Šta je novo?

Ticket service

Za pocetak odaberes cime ces da programiras... :d
Sta te konkretno zanima?

Treba ti (minimalno) jedna baza sa 3 tabele (rezervacije, sale, sedista), 2 PHP klase (rezervacije, sale&sedista), 2 kontrolera (provera & rezervisanje, jedan za AJAX pozive), nekoliko view fajlova (zavisi od tehnologije na frontu), HTML5 Boilerplate sa BS3 za laksi start, jedan veci JS fajl i ... to je to :) Dobro, i par sati da sve to napises, ali nije tesko.

Ja iskreno sumnajm da si mu pomogao cim je tako postavio pitanje. Mislim pre da trazi neki detaljniji tutorial gde bi video relations u bazi i slicno.

Pa jesam, rekao sam mu na koji nacin i sta mu sve treba :) Salu na stranu, OP ce morati da objasni malo bolje svoje pitanje.

Da, jako sam glupo postavio pitanje, izvinjavam se :) Pa mislio sam da radim kao PHP+Javascript, ali sam pricao sa nekim ljudima koji su mi rekli da je to sve lakse da se uradi sa HTML5, sa kojim iskreno nisam imao dodira :)

Ti koji su ti to rekli ili nemaju dve blage sa zivotom ili si ih pogresno shvatio. HTML(5) je tu da da strukturu (p, div i slicno) i to je strukturni jezik, ne znam kako bi ti to izveo bez JS-a i PHP-a, a pogotovo bez neke relacione baze podataka (pod uslovom da nije zezancija vec ozbiljnija stvar).

U sustini, ovo moze da se uradi i bez serverske komponente, kroz dummy datastore ili localstorage ali to nije za realnu upotrebu, vec samo za zezanje.

Nazad
Vrh Dno