Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Treba ti (minimalno) jedna baza sa 3 tabele (rezervacije, sale, sedista), 2 PHP klase (rezervacije, sale&sedista), 2 kontrolera (provera & rezervisanje, jedan za AJAX pozive), nekoliko view fajlova (zavisi od tehnologije na frontu), HTML5 Boilerplate sa BS3 za laksi start, jedan veci JS fajl i ... to je to 🙂 Dobro, i par sati da sve to napises, ali nije tesko.
Da, jako sam glupo postavio pitanje, izvinjavam se 🙂 Pa mislio sam da radim kao PHP+Javascript, ali sam pricao sa nekim ljudima koji su mi rekli da je to sve lakse da se uradi sa HTML5, sa kojim iskreno nisam imao dodira 🙂
Ti koji su ti to rekli ili nemaju dve blage sa zivotom ili si ih pogresno shvatio. HTML(5) je tu da da strukturu (p, div i slicno) i to je strukturni jezik, ne znam kako bi ti to izveo bez JS-a i PHP-a, a pogotovo bez neke relacione baze podataka (pod uslovom da nije zezancija vec ozbiljnija stvar).
U sustini, ovo moze da se uradi i bez serverske komponente, kroz dummy datastore ili localstorage ali to nije za realnu upotrebu, vec samo za zezanje.