Uh kakav će osećaj biti igrati Witcher trilogiju ispočetka bez prethodnog znanja^
Meni jos dva...ali ako budem usput zaradio demenciju sa Witcher serijalom cu se susresti po prvi put.![]()
Prodali su 13 miliona day one CP2077, od toga 6 miliona na old gen konzolama, uglavnom zahvaljujući popularnosti Witcher 3.Blesavi su ako ce tako vise da zarade.
Kako ko, ljubi brat, kako ko. Neko 3, a neko malo manjeŠto neko napisa u gta VI temi.
Ovim tempom do kraja života imam još 3 nastavka igre... 😂
I eto nam ga! Obožavam snežne predeleMeđutim, jedino što bih voleo da deli sa prethodnim igrama jeste univerzum i recimo da bude u regijama Kovir i Povis kraljevstva.
Ja mislim da se malo gaming sfera promenila od tada, ne smeju vise bas toliko da lazu.
Tužno ali istinito...
Ali, isto tako je CP2077 izgledao bolje od prvih trailera kada je izasao:
Dok danas izgleda jos bolje na PC-ju sa path tracing
Pa CDPR otišao na vrata Epic Gamesu iz dobrog razloga da sarađuju baš na ovoj igri i to na obostranu korist. Epic im daje podršku dok prave igru a usput testira nove tehnikalije na njihovoj igri a CDPR na kraju im fino izreklamira engine. Win-win za obe kompanije.Sad čitam na Redditu, CDPR potvrdio da je ovo "tech demo set in The Witcher 4 world, but not the Witcher 4 itself" 🙄
Isto, tačno je bila ona verzija nabudženija, mada vizualno je izgledala drugačije, malo su izmenili ton igre i kolorit na kraju.Secamo se witcher 3 pokazano dobijeno nije bilo isto 🤣
Pa sta smo mi sad onda videli ovde?Sad čitam na Redditu, CDPR potvrdio da je ovo "tech demo set in The Witcher 4 world, but not the Witcher 4 itself" 🙄
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari