Šta je novo?

Titan Quest

Kaze da se problem resava, tako sto treba da se na glavnom hdd drajvu smanji virtualna memorija na manje od 32 mb, a na drugom hardu da bude normalne velicine. Hm...javicu kad budem isprobao.

Isprobano i radi! Na hardu C sam postavio virtualnu memoriju na 30 mb, a na drugom hardu 1,5 gb. Igra radi bez usporavanja i ubrzavanja, a sve sam podesio na max ( osim AA ). Znaci da je procesor dovoljan, nemam razloga da lazem, jer igra ide preko 30 fps-a. Jedino seca kada prelazim iz zone u zonu, ali to je zbog memorije jer mi je auzerus ukljucen. Uglavnom nema problema sa ubrzavanjem koje je uglavnom fatalno kad su protivnici u blizini, a desavalo se bez obzira da li si u borbi ili ne.

Thanks zokocx!

e pa da probudim temu sa jednim pitanjem e ovako zanima me koji je level titan na epic-u video bi sam al imam josh 2sata igranja a nikako da nadjem vremena za odigram
i ako se josh neko zamlacuje sa ovim i ako oce neku razmenu item-a neka se javi na pm;)

Ja ponovo instalirao Titan Quest, javljam se za par nedelja kad nakupim item-e :)

Ljudi, treba mi pomoc :)

reinstalirao sam windows, izgubio sam CD od igre, treba mi registry entry od titan questa. Nalazi se u hkey> local machine>softwer iron lore, a mozda nesto ima i hkey_local_user softwer. Ako imate instlairan titan quest please, samo izvadite te grane iz registrija, ne cele vec samo granu relevantnu za titan quest (desni klik na granu pa export).

Hvala unapred ! :)

Izvoli ovo je iz local machine / software/ Iron lore
http://rapidshare.com/files/82070391/titan.reg.html

Imam jedan problem. Posle pecovanja na verziju 1.30 igra je konacno proradila. Problem je sto mi u gradu nedostaje covek kod koga cuvam oruzje i iteme koje ne mogu da ponesem nesto kao private stash u Diablu. Najveci bedak sto ga nema u prva tri grada koliko sam presao :smash: Ortak koji igra na verziji 1.0 (jer mu ne izlece bez peca), nema taj problem, znaci covek je tu. Koji bedak :mad:

ne razumem samo kako si nasao lika koji ti cuva stvari ? Kolko ja znam takav lik ne postoji u ovoj igri (a presao sam igru). Kada nesto prodas imas mogucnost da to za iste pare odmah otkupis nazad, ali cim izadjes iz trade menija i vratis se nazad da trgujes te stvari nestanu. U stvari, nisam siguran da odmah nestanu, ali po isteku jednog dana (u igri) nestaju 100%. Dakle to nije cuvanje stvari, to je buy-back sistem za slucaj da se predomislis. U igri ti se prosiruje inventory na svakih par levela tako da na kraju mozes da nosis bas puno stvari.

ne razumem samo kako si nasao lika koji ti cuva stvari ? Kolko ja znam takav lik ne postoji u ovoj igri (a presao sam igru). Kada nesto prodas imas mogucnost da to za iste pare odmah otkupis nazad, ali cim izadjes iz trade menija i vratis se nazad da trgujes te stvari nestanu. U stvari, nisam siguran da odmah nestanu, ali po isteku jednog dana (u igri) nestaju 100%. Dakle to nije cuvanje stvari, to je buy-back sistem za slucaj da se predomislis. U igri ti se prosiruje inventory na svakih par levela tako da na kraju mozes da nosis bas puno stvari.

mogu da se chuvaju stvari kod onog lika shto mu iznad glave stoji kao neki kovcheg kod njega mozesh da ostavish shta hocesh

edit evo nashao sam sliku od mog starog heroja i vidi se caravan driver

Prilozi

• Tqit 2007-10-08 23-28-29-90.jpg
    Tqit 2007-10-08 23-28-29-90.jpg
    230.3 KB · Pregleda: 134
Poslednja izmena:
Tu mogucnost dodaje expansion pack. Da nisi samo instalirao TQ+patch umesto TQ+exp. pack?

Tu mogucnost dodaje expansion pack. Da nisi samo instalirao TQ+patch umesto TQ+exp. pack?

Meni se chini da expansion ne dodaje tog lika jer mi se chini kad sam igrao bez expansion-a da je bio taj lik a mozda i greshim :)

Poslednja izmena:
Ne, nema ga bez ekspanzije, zato ti i gx-x rece da on to nije video....

Poslednja izmena:
Pazi radi, instalirao sam ekspanziju i pojavila su se dva nova lika :wave:

Onaj Alchemist ili kako vec - sto mozes da pravis artefakte kod njega. Ili da razdvajas relikvije iz item-a.

Doneo mi drugar doticnu igru, instalirao je, igrao i zaglavio se.
Kontam- treba mi patch, ALI igra je 1.0b verzija.
Nema nigde na net-u patch za te verzije (nisam nasao)!!!
Znam da dizem temu iz mrtvih, ali sam se zaigrao pa me intrigira.
Btw ne mogu da nadjem delfsko prorociste, tj ubijem onog velikog pauka i nema nigde dalje?

Btw ne mogu da nadjem delfsko prorociste, tj ubijem onog velikog pauka i nema nigde dalje?

Kad ubijes pauka, vratis se istim putem kojim si dosao do njega ( do bunara ) i onda nastavis levo putem i ides dalje do Delphija.

Da li je probao neko ovu igru u multiplejeru? Kupio sam gold pakovanje preko stema.

Uf ja sam igrao ovo ko blesav pre nekoliko godina, ako hoces mozemo zajedno da je picimo preko neta, uzeo sam je i ja na steamu pre jedno pola godine :)

Poslednja izmena:
ajd ko hoce da pici multi, nek baci steamid pa da prekratimo malo vreme do diabla :) pre 3-4 godine sam pregazio titan quest jedno 10 puta, mislim da i dan danas znam svaki cosak napamet :)

mogu da se chuvaju stvari kod onog lika shto mu iznad glave stoji kao neki kovcheg kod njega mozesh da ostavish shta hocesh

edit evo nashao sam sliku od mog starog heroja i vidi se caravan driver

Vidi čoveka:). Gde može da se kupe još 2 torbe. Kako da dobjem još mesta za iteme, kao ti sa leve strane ????

Kolko se secam torbe dobijas kako napredujes u igri, mislim da u egiptu dobijas drugu ili trecu

Juce sam ponovo zapoceo TQ, sa drustvom u LAN-u, ima nas 5,super je igra, meni se mnogo vise svidja od Diabla 2,
ali igramo narodnu verziju, ne znam da li steam verzija ima lan, i ako ima da li bi mogle da se mesaju u lanu?

Mislim da ne mogu da se mesaju, uh ja bih je sad opet igrao, dajte da iskupimo ekipu sa bencha da przimo ovo dok ne izadje d3 :))

imam i ja Titan Quest, uzeo sam i eksapnziju, nikako da nadjem vremena da upalim :)

Posle Diablo 2 ova igra mi je isto bila jako zabavna tek kad se setim samo kolko sam meseci i u tu potrosio... damn you h&s rpgs.

Za sve koji krecu da pikaju ovu igru (bili single ili multi) preporuka za "community made"
Titan Quest bugfix patch 1.17a

http://www.titanquest.net/tq-forum/threads/29712-REL-Bugfix-patch-1.17

Ispravlja valjda skoro sve zive bugove koji su ostali posle kako je razvojni tim diagao ruke od igre.

Poslednja izmena:
Ako neko hoce da igra TQ ja sam ponovo poceo da igram, igram sa drustvom online, preko Gameranger-a mozete opusteno da pravite servere i igrate sa narodnom verzijom.

Must not plaaay!!! :shock:

zokocx, da li ovo moze da se patcuje preko instalirane igre ili mora neki patch prvo?

Poslednja izmena:
Vrh Dno