Šta je novo?

The Witcher - diskusija

Kоnačno potvrđen datum izlaska

Dakle, evo vesti sa zvaničnog Newsletter-a.

CDProject RED je napisao(la):
CD Projekt RED would like to announce that the release date of The Witcher Enhanced Edition has been finally set. Consequently, the vastly improved edition of the acclaimed CD Projekt RED’s magnum opus has been set for the first half of September 2008. Setting the release date for September results from the requirement of polishing all ten language versions and releasing The Witcher Enhanced Edition in all languages at the same time. The Enhanced Edition by itself will be a deluxe one, containing a lot of additional content not available in the basic version of the game.

The exclusive edition of The Witcher apart from the game dvd will also consist of a video dvd, a bonus materials dvd (among all D’jinni the adventure editor and 2 official adventures “The price of neutrality” and “Side effect”), the game soundtrack as well as a music cd with music inspired by the game. The new content and improvements will be available to registered users of the game free-of-charge.

Dakle, evo vesti sa zvaničnog Newsletter-a.

Oni i njihovi jezici. Instalirao sam igru, pogledao intro i uradio uninstall jer sam u medjuvremenu nacuo vest o enhanced verziji. Ali ok, najverovatnije je sept. konacni datum izlaska, uzevsi u obzir da imaju problema samo sa prevodjenjem. Videcemo :)

Da li ce biti vredna ponovnog prelazenja?

Svakako. Ako ništa, sad ideš kontra izbor zaraćene strane od onog iz prvog prolaza.

hmm.. znaci sad cu da silujem Shani, Alan-a prevaspitam za djubretara, i prikljucim se zlim silama grand show-a ....mislim grand master-a!? :D

Odlicna igra, bas zarazno. Da li postoje neke cake osim sto kaze Markomaniax, u smislu da se brze i bolje napreduje? Koje su stavke najbitnije, snaga, izdrzljivost, magije...?

Svi znamo kad je ova igra izashla ali ja sam je tek sada nabavio i,naravno,imam par pitanja.
Teksture likova su kod mene nekako zrnaste.Jel to karakteristika igre ili kod mene neshto zeza?
Nako kraceg igranja pojavljuju mi se crvene tackice po ekranu.to se deshava van borbi.Temperatura grafe je 71 C.Udrugim igrama(Gears of War)se greje i vishe i nema nikakvih smetnji.

Hvala.

Za zrnaste texture ... Ne znam o cemu prichash. Najbolje opali shot pa postavi ovde(iako mislim da je sve ok). Shto se crvenih tachkica tiche, kolko se secam(ispravite me ako gresim) to je neko bacio spell na tebe ili nesto sl. neka madjija jeste. Tu sam se i ja tripovao. :D

Tackice se javljaju kad popijes puno alkohola ili napitaka. Ako pretjeras mozes i da riknes :D
A za zrnaste teksture nikad cuo.

Svi znamo kad je ova igra izashla ali ja sam je tek sada nabavio i,naravno,imam par pitanja.
Teksture likova su kod mene nekako zrnaste.Jel to karakteristika igre ili kod mene neshto zeza?
Nako kraceg igranja pojavljuju mi se crvene tackice po ekranu.to se deshava van borbi.Temperatura grafe je 71 C.Udrugim igrama(Gears of War)se greje i vishe i nema nikakvih smetnji.

Hvala.

Zrnaste teksture se javljaju samo tokom "cut-scena".

E ljudi meni heroj lezi i nece da ustane. Nzm sta je bi, samo od jednom, ne bitno koji load ubacim. Da li da reinstaliram igru, a zadrzim save-owe?

Poslednja izmena:
E ljudi meni heroj lezi i nece da ustane. Nzm sta je bi, samo od jednom, ne bitno koji load ubacim. Da li da reinstaliram igru, a zadrzim save-owe?

Takve simptome heroji ispoljavaju uglavnom kad su mrtvi. Da te nisu utepali?

Jel igrao neko ovu mini priču "The Price of Neutrality" što dolazi uz patch 1.3? Ne mora da se započinje kampanja, bira se odvojeno kad se stavi New Game. Sasvim solidna, prešao sam oba kraja (tj. sva četiri, pošto svaki ima dva "završetka" tj. blago izmenjen epilog), završava se za najviše tri sata.

Jel igrao neko ovu mini priču "The Price of Neutrality" što dolazi uz patch 1.3? Ne mora da se započinje kampanja, bira se odvojeno kad se stavi New Game. Sasvim solidna, prešao sam oba kraja (tj. sva četiri, pošto svaki ima dva "završetka" tj. blago izmenjen epilog), završava se za najviše tri sata.

Probao sam taj dodatak, međutim javlja mi se neki bag , pri razgovorima nema tona,inače muzika i ostali efekti se čuju. U glavnoj kampanji je sve o.k.

Nema tona jer voiceoveri nisu nasnimljeni, to piše na sajtu. Misija ionako predstavlja demonstraciju korisničkog editora, nisu hteli da se cimaju i ponovo plaćaju glumce.

Problem.Kod mene(vidi moja mashina) verzija 1.1a radi bez problema mountovan image sa daemon toolsom,kod ortaka AMD 5600+ i razni programi nece da radi.Jel imao neko slican problem?

^Jel ima instaliran AMD Dual Core Optimizer?

Ne mora da koristi zadnji patch jer radi i sa starijim. Reci mu neka instalira AMD Dual Core Optimizer i nece biti problema.

A sto da prelazi na Intel kad i AMD radi posao.

The Witcher Enhanced Edition

Posto nam se blizi izlazak evo jedne od "zanimljivih modifikacija" koje cemo susresti u novoj verziji.

Before/After

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno