Uh kakav će osećaj biti igrati Witcher trilogiju ispočetka bez prethodnog znanja 😍^
Meni jos dva...ali ako budem usput zaradio demenciju sa Witcher serijalom cu se susresti po prvi put. 🙂
Prodali su 13 miliona day one CP2077, od toga 6 miliona na old gen konzolama, uglavnom zahvaljujući popularnosti Witcher 3.Blesavi su ako ce tako vise da zarade.
Kako ko, ljubi brat, kako ko. Neko 3, a neko malo manje 🤣 . Mada, iskreno, vise me interesuje na sta ce da lici remake Witcher-a 1.Što neko napisa u gta VI temi.
Ovim tempom do kraja života imam još 3 nastavka igre... 😂
I eto nam ga! Obožavam snežne predele 🙂Međutim, jedino što bih voleo da deli sa prethodnim igrama jeste univerzum i recimo da bude u regijama Kovir i Povis kraljevstva.
Ja mislim da se malo gaming sfera promenila od tada, ne smeju vise bas toliko da lazu.
Tužno ali istinito... 😒
Ali, isto tako je CP2077 izgledao bolje od prvih trailera kada je izasao:
Dok danas izgleda jos bolje na PC-ju sa path tracing
Pa CDPR otišao na vrata Epic Gamesu iz dobrog razloga da sarađuju baš na ovoj igri i to na obostranu korist. Epic im daje podršku dok prave igru a usput testira nove tehnikalije na njihovoj igri a CDPR na kraju im fino izreklamira engine. Win-win za obe kompanije.Sad čitam na Redditu, CDPR potvrdio da je ovo "tech demo set in The Witcher 4 world, but not the Witcher 4 itself" 🙄
Isto, tačno je bila ona verzija nabudženija, mada vizualno je izgledala drugačije, malo su izmenili ton igre i kolorit na kraju.Secamo se witcher 3 pokazano dobijeno nije bilo isto 🤣
Pa sta smo mi sad onda videli ovde?Sad čitam na Redditu, CDPR potvrdio da je ovo "tech demo set in The Witcher 4 world, but not the Witcher 4 itself" 🙄
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari