Šta je novo?

The Witcher - diskusija

Ljudi evo mene opet :D Posle onog standardnog pljuvanja po igri i ismevanja iste, moram malo i da je pohvalim, posle ubacivanja novog Hard Diska u sistem, igra prosto leti...

Bas sam hteo da kazem da mi je na mojoj masini sa 8800GT 512 seckala dok nisam defragmentirao fajl sa teksturama (textures00.bif). Ako vam The Witcher secka, skinite jkdefrag i poterajte ga iz komandne linije dajuci mu celu putanju do tog fajla. Ne skodi da defragmentirate i ostale ali oni najveci (textures00.bif, meshes00.bif) su najbitniji.

Au, al' sam se smorio! Usao u Salamanders base bez ikakvih potion-a, pojacivaca (to je ono sto me strasno nervira u igri, stavi te pred svrsen cin, sve neke animacije a ti nemas vremena da popijes potion cak i da ga imas, a kada udjes tako negde nema sanse da nadjes nesto sto ti treba...) i nekako stignem do Kikimore kraljice sa nekih 20% energije max (koja se uzgred budi receno prakticno i ne puni sto je isto katastrofa) koja me je bukvalno ali bukvalno oduvala jednim udarcem... i sad' moram da se vracam pola sata unazad i da jurim da kupujem neke pojacivace i cuda mada kako izgleda ova Kikimore kraljica mislim da je necu preci ni sa sest pojacivaca...

Civil, ne prelazi se tako Witcher! :D
Citaj zurnal, videces da za ubijanje Kikimore kraljice nije dovoljna ni atomska bomba :d ...ali ipak mozes da je ubijes i sa milimetrom na health baru... ;) Nije sve u snazi, hehehe

Nije sve u snazi ima nešto i u brzini i refleksima, barem što se Kikimore kraljice tice :)

E da, stvarno ne citam nista... Mozda cak ni nemam tu knjigu...

Pa da si pažljivije pratio topik našao bi upozorenje za kraj trećeg chaptera,upravo je neko(ja :D) uleteo u tu sekvencu borbi bez potiona i upozorio ostale da ne prave istu grešku.
Kikimore queen se ubija na specifičnu foru(ne postoji druga varijanta) i podrazumeva korišćenje Aard magije i brzog rada nogu.Hint: obrati pažnju na animaciju nakon što pojede onog profesora.

Nadam se da je imam u Bestiary a ako je nemam nadam se da cu naci knjigu, u svakom slucaju nije lepo sto necete da mi kazete. ;) Koja bese aard magija? Znam da to nije vatra, daj Boze da su bodlje jer jedino mi jos ona iole razvijena... Nemam vremena ni da udjem u igru a kamoli da igram, citav dan buljim u komp na poslu i kada dodjem kuci raspadam se.

Nemaš razloga za brigu, Aard sigurno imaš pa makar i prvi nivo. To je i prvi znak tj. magija koju dobijaš (telekinetička).

Bas sam bio dokon i uspeo da ubijem kraljicu iz milionitog pokusaja u fer borbi :D
Jedini problem je sto kad kraljica umre igra automatski racuna da je plafon pao pa i ja zavrsim karijeru zajedno sa njom tako da nema smisla pokusavati rucno je ubijati :d

Eto predjoh igru i zao mi sto nema jos. Igra me bas odusevila. Hoce li mozda biti nastavaka?
Ko je onaj witcher sto je htjeo da ubije kralja?

Mislio sam da cu zaglaviti to kod kikimore kraljice kad ono presao za par min. Bez nekih silnih potionsa i ostalog samo jedan za hp i to je to :)

Pa taj deo je u stvari bukvalno smesan ako znas sta treba da radis, ja sam nasao na netu resenje i presao za bukvalno manje od minut.

Eto predjoh igru i zao mi sto nema jos. Igra me bas odusevila. Hoce li mozda biti nastavaka?
Ko je onaj witcher sto je htjeo da ubije kralja?

Pozdrav svima, ovo mi je prvi post pa neka bude u temi najbolje igre koju sam igro do sad :D. Negde sam procito da planiraju da prave Witcher 2.
Meni taj witcher nesto mnogo lici na Geralta. Nego dal se jos nekome cini da je Grandmaster u stvari onaj decak Alvin?

Pozdrav svima, ovo mi je prvi post pa neka bude u temi najbolje igre koju sam igro do sad :D. Negde sam procito da planiraju da prave Witcher 2.
Meni taj witcher nesto mnogo lici na Geralta. Nego dal se jos nekome cini da je Grandmaster u stvari onaj decak Alvin?
Nije Gerald i ne liči uopšte.
Naravno da je Grandmaster Alvin.

Molim?? :D
WTF???
Grandmaster je Alvin???Mislim nisam jedan od onih koji protrce kroz igre, ovde sam maksimalno pratio pricu, ali ovaj detalj mi nije jasan.Kako se to otkriva?Ja se secam da je Alvin nestao u onom selu pred fajt sa Orderom i Vevericama, i da sam ga posle toga video na Snowfields-u.Ali nisam mogao da provalim da je to Grandmaster?
Kako su to objasnili?

@nex999
Seti se priče o njegovim moćima i teleportaciji kroz vreme.Upravo to i radi u selu kad nestaje.Odlazi u budućnost i vidi večiti led(epilog),onda se vraća u prošlost i osniva Order...
Seti se reči koje si mu govorio u selu(ch.4) i ponoviće ih u epilogu pre borbe,pogledaj medaljon koji nosi,upravo onaj koji si dao Alvinu...Ima verovatno još davno sam završio igru,ali suština je GM=Alvin.To je mišljenje 99% onih koji su odigrali,na svim forumima...

Molim?? :D
WTF???
Grandmaster je Alvin???Mislim nisam jedan od onih koji protrce kroz igre, ovde sam maksimalno pratio pricu, ali ovaj detalj mi nije jasan.Kako se to otkriva?Ja se secam da je Alvin nestao u onom selu pred fajt sa Orderom i Vevericama, i da sam ga posle toga video na Snowfields-u.Ali nisam mogao da provalim da je to Grandmaster?
Kako su to objasnili?

Pa na kraju kad ubijes grandmastera vidis mu u ruci amulet koji si dao Alvinu u 4 chapteru, a i kada kazes Triss da se Alvin teleportovao ona ti kaze da bi mogao da bude bilo gde cak i u drugom vremenu.

Pa majku mu hebem koji sam ja slepac :D
A ja glumio dobricu, reko da vaspitam klinca kako treba :d umesto da ga bacim bruksama lol

Poslednja izmena:
pih, ocekivao sam da ce od klinca ispasti nesto, kad ono samo jos jedan seronja sa macem koji je pao za 3 sekunde...

Bas sam se bio udubio u igru ali nisam provalio da GM u stvari Alvin. Bas sam ga lose odgojio :D Jos kad se sjetim da sam sa zadovoljstvom ubio GM :lol:
BTW Da nema mozda jos koji zavrsetak osim ovog?

Ja sam preso tako sto sam ubio King of the Wild Hunt i Grand Mastera. Sta se desi ako predas GM Kingu?

Haha, niste normalni :d

A zavrseci se razlikuju samo po onoj 2D animaciji koja ide na kraju (pre one akcije sa atentatorom), i tu moze da bude neutralni, squirrel i order zavrsetak, ima na youtube-u.
A glavni izbor od koga zavisi kraj se cini u onom selu pred opstu makljazu Reda i Veverica
Tako da ne verujem da bi ne-ubijanje Wild Hunt Kralja nesto izmenilo...jbmlga i ja sam ga utepao.Ko moze da odoli da ne ubije lika koji te proganja kroz igru :p
Mogli su to malo vise da zacine, al ajd...

Poslednja izmena:
Znaci ova stranica je vrh. :D Da samo znate kako je nama koji nismo presli igru a ne bi smo da nam je otkrivate... :d

Pa zato i kazem, citava stranica a nista se ne vidi, samo spoiler! :d

Igra je super presao sam je danas. Samo mi lose sto sve bossove ubijes iz par udaraca jedino sam se bio malo namucio sa Strigom dole u Swamp Cemetery dok nisam skontao da je sa vatrom ubijes za par sec :) napitke nisam upste pravio. Nisam skontao kako se mac enchantujem sa onim runovima sto se dobijaju :D Nego sam zaboravio jel se moglo birati na pocetku esay normal i hrad obrisao sam igru pa ne znam?

Na pocetku igre jeste bilo easy/normal/hard.
A mac encantujes runom najprostije- klik na kamen u inventaru i Geralt time naostri mac, i to je to.
Svarog Runa i Perun Runa...fucking genijalno videti tako nesto u igri :D

Onda sam igrao na normal da sam znao da ce biti lako igrao bi hard :) Imaju neki runovi koje nemozes tako staviti sta sa njima? Oni kockasti Earth Rune, Moon Rune, Sun Rune i ne znam dal ih jos ima. Tek sam pred kraj igre iskoristio jedan taj rune bruka kako izgleda. A warehouse sam imao pun itema sve ostavljao reko trebace mi kasnije kad ono kraj nista nisam potrosio :D Nadam se nekom nastavku .

Vrh Dno