Šta je novo?

Tidal-konacno u Srbiji! (Pravila u prvom postu)

Discounted subscriptions are only available when signing up directly through TIDAL, not through third-party platforms such as Apple or Google.

Ово пише на Тајдаловом сајту, део за студентски попуст. А ја се signup-овао преко Гугла, јер другачије нисам ни видео. Тражио сам, али нисам нашао. Ако неко зна како, био бих му захвалан да објасни.

Discounted subscriptions are only available when signing up directly through TIDAL, not through third-party platforms such as Apple or Google.

Ово пише на Тајдаловом сајту, део за студентски попуст. А ја се signup-овао преко Гугла, јер другачије нисам ни видео. Тражио сам, али нисам нашао. Ако неко зна како, био бих му захвалан да објасни.
Tu se misli na plaćanje. Ako ne plaćaš uslugu preko Google Paya ili Apple App Store onda bi trebalo da bude uredu.

Није, мисли се на signup, прочитај пажљивије.
Едит: нађох како да се signup-ујем. Укуца се мејл адреса у делу мејл аддресс, после шифра и то је то, изгледа. Не знам како нисам видео.

Није ми успело. Обрисао сам налог, и отворио га поново са истом мејл адресом, али без логовања помоћу гугл налога. И ништа, опет ми не пролази студентска "виза" 🙂. Можда су прочитали податке са интернет картице за плаћање, где пише да живим у Боеограду, не знам.

Očito nešto krivo radite, jer mnogi su uspeli, uključujući i mene. Slao sam im screenshot potvrde, a ne word/pdf (ne znam da li to ima veze). Takodje, ime i prezime se mora poklapati, tako da pazite na ć, č i ostale karaktere.

I kod mene je kartica srpska naravno.
IMG_7336.jpeg

pokušao 2 puta, jednom sam slao screenshot a drugi put pdf fajl i oba puta odbijen

Meni je studentska verifikacija prošla iz drugog pokušaja. U prvom sam dostavio pdf fajl i ubzo sam dobio mejl "nismo mogli da verifikujemo tvoj studentski status". U drugom pokušaju sam poslao screenshot ali sam na vrhu umesto Universitiy of Gdansk napisao Uniwersytet Gdański (Gdańsk) i nakon par minuta sam dobio mejl da je verifikacija uspešna.

A da li je neko probao recimo da unese podatke vezane za neki naš fakultet :D Deluje mi kao lakša opcija.

^не знам да ли Србије има у понуди.

kome treba pomoc oko studenta, napravicu mu ja dokument i videti ksko se prijavljujete itd.. nek se javi, meni iz 1. uspelo.

i naravno da sam ok i sa Familijom, da, malo rizika, ali ziasta MALO- recimo jagodinama delim NEtflix.

Kako možeš Netflix da deliš kad može samo na jedan TV?

kome treba pomoc oko studenta, napravicu mu ja dokument i videti ksko se prijavljujete itd.. nek se javi, meni iz 1. uspelo.

i naravno da sam ok i sa Familijom, da, malo rizika, ali ziasta MALO- recimo jagodinama delim NEtflix.
Ајде ако си за фамилију, ја сам за, јавни се да организујемо нешто. Ко је још заинтересован за фамилију нека се јави у теми.

@kittrie не могу да ти пошаљем приватну поруку, нема те опције кад кликнем на твој аватар. Јави се ти мени. Ако уопште можеш да шаљеш приватне поруке.

Kako možeš Netflix da deliš kad može samo na jedan TV?

ja sam na premium verziji oko 2 god valjda u ovoj semi, i , da, pises da samo u tvojoj kuci da mogu da gledaju, ali ne, drugarica iz HR i njena iz Nemacke i ja se igramo tamo (imam slobodan 4-ti profil). one normalno gledaju, jedino sto nekad *****ava onaj kod- tj. stigne kod na mail ili mobilni, nikakav problem, u kontaktu smo- ali kazu da u spolednje vreme ni sa time nemaju prob. ne znam zaista sta ce biti.
ali svakako da se u isto vreme moze gleati na barem 4 sprave a mnogo vise sprava moze i da downloadira stvari.. kod mene ti jeovako-nas 3 iz 3 razlicite drzave, jos jedno prazno mesto, i deciji .

lolooo2.png

KAKO da nadjem hifi masters ddeo? ne nudi mi TIDAL to i da li ga ima u family verziji ili sutdent verziji?

@kittrie не могу да ти пошаљем приватну поруку, нема те опције кад кликнем на твој аватар. Јави се ти мени. Ако уопште можеш да шаљеш приватне поруке.

uhh nemoj da me paranoises- daj nek neko pogleda da li ne mogu poruke- nema onog "Start conversation"??
i da, ne znam kakvo j estanje sad, ali necemo d krsimo pravila- rekla sam da pomog oko stunda i svega sta znam nnudim u porukama, ali tipa da se javno deklarisem oko familije nisam sigurna da sme uopste, ako je po 1. postu na temi, osim da je ideja kul, jer kako nije kul.
opet, za svaku pomoc , tu sam u pm, ako me nema , onda depresivno spavam i gledam filmove ... ali cu se vratiti ;)

Prilozi

• lolooo.png
    lolooo.png
    384.6 KB · Pregleda: 127
Ja i dalje ne uspevam. Kao da sam blokiran. Smučilo mi se više.

@tozovac @vladabg ukvalno imam fizicku reakciju- totalni sad face i vrtii mi se u stomaku vise od ovakvih postova, jer se osecam da je potpuno nepravedno da nekima moze, a nekima ne- pod uslovod da su uradili isto. evo ja videla plavi ekran smrti 3 puta juce, nikakvog smisla nema.. dok nisam nasla mnoguci razlog, ali osecam frustraciju.
potpuno razumem da je i ovo sto ljudima uspeva na mililon frontova, ne samo Tidalu potpuno "dar od visih studentskih sila", i bila sam tako hepi kad sam saznala za to- ali potpuno empatisem sa vama ljudi, i...
2 scenaria bi dalje isla kod mene- ili bih ishejatala Tidal najgore, ili osnovala porodicu (aka familijarni plan).

evo trazim sliku koju sam poslala, ali ... ako nadjemproucicu svaki detalj i ako mogu pomoci, pomoci cu-
ali jeste fora i u slovima, ja sam naravno imala ime faksa i na poljskom- kako pise na Tidalu, a i na engleskom; dakle jedno je gore, ali sam dodala i jedno dole.

evo-

moj nalog ide preko mail + pass, ne znam sto nisam isal preko gugla, no..

promeni se ime i prezime, datum rodjenja- to mora da odgovara vasem nalogu, dakle i tamo sam menjala da se sve uklopi,
reda radi promenila datum izdavanja, i buduci da sam temeljita u "varanjima", ispod stavila ime institucije na poljskom- onakako kako pise na Tidalu (i skroz zaboravila da napomenem ovde.
sve to je highlitovano plavim.

nisam izvozila u pdf, nego screenshot.
znam da ovo vec pise, ali haj i evo primer mog pa da vam se smiluju vise sile.

Prilozi

• ovvo1.png
    ovvo1.png
    28 KB · Pregleda: 114
Evo kod mene je ovakva situacija, tj. problem. Uopšte više nemam način da prođem ovaj korak. Kao da su me blokirali. Ništa mi više nije jasno. Probaću sutra ponovo.
Inače sam celu proceduru ispoštovao. Sad se više ne radi o 2.5 evra uštede, nego me toliko nervira sve ovo, da jednostavno se neću smiriti dok je ne rešim. :)

Prilozi

• Screenshot 2025-05-17 100925.png
    Screenshot 2025-05-17 100925.png
    227.6 KB · Pregleda: 68
Evo kod mene je ovakva situacija, tj. problem. Uopšte više nemam način da prođem ovaj korak. Kao da su me blokirali. Ništa mi više nije jasno. Probaću sutra ponovo.
Inače sam celu proceduru ispoštovao. Sad se više ne radi o 2.5 evra uštede, nego me toliko nervira sve ovo, da jednostavno se neću smiriti dok je ne rešim. :)
Идентичан случај.

a sto se ne obratite njihovoj podrsci?

ako zatraze jos dokumenata, tu sam ja, ama ljudi lekarske izvestaje i recepte sam sredjivala/pravila u photoshopu ne samo za digitalu, nego bre za stampanje , da zagledaju u njih po apotekama i sve prodje, dakle... ako sam to mogla, mogu sve sta trebaa, ama diplomu cu da vam napravim lol

p.s. izvinjavam se, gde je tema "Sta da kupim" ili gde da kupim, hocu velike usb-ove i externe pa ne znam gde je tema, hvala

p.s. izvinjavam se, gde je tema "Sta da kupim" ili gde da kupim, hocu velike usb-ove i externe pa ne znam gde je tema, hvala

Skrolujuješ dole do Tržište na glavnoj forum strani, pa podfolder Šta da kupim

Kittrie legenda!😂
rekoh ti da sam to slusala po drugim forumima pa sam se zbunila na momenat- kratak i divan momenat 🤣

ma.. ja bih damo da pomognem koliko mogu. a niko se ne javlja, izgleda ne ulivam dovoljno ozbiljnosti i umeća tz tz.
sto bi ceca rekla- 'ponidjen ko počašćen' 🥳🥳🥳

Nazad
Vrh Dno