy-back sistem za slucaj da se predomislis. U igri ti se prosiruje inventory na svakih par levela tako da na kraju mozes da nosis bas puno stvari.
Tu mogucnost dodaje expansion pack. Da nisi samo instalirao TQ+patch umesto TQ+exp. pack?
Ne, nema ga bez ekspanzije, zato ti i gx-x rece da on to nije video....
Pazi radi, instalirao sam ekspanziju i pojavila su se dva nova lika :wave:
Btw ne mogu da nadjem delfsko prorociste, tj ubijem onog velikog pauka i nema nigde dalje?
mogu da se chuvaju stvari kod onog lika shto mu iznad glave stoji kao neki kovcheg kod njega mozesh da ostavish shta hocesh
edit evo nashao sam sliku od mog starog heroja i vidi se caravan driver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari