Šta je novo?

ThermalTake Sonic Tower ili CoolerMaster Gemini II

Mozda je malo off, ali interesuju me prvenstveno iskustva tj. razlike u performansama izmedju gemin-a sa 2 12ce na 12k i hyper tx-a, da li je razlika u ceni opravdana?TT je sada definitivno otpao. Planiram da uzmem jedan od ova 2, prednost je na strani gemin-a jer hladi i ostatak oko cpu-a, pogotovu sto vec imam 2x12 ventove iz cm stacker case-a, a sa druge strane brine me sto nema backplate za s775 te je moguce da ce doci do natezanja ploce zbog tezine, takodje pretpostavljam da ce moci na moju masinu da se stavi?. Da li ce ovi cooleri biti adekvatno resenje za procesore sledece generacije? Za koji da se odlucim? Hvala.

Poslednja izmena:
izmedju geminia i sonica ja bih uzeo sonic :D
ali tx je odlican sobzirom koliko kosta!

Bio je jedan by misko , probaj da nadjesh...

Kupi GeminII i 2x Xilence 120mm fana - dobitna kombinacija!

zavisi, ali bices zadovoljan i sa jednim i sa drugim ukoliko nisi zesci ocer, pa ti sada prelomi,... ako imas kesa i nije ti bitna ta razlika ti kupi gemini pa makar se posle hvalio ribi sta imas. Oba kulera, ne bitno za koji se odlucis, bilo bi pozeljno da poravnas i po zelji ispoliras ali to ces vec videti,... u slucaju geminia trazi neke extra kulere tt silent wheel koje je skoro ne moguce naci ili tako neke... i vooooziiiii Miskoooooooooo :D :D :D

Imam vec dve 12ce iz cm stacker-a, ultra su tihe i pored malog broja obrtaja, imaju solidan airflow.

Nazad
Vrh Dno