Uzmi gemin II, teshko sam se razocharao u sonic, toliko pohvala a takvo *****tuga golema
Ili ako imash jedno 45-47e i ne zhuri ti se uzmi scythe da ti neko donese.
da i mene interesuje zasto si se razocarao u sonic? i zasto svi spominjete tu montazu, ma to je laganize...
Razocharao ga zato shto mora da vadi plochu da bi namontirao kuler![]()
pa sta, ja bih svakako vadio bilo koju plocu da stavljam novi kuler, taman prilika da se malo ocisti, presloze kablovi,... i super ako ima backplate,... cak ne bih uzimao tako velike kulercine bez toga.
U pravu je Dekara...nije to dobro rjeseno za s775...Radi, li ne bas sjajno. Najveci propust je u tome sto u manualu nisu napomenuli da na nekim plocama direktno stavljanje metalnih drzaca moze izazvati kratak spoj, ukoliko ploca ispod istih ima mnogo vodova (probijes lak sa tim drzacima i dobijes pichvajz) jer su za 4 izolatorske podloske napisali da idu sa donje strane ploce. A oni srafici sto drze toliku grdosiju na pomenutim drzacima su takodje smjesni (rade posao, ali valja staviti neke sa vecom glavom i duzim hodom, ako mogu da se usrafe).
Baza kulera takodje lose obradjena...
Ali kada se sve ovo gore sredi (a nije komplikovano) onda je to jedan od najefikasnijih vazdusnih kulera ikada.
45.5 kupljeno na ebay.de lik se chak ugradio, donosi za kesh. Hm..stoji na serveru za wi-fi mrezhu tako da nema skidanja
kupi ti u imtelu za 34Vidish taj na slici je iz imtela, poslednji....morash da odesh po njega pa da se molish bodu da imaju...skuplje izadje da dodje iz imtela nego iz nemachke.
Koliki je problem vadjenje i zamena memorijskih modula sa instaliranim GeminII-jem?
Koliki je problem vadjenje i zamena memorijskih modula sa instaliranim GeminII-jem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari