Šta je novo?

Titan Quest

dajem besplatne savete o izboru skilova i koje pod njima skilove budziti

dajem besplatne savete o izboru skilova i koje pod njima skilove budziti
Stampar, poslao sam ti PM poruku, imam utisak posto si nov na forumu da je nisi ni primetio.

Inace igra meni radi prilicno stabilno ,nikad nije ispala u desktop jedino hoce teksture po malo da zabrljave i po neki sec inace je ok .. patch 1.8

Igra je fenomenalna, a prava stvar pocinje kada predjete na epic nivo borbe a o legendry necu ni da pricam, kako vise napredujete tako se i igra menja, pojavljuju se novi likovi i nove kraljice u svakom sledecem nivou igre sto je distancira od diabla koji je bio jednolican u svim nivoima.

O čemu ti to?!? Koji se to novi likovi javljaju kasnije na epic i legendary ja se baš i nesećam da sam video neke nove (doduše jeste 1.20 da sam igrao ali mislim da to nema nikakve veze).

Manticore na Epic, Hydra na Legendary tezini? :)

Silno, ovaj, silno gresis, sinak :D.

Manticore se prvi put pojavljuje na Epic tezini (a ima ga i na legendary), a Hydra se prvi put pojavljuje na Legendary. Na to sam mislio ;).

zanima me nesto...jel zna neko cemu sluzi demage stita?npr pise "48% chance to blok 100 demage" i ispod toga pise 30 demage zasebno!cemu sluzi taj demidz?
pitam jer sam nasao neki stit sa 200 dmg u odnosu na ostale koji imaju po recimo 30-40...pa jel ima neke vajde od toga?

1. Taj stit moze da izblokira 100 hp damage-a u 48% slucajeva, pod uslovom da je stit spreman posto izmedju dve blokade imas mali recharge time kada stit ne moze da se koristi. Znaci, neko te zvekne, stit uspe da izblokira i do sledeceg pokusaja blokade mora da prodje neko vreme pre nego sto stit postane aktivan. Sledeci pokusaj moze (ali i ne mora) da bude uspesan... i tako u krug...

2. 200 Damage je vrednost koju stit nanosi kada njim opalis neprijatelja po njusci, ali samo ako imas odgovarajuci skil (mislim da ga poseduje defense mastery, ali nisam siguran ovako napamet).

da,ja sam defense mastery imam taj skil,al je pasivan (6 lvl-a) i samo 5% sanse za udarac pa se i ne isplati bas nesto!

Da li do kraja igre racunajuci epic i legend ostaju samo dve masteri grane? ako da kanda sam se malo za**** sa ovim nature ... moze li nekako to da se ponisti?

@Zli bokser
Pa... po meni se isplati, ali tek nakon sto nabudzis skilove koji ti stvarno trebaju, a ovo ostavis kao cist dodatak... imas svaki 20. udarac fraj, a i ne moras da klikces ;).

@ZLI
Moze... pocnes ispocetka... ili se pomiri sa sudbinom...

mozda ce konacno biti malo "jezivija" atmosfera kao u diablu u onim pecinama...jer se spominje Had ovde u ovoj expanziji!
to je jedino falilo ovoj igri-malo te dubine i jeze,inace je po svemu dostigla i u najvecem slucaju prestigla diabloII!

Izasao je exp. Jos uvek ga nemam ali sam cuo jednu uzasnu stvar za koju prvi put cujem da je primenjena u igrama - NE MOZE da se krene od pocetka ekspanzije vec od pocetka IGRE iako je ekspanzija instalirana. Znaci, neverovatno. Molim da neko potvrdi ako je probao.

Pa isto ko u Diablu 2, tamo si morao da pređeš opet prva četiri ogromna acta da bi došao do novog.

Izasao je exp. Jos uvek ga nemam ali sam cuo jednu uzasnu stvar za koju prvi put cujem da je primenjena u igrama - NE MOZE da se krene od pocetka ekspanzije vec od pocetka IGRE iako je ekspanzija instalirana. Znaci, neverovatno. Molim da neko potvrdi ako je probao.

copy/paste sa drugog foruma:

"Ok, Hopefully, i kept all the data related to my last savegame of Ttian Quest and what you just have to do is to put it back in the default folder :

MyDocuments\MyGames\TitanQuest

then, when u'll start the addon, it should automatically import ur character and when u'll click the Start button, u'll find your hero with a new starting quest of the addon...

... but if u haven't kept the savegame of the original , u won't be able to start from scratch the addon with a new character but u'll have to start the whole game again !"

Poslednja izmena:
Vecu nebulozu u zivotu nisam cuo. I sta sad', ja koji sam deinstalirao igru pre sto godina i naravno obrisao snimljenu poziciju, sada moram dva meseca da igram PONOVO igru koju sam vec igrao da bih mogao da igram exp. ? Ne, ja prosto ne mogu da poverujem u ovo. Zasto bi osudili svoju igru na to da pola ljudi koji su hteli da je igraju da je nece igrati? Ako je ovako, onda ja nema sanse da odigram exp. prosto zato sto mi ne pada na pamet da ponovo igram citav TQ. A da uzimam tudje save-ove mi ne pada na pamet.

pa to napravljeno za (l)usere koji nikad nisu ni deinstalirali igru :D

Nego ljudi, prošlo je mnogo vremena, jel me stigao neko u ovoj igri :D

Ovaj, trazio si me? :D :D :D

lvl62 brigand, sacuvan save :)

Znaci ja mogu da se pozdravim sa exp. pack-om posto nemam SAVE. Super.

Omg Ostoja pa ti si izgoreo kanda od igranja ovoga. Ijujujujuju divim ti se. Sreca pa sam na vreme sisao sa ove :cigar: i presao na :bottle: ;)

heh ja igru vec igram aktivno 5-6 meseci tako da ce mi ova expanzija doci kao prst u dupe!al fazon,igram kad stignem...u proseku svaki drugi-treci dan!i sta fali to da opet predjes...bice vise iscekivanja!:)nego mene zanima kakve su promene u igri?ima li novih klasa?

sad sam lvl 41.presao sam na normal i igram epic...i slusajte sad ovo:poginuo sam 102 puta sve ukupno!bas sam jadan :d od toga 60 puta samo na epicu sam zaginuo i to samo u grckoj;sad sam stigao u egipat...Al dobro to je zato sto sam bio 33 lvl kad sam krenuo epic i nijedan rezistans nisam bio izvukao iz minusa,pa sam stalno ginuo.al sad je druga prica,jer sam defender pa sam nagruvao otpore i armore...

Poslednja izmena:
Ovaj, trazio si me? :D :D :D

lvl62 brigand, sacuvan save :)

Druze Spasavaj, treba mi EndGame Save :)))
:banana: Igra mi se Immortal Throne, al` nema shanse da igram sve ispocetka,
Zavrshio sam je na Normal i Epic, ali nisam BackUp-ovao...

Moze na P.M. ili kako god ti odgovara...

Prekopacu CD-ove za vikend, pa cu ga naci :)

Cekajte bre!Expanzija pocinje tamo gde se zavrsava original ili negde u sredini igre?:mad: Kakva glupost.Jel zna neko sigurno gde pocinje?

Nazad
Vrh Dno