Šta je novo?

The Witcher - diskusija

da pitam jednostavno pitanje...
Da li vredi ovo igrati???

Naravno da vredi što se tiče priče i atmosfere.
Pitanje je samo koliko si tolerantan na tehničke propuste :)

kojih propusta ? :) Sem sto se spuca nakon par sati ok je manje-vise...saveovi dugo traju...Ima li jos nesto ? Mozda mislis na losiji fps ? Mozda na sva tri ? PAzi, naspram nekih drugih igara, witcher je milina za igrati sto se tehnickih stvari tice...Kolko su gore pomenuti vampiri bloodlines bili bagoviti ju ju, toga kad se setim...

Sta znaci da bindujem?

Provalio sam da kada god mi je kursor na protivniku slicica je maca ali prekrizenog, onda ja drzim levi taster i onda se pojavi vatreni mac i onda ja pritisnem i on kao udari... nisam probao sa desnim dugmetom... uspeo sam par puta uzastopce da udarim jer stvarno ima neka fora sa tajmingom...

@gx-x Meni Vampiri nisu imali ni jedan jedini bag! :D Jedna od najboljih igara ikada...

O brate... Ovo vazi ako igras na easy i medium. Kliknes jednom na protivnik da pocnes napad. Kad god mozes da pocnes napad kursor ce biti obican mac. (ponekad zastaje i gubi tempo parirajuci tako da moras opet da kliknes, ako nije poceo napad i ako kursor nije precrtan)
Kad konacno krenes da seces, sacekaj kraj sekvence kada ce ti kursor zasvetleti, pojavice se ona ikonica plamteceg maca, tada samo jedom opet kliknes, i ako si dobro uradio, vezujes napad. Ako kliknes kada je precrtano prekinuces trenutni napad i poceti iz pocetka.

Inače na hard toga nema(mislim na plamteći kursor).Sve mora po osećaju.

Radi li Witcher na Shader Model 2.0 karticama?

radi (minimum -128 MB Video RAM or greater with DirectX9 Vertex Shader/ Pixel Shader 2.0 support (NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon 9800 or better)

Poslednja izmena:
Hvala. Imam Radeon 9600 sa 256 MB.

Ne mislim igrati Witcher već samo možda vidjeti okvirno na šta liči, i pri tom ne mislim na grafiku već na RPG elemente.

A jel provali neko ko je onaj lik na kraju price sto ga utepate ? :d

A cu da mu *CENZURA* 'ater, ima da naucim poljski da bih procitao knjige :d

Uvodna spica za ovu igru za mene je jedna od najlepsih koje sam ikada video...

A je l' ima u ovoj igri levelovanja, atributa, skill-ova ?

Probao sam Witchera na mojoj masini i neverovatno secka, presporo je. Da li neko moze da mi kaze da li bi C2D 6600, 4 gb rama i 8800 GTS 512 bili dovoljni da se Witcher potera na max detalja i da lepo radi? Da li je neko igrao na max bez problema i na kom racunaru?

bih naravno. (ja sam igrao na 8600gt na [email protected] single core) 1280*1024 sve na max,jedino je u 3 chapteru u gradu preko dana fps padao na 15-17,u proseku napolju 25-35.

Poslednja izmena:
@Voodoo Pa ja poceo da igram i nigde ne vidim niti levelovanje, niti atribute niti skilove... vidim samo bocice raznih napitaka...

@CC13 A sta bi ti?

@kuzma Na mojoj masini igram u 1280x1024 sve na max najnormalnije.

@Voodoo Pa ja poceo da igram i nigde ne vidim niti levelovanje, niti atribute niti skilove... vidim samo bocice raznih napitaka...

@CC13 A sta bi ti?

@kuzma Na mojoj masini igram u 1280x1024 sve na max najnormalnije.

Kako ne vidiš levelovanje i atribute:trust:? Šališ li se? Moraš da meditiraš da bi se prebacio na sledeći nivo.

Probao sam Witchera na mojoj masini i neverovatno secka, presporo je. Da li neko moze da mi kaze da li bi C2D 6600, 4 gb rama i 8800 GTS 512 bili dovoljni da se Witcher potera na max detalja i da lepo radi? Da li je neko igrao na max bez problema i na kom racunaru?

E6420 @ 3.8, 4GB i 8800GT def, 1680x1050 sa forsiranim AA radi fino (min FPS koji sam video je 23-4 u mocvari po pljusku sa 20tak Salamandra likova na ekranu, a inace je oko 40-60).

E da, da ne zaboravim, ovo je sa onom 3com, najblizom kamerom, tu je i najbolji FPS, sa 1vom, tj najdaljom je nekih 3-4 manje.

izasao patch!!!
113 mb

http://www.gamershell.com/download_22490.shtml
http://www.the-witcher.de/?go=dlfile&fileid=56

konachno da nastavim gde sam stao :)

Gameplay and text bugs fixed:
- Fixes for Alina not being at her home when she should (Act 4).
- Wife's Tears Potion fixes.
- Fixes for usable doors on the swamps (Act 5).
- Fixes for Alchemist in manufacture giving quest items to Geralt (Act 3).
- Fixes for some items to be found in Fields (Act 4).
- Fixes for a disappearing enemy in quest Haunted House (Act2).
- Fixed problems with Alvin's spawn (Act 1).
- Few minor text fixes for all languages.

Code bugs fixed:
- Loading times are much faster!
- Saving is much faster!
- Another portion of stability improvements.
- Fix for rare "red rectangle" effect on loading bar.
- Quest tracking fixes.
- Some cursor fixes connected with finishers in tight places.
- Quest now won't update when Geralt is dead causing multiple problems.
- Autosave mechanism fixes (numeration).
- Savegame files fixes – some irrelevant information was sometimes generated inside.
- The game won't make an autosave if Geralt has an effect preventing him from talking (like knockdown, stun, push) - the result would be no talking at all for the rest of the game.
- Now you can't attack neutral NPCs if you input the second (etc.) sword sequence in them, while first attacking a hostile.
- Dandelion's music won't be 'echoed' while changing location twice.
- The game can handle broken savegames now – it returns to main menu.
- Motion blur effect won't stay active despite Blizzard potion wearing off – drinking, then changing location, then cutscene.
- Final fixes for weapons disappearing from enemies’ hands.
- Grass and small stones being multiplied – fixed.
- Fixes for receiving damage from Striga while being far away.

Art bugs fixed:
- Few level decoration fixes.
- Fixes for barghest attack animation.

Poslednja izmena:
Jel' igra neko ovo sa slabijom grafikom, prešao sam skoro celu temu skoro svi guraju 8800 XX/XXX? Šta da očekujem sa 7300gt i konfom iz potpisa, ako ima neko slučnu?

Nazad
Vrh Dno