Šta je novo?

The Witcher - diskusija

A najvise mi se svidelo sto su uradili mocap pravih macevalaca, pa su potezi veoma raznovrsni, i sto lik vise napreduje, sve su ludji.Zato sam i igrao iz treceg lica.Da vidim lepo sve :)

Loše vesti

CD Projekt RED je napisao(la):
CD Projekt RED announces that the release of The Witcher: Enhanced Edition has been delayed. The delay can be attributed to the company’s goal of making The Witcher: Enhanced Edition as close to a flawless product as possible. CD Projekt RED is dedicated to a simultaneous worldwide launch, and is taking the extra time to polish each language version to meet the high standards of the global games market. The exact date of the premiere of the Enhanced Edition will be announced in the upcoming days.

Nažalost moraćemo da se načekamo. Ali ako je tačno ono što navode onda vredi čekati pa makar izašao u septembru :)

Nema veze...vazno da je CD Projekt fino prosao sa ovim naslovom, i da zele da ga unaprede...doduse na prilicno neobican nacin (overhaul).Neka samo odrade to sto zele, sigurno ga prelazim ponovo :)

јес да сам мало закаснио, и да већ други пут дижем тему са друге стране, али морам да изразим одушевљење игром :)
имам мале замерке, типа сувише ситне иконице у инвентару па ми је мало теже да препознам шта је шта, онда стронг стил не ради како треба кад имам више противника, не умем да се песничим...
и да питам шта би било да сам, уместо што сам трчао за паром сиса у лабораторију (као што рече неко са претходних страна), отишао да се бијем са оном бубом?

и да питам шта би било да сам, уместо што сам трчао за паром сиса у лабораторију (као што рече неко са претходних страна), отишао да се бијем са оном бубом?

I ja sam trchao za sisama :D
Talk to the other witchers and Triss. You will have to make your first decision in the game. You can run to the laboratory with Triss or accompany Vesemir in battling the Frightener. The choice is up to you, really. We found the laboratory quest a little bit more difficult, though.

If you decide to join Triss on the way to the Laboratory, in phase 2 of Q1.16. Buried Memories (chapter I) you will have to battle a mage and 4 mercenaries on a bridge near the city gates.

If you stay on the courtyard to fight the frightened, that battle on a bridge will be a bit tougher, because a mutated hound will join it instead of two mercenaries – and you won’t posses a silver sword by then.

значи ипак су боље сисе :)

Ima li vesti o terminu Enhanced Edition verzije, odnosno peča koji bi to trebao da donese?

Ima li vesti o terminu Enhanced Edition verzije, odnosno peča koji bi to trebao da donese?

Poslednja vest je bila 18.04. i ticala se odlaganja Enhanced verzije. Mada po izjavi produkcionog menadžera Maciej Sachmacinsk izlazak se može očekivati u avgustu-septembru.

Evo i nekih stvari koje je izneo u intervju:

- the original release date (16-05-2008) of the Director's Cut edition has been changed to August/September in order to release the game simultaneously in all regions
- the new edition will contain all previous patches and some new ones pre-installed into the game
- there will be 50 new NPCs models added to the game
- loading times between levels will be reduced by 80%
- an additional DVD disc, containing two new story threads that will expand the gameplay by over a dozen hours of gameplay, will be included
- modders will be very pleased because of the implementation of D’jinii tool, which will provide the ability to create their own Witcher stories (The Witcher was entirely made using this tool)
- the edition will contain "the making of" DVD with both, Atari and CD Projekt RED's own, video documentaries
- there will be two soundtrack discs (one containing game OST and the other one, titled The Witcher Inspired, will contain commercial songs by artists such as Vader, Rootwater, Habakuk etc.)
- edition will contain a huge map of the game's world
- Andrzej Sapkowski's short stories will be added to the package as well
- game manual is new and extended (160 pages)
- console version is already in the works at CD Projekt RED
- the Director's Edition of the Witcher isn't the Collector's one, which will be released in the near future

да ли је неко инсталирао закрпу 1.3? пише да може да се настави са старим сејвом али као не препоручују, а не бих да зезнем свој сејв.

Hm, ja ne bih instalirao taj 1.3...negde videh da sa tim patchom nestaje Shanina kuca...nije mi instalirana igra, tako da ne mogu sam da proverim, ali eto...ye be warned :D

Ma ljudi nikakve kuće ne nestaju, zakrpa 1.3 funkcioniše odlično - provereno!

да ли си имао стари сејв, па печовао, па наставио игру, или си печовао па кренуо нову?

Igru sam startovao iz početka sa ovim poslednjim patchom i sve je o.k.

Ja sam ovu igru instalirao 08. 12. 2007. (sad' pogledah u thread-u) i juce sam stigao do petog poglavlja. :d Sta da radim kada nemam vremena da igram. :D Ali igra je tako savrsena, jos jednom to moram da istaknem. :)

Posto posle nje planiram da odigram Gothic 3, Oblivion i Two Worlds, mislim da cu sledecih par godina ovim tempom imati sta da igram. :d

Bogami, Witcher je prilicno dugacka igra. Sve i da oces da srljas i da resavas main quest i samo main quest - ne mozes. Dok oblivion kontam da mozes da spalis za dva poslepodneva.

Bogami, Witcher je prilicno dugacka igra. Sve i da oces da srljas i da resavas main quest i samo main quest - ne mozes. Dok oblivion kontam da mozes da spalis za dva poslepodneva.
@civil
Ovo što je gx-x napisao je delimično tačno,ali sa druge strane Oblivion možeš da razvučeš na dve godine ako želiš i da ti ne bude dosadno.Naravno pod uslovom da nisi rpg zelot.Kao rpg ima dosta mana,ali da je dobra igra tu nema rasprave,a sa par modova može da se pretvori u remek delo.

Poslednja izmena:
ради али након стартовања нове игре, ја би да печујем ал ме вата неки стра' да не покварим сејв.

ради али након стартовања нове игре, ја би да печујем ал ме вата неки стра' да не покварим сејв.

ŠTA se bojiš ,ako ti i odu snimnjene pozicije kreni je iz početka. Igra je toliko dobra da se mora odigrati bar 2-3 puta.

Da, al kad odigraš 2-3 puta celu, a ne dvaput zaredom istu polovinu :D

Ja sam upravo zavrsio igru posle 5 meseci neredovnog igranja. :) Definitivno jedna od najboljih igara koje sam ikada odigrao.

Nego, ko je lik na saaamom kraju, onaj sa kapuljacom?

Ja sam upravo zavrsio igru posle 5 meseci neredovnog igranja. :) Definitivno jedna od najboljih igara koje sam ikada odigrao.

Nego, ko je lik na saaamom kraju, onaj sa kapuljacom?

To se ne zna... :)

Je l' ? Ja sam mislio da je to neki lik koga ja nisam zapamtio... vise se i ne secam likova sa pocetka igre ali sam mislio je to mozda neki lik iz zamka, izdajnik... a inace sam ocekivao da se ponovo nadjem sa prijateljima sa pocetka...

To je mozda nagovestaj nastavka...

Mi (zena i ja) smo tek poceli da ga igramo. Ja sam moralana podrska. Prvi problem sa kojim se susrece je sama igra. Kako se uopste igra? Kako se ubijaju protivnici. Cesto prodje 3 minuta a da ne zadamo nijedan udarac, mlati onim macem oko glave, ali ne udara. A tek kad ima dva ili tri protivnika oko sebe, potraje to macevanje. Pokvarice mi se mikroprekidac na misu od kliktanja. ;)

^Kliknes jednom na neprijatelja i on krene da ga udara, pa kad se pojavi ikonica maca sa vatrom kliknes jos jednom, to ti je kombo, i tako dalje...dakle samo jedan klik, u pravo vreme.Dodatni klik u pogresno vreme prekida napad.
Sto vise razvijas skill-ove, ta ikonica ce diuze biti na ekranu u bice ti lakse da izvedes te komboe, drugi, treci i cetvrti napad u nizu...
Bitan je i odabir maca, ne moze jednim macem na sve- i ljude i zivotinje...biraj escajg po potrebi ;) A menjaj i stil borbe (speed/strong/vise neprijatelja) u zavisnosti od broja protivnika i njihove jacine.

Poslednja izmena:
Da, znaci da sumiramo.

Witcher`s silver sword: za monstrume i karakondzule - Strong style: za krupne protivike,
Fast: za agilnije , i Group: efektan za 3 i vise protivnika ...vrlo efektan u stvari.

Witcher`s steel sword: za ljude i vilenjake - (stilovi se koriste isto kao i za montrume, da ne prepisujem sad).

Isto tako vezbaj alhemiju, jer je jako bitna, i sakupljaj sastojke. Imas pristup alhemiji dok meditiras, jedna od ikonica u gornjem desnom uglu ekrana. U zavisnosti od sastojaka koje si prikupio videces na levoj strani formule koje su ti spremne za smesu.

Isto tako , prilikom napredovanja, budzi snagu kao i strong i group stilove ( i za silver i za steel maceve) kao prioritet. Nema smisla trositi odmah na magije jer ce ionako kolicina mane da se sporo dopunjava... sto ne mora da znaci da treba da je zapostavis totalno.

Ovo su ti krucijalne stvari za igranje Witchera. Nadam se da te nisam zbunio. :p

Nazad
Vrh Dno