Šta je novo?

The Witcher - diskusija

Necenzured files

U enhanced verziji postoji fajlovi koji nose naziv: necenzured sex files.
Ali u dok je gerald u ljubavnom zanosu, nista se ne vidi... Samo se slika zamagli... Dali treba nesto da se vidi, ili je to to...
P.S.

Nije da se hvalim ali nijedna nije mi promakla.
Bas sam Kazanova u igri...

Poslednja izmena:
U enhanced verziji postoji fajlovi koji nose naziv: necenzured sex files.
Ali u dok je gerald u ljubavnom zanosu, nista se ne vidi... Samo se slika zamagli... Dali treba nesto da se vidi, ili je to to...
P.S.

Nije da se hvalim ali nijedna nije mi promakla.
Bas sam Kazanova u igri...

Sreca pa su izmislili igre :d inace eto jos jednog mrzovoljnog forumasa :p

Problem je sledeci,instaliram,upecujem sve sredim igra se pokrene sve podesim ali kad idem na new game kod loading screena se zakuca igra.Jel ima neko resenje?

Jeli radi stari savegame s enhanched verzijom?

Opet ja dizem temu iz zapostavljenih :)
Elem,nastavih da igram posle pauze zbog obaveza i sve ide ok.Medjutim,vec duze vreme vucem jedan side quest,tj "Flowers and Gold".To je quest gde se traga za onom biljkom Beggatrick,pa kad se pronadju 5 komaTa,nosi se ferryman-u a onda dolazi na red "Time to settle accounts with Yaren Bolt",tj odlazak kod Yarena,od koga je quest i preuzet.Medjutim,nikako ne mogu da pronadjem nigde njega?!Quest tracking kaze da je u lumber kampu,medjutim njega a ni bilo koga nema tu ni u blizini cak..Gde mogu da ga nadjem da otkacim ovaj quest napokon?Jel to ubagovala igra?
Dopuna:Jos jedan quest me muci,Beregnars secret..Pise da odem valjda da potrazim dokaze kod Clay Pit,medjutim odem tamo,ali nema niceg interaktivnog ?!
Trenutno sam Act III..
EDIT #2:
Sad vidim da jos jedan quest ne mogu da zavrsim?!U ptianju je "Six feet under" gde se ide na groblje da se vidi ko ubija ljude..Zavrsim,odradim,medjutim kad nadjem Siegfrida,da predam quest i da pokupim kintu i XP,on mi prica o tome kako ce biti odlikovan,a nigde u dijalogu nemam da predam quest?!Zasto?

Poslednja izmena:
Chekaj kako nema nikoga u Lumber Campu? Mislim da to ne bi trebalo da bude. U stvari ne znam u istom sam chapteru, ali sam tek pocheo, i protrchao sam samo kroz Swamp da vidim kako izgleda. :D

Nema,nema..Ima samo ono svinjce sto se okrece na zaru:D haha:D
Elem,za taj quest nadjoh po netu da sam najverovatnije propustio sansu da ga zavrsim jer se on zavrsava samo u 2chapteru:S:
Ali ostaju jos ova 2 koja ne znam sta da im radim..Ajd pomagajte dobri ljudi:D

Nema,nema..Ima samo ono svinjce sto se okrece na zaru:D haha:D
Elem,za taj quest nadjoh po netu da sam najverovatnije propustio sansu da ga zavrsim jer se on zavrsava samo u 2chapteru:S:
Ali ostaju jos ova 2 koja ne znam sta da im radim..Ajd pomagajte dobri ljudi:D

Ti si izgleda vec prebio barabe u kampu, nekako mi se cini i 6 feet under da se radi malo ranije pa te zato zeza Sigfried.

P.S. Berengar's Secret, pregledaj leseve blizu vode iza kucica, jedan ce da 'lici' na witcher-a, tj. Berengara.

Poslednja izmena:
Ti si izgleda vec prebio barabe u kampu, nekako mi se cini i 6 feet under da se radi malo ranije pa te zato zeza Sigfried.

P.S. Berengar's Secret, pregledaj leseve blizu vode iza kucica, jedan ce da 'lici' na witcher-a, tj. Berengara.

Izgleda da mi Six Feet Under zeza zbog toga sto sam ga odradio tek nakon nekih drugih questova..
Inace,mislis na kucice kod Clay Pita?Imas li neki screenshot ili tako nesto?:)
Tamo u vodi niceg nema,bas se nerviram ako sam i ovaj quest zeznuo:(

Izgleda da mi Six Feet Under zeza zbog toga sto sam ga odradio tek nakon nekih drugih questova..
Inace,mislis na kucice kod Clay Pita?Imas li neki screenshot ili tako nesto?:)
Tamo u vodi niceg nema,bas se nerviram ako sam i ovaj quest zeznuo:(

Ma ne u vodi, lesevi ljudi blizu vode, na SW-W delu Clay Pit-a. Prakticno ne mozes da ih omasis.

Ma ne u vodi, lesevi ljudi blizu vode, na SW-W delu Clay Pit-a. Prakticno ne mozes da ih omasis.

Nema nista tamo,nema leseva:( ffs:S: Da li je moguce da se to ne moze odraditi u CH2?
Eo i screenshot tog mesta..

Prilozi

• vod.jpg
    vod.jpg
    111.7 KB · Pregleda: 57
Poslednja izmena:
Idi levo, ravna obala iza kućica.
Uključi u opcijama da stalno pokazuje imena svih objekata na ekranu.

Idi levo, ravna obala iza kućica.
Uključi u opcijama da stalno pokazuje imena svih objekata na ekranu.

Ma jok,evo sad sam skontao da u CH3 nema tih leseva tu,tj da sam izgleda propustio sansu da ih pretrazim..Loadovao sam neku poziciju iz CH2,tj pred kraj CH2 i nasao sam ta raspadnuta tela tamo..Medjutim od tad sam dosta presao,i sad me iskreno mrzi da se vracam na CH2,pa da igram skoro ceo CH3,jer sam sada pri kraju..Ako neko ima neko resenje neka podeli..A takodje,ako neko ima slucajno sacuvane save-ove,nek pusti PM:)
Hvala svima na pomoci,bas bedak sto sam ovako zahebo quest:S:

Ma jok,evo sad sam skontao da u CH3 nema tih leseva tu,tj da sam izgleda propustio sansu da ih pretrazim..Loadovao sam neku poziciju iz CH2,tj pred kraj CH2 i nasao sam ta raspadnuta tela tamo..Medjutim od tad sam dosta presao,i sad me iskreno mrzi da se vracam na CH2,pa da igram skoro ceo CH3,jer sam sada pri kraju..Ako neko ima neko resenje neka podeli..A takodje,ako neko ima slucajno sacuvane save-ove,nek pusti PM:)
Hvala svima na pomoci,bas bedak sto sam ovako zahebo quest:S:

Nista nisi zeznuo (mada me cudi sto ih nema lesevi, ja ih imao tamo do kraja igre) jer Berengara mora da sretnes hteo ne hteo pa ce da se nastavi kvest.

otkazana konzolna verzija

radi se na nastavku koji ce biti za sve platforme, tako da ce biti sranjce kao i svaki slichan pokushaj
GameBanshee has learned from an inside industry contact that The Witcher: Rise of the White Wolf has indeed been cancelled.

Details are sketchy, but the following facts have been confirmed: after the release of The Witcher, CD Projekt Red took the financial obligation of starting 3 projects simultaneously, a console port of The Witcher, and two more titles based on The Witcher intellectual property, one of which was The Witcher 2.

As the financial crisis hit, the studio was affected as well, finding itself incapable of managing all three projects and forced to lay off a significant portion of its staff. The third Witcher IP project was cancelled, and its entire crew was let go or left of their own volition. A second round of layoffs followed as The Witcher: Rise of the White Wolf was cancelled, including around two dozen people losing their jobs yesterday.

All funds and manpower have been redirected to a single project, The Witcher 2, which will be a multi-platform title for PC and consoles.

Čitao sam o tome ali za sada su sve to samo glasine i čeka se zvanično obaveštenje od CD Projekt-a.
Ako je ovo istina šteta je što je ova kriza uspela da zakači i talentovane timove kao što su oni. Važno je samo da nastave rad na nastavku i da nam podare kvalitetan naslov kakav se od njih očekuje.

Pa preterali su ga...portovati Witchera koji je doziveo dva izdanja, sve ispocetka na konzole je tracenje i vremena i resursa.Ako ovo znaci da cemo dobiti cestit nastavak (u smislu da je onakav u izvodjenju kao sto je bio kec) a konzole dobiti ono u sta su pretvarali prvi deo, ja nemam nista protiv.
Steta jedino zbog njih, i tih ljudi koji su ovako odjednom dobili nogu.

pa zvanichno je otkazan White wolf

po svemu sudeci dobicemo konzolni white wolf koji ce biti doradjen, i bice multiplatform. recite pa-pa zdravom rpg-u

Koji debilizam! Mislim zapoceti tri projekta istovremeno!? Pa nisu oni EA!

Odradili su odlicnu PC igru, dobro je rasprodali, i sada ce tim ljudima sto su ih podrzali servirati multiplatform nastavak. I koga podrzati danas?

Ne razumem zasto mislite da ce igra unapred biti krs ako je multiplatform.

Poslednja izmena:
Po zvaničnim vestima igra nije u potpunosti otkazana već je stavljena na stand by. Izgleda da je problem nastao sa koproducentskom kućom Widescreen Games koji su uskraćeni za pare.
Evo šta oni kažu povodom ovog slučaja:
"Basically, after a few months of not being paid, we stopped," said Widescreen Games CEO Olivier Masclef. "We've not been paid for a few months and we had a very nasty broken payment. We had no choice but to put the product on hold. We've not been able to find a solution."

This is sad news indeed. "It's unfortunate because we have very nice technology, we're replicated all the features of The Witcher," explains Masclef. "Atari has validated the product and seen that our tech is working. And we've heard that the distributors have been committing a very high volume for the title, and it was extremely promising. It's a very silly situation. I can't disclose the budget, but it would be a profitable title if it hit the shelves. But at this stage it will not."

da li si nekada cuo da je neka igra skinuta sa on hold stanja i zavrshena ?

bice krsh kao i 99% multiplatformiskih igara
pogotovo shto smo igrali witchera koji je napravljen samo sa PCem na umu, i toliko smo uzivali u njemu

da li si nekada cuo da je neka igra skinuta sa on hold stanja i zavrshena ?
Najsvežiji primer World in Conflict: Soviet Assault :)

A što se tiče Witcher 2 nadam se da neće "razvodnjiti" igru iako je to vrlo moguće. Imam poverenja u njih, prvo što јоš nisu iskvareni a drugo što stoje iza slogana for gamers by gamers. Mada kad pare umešaju prste onda ništa ne pomaže. :(

World in Conflict: Soviet Assault, kakav hit :d

pare ljude kvare. malo su previshe poleteli, mozda ih ovo otrezni ko zna, cekamo i nadamo se ;)

Nadam se da ce nastavak ipak biti dobar iako ce biti multiplatform.

имам питање око save-game...
нажалост морам да рушим систем, да ли ћу после моћи да наставим игру простим копирањем сејва, тамо где му је место (my documents)?
стигох до краја 3. акта и не бих могао све опет :(

хвала!

Vrh Dno