Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Treba ti (minimalno) jedna baza sa 3 tabele (rezervacije, sale, sedista), 2 PHP klase (rezervacije, sale&sedista), 2 kontrolera (provera & rezervisanje, jedan za AJAX pozive), nekoliko view fajlova (zavisi od tehnologije na frontu), HTML5 Boilerplate sa BS3 za laksi start, jedan veci JS fajl i ... to je to Dobro, i par sati da sve to napises, ali nije tesko.
Da, jako sam glupo postavio pitanje, izvinjavam se Pa mislio sam da radim kao PHP+Javascript, ali sam pricao sa nekim ljudima koji su mi rekli da je to sve lakse da se uradi sa HTML5, sa kojim iskreno nisam imao dodira
Ti koji su ti to rekli ili nemaju dve blage sa zivotom ili si ih pogresno shvatio. HTML(5) je tu da da strukturu (p, div i slicno) i to je strukturni jezik, ne znam kako bi ti to izveo bez JS-a i PHP-a, a pogotovo bez neke relacione baze podataka (pod uslovom da nije zezancija vec ozbiljnija stvar).
U sustini, ovo moze da se uradi i bez serverske komponente, kroz dummy datastore ili localstorage ali to nije za realnu upotrebu, vec samo za zezanje.