Šta je novo?

The Witcher 3

Novi Photo mode

Prekosutra stiže Remaster a ja zapravo još nisam video neki solidan video gde izgleda mnogo bolje od Next-Gen verzije, ovo što su prikazali je po meni maltene isto, vizuelno.
Jel moguće da su izmene zapravo samo "ispod haube"?
Ne bih voleo da iznenada dobijemo isti ili malo drugačiji prikaz sa dva puta većom hardverskom zahtevnošću.

Prekosutra stiže Remaster a ja zapravo još nisam video neki solidan video gde izgleda mnogo bolje od Next-Gen verzije, ovo što su prikazali je po meni maltene isto, vizuelno.
Jel moguće da su izmene zapravo samo "ispod haube"?
Ne bih voleo da iznenada dobijemo isti ili malo drugačiji prikaz sa dva puta većom hardverskom zahtevnošću.
Nekog konkretnog snimka još uvek nema. Ali koliko sam ja primetio iz nekih koje sam pronašao osvetlnje, foliage, teksture i view distance jesu dobili dodatno unapređenje koje će se moći primetiti. Svakako treba sačekati sutra-prekosutra da se to sve isproba.

• Revamped mount handling
  • Improved traversal & movement
  • Enhanced combat
Ovo su stvari koje ću ja primetiti jer su me te iste stvari na moju veliku žalost odbijale od igre otkad je izašla
Igra je bila dosta troma za danasnje pojmove, i tada kada se pojavaila moglo je da se oseti da joj fali malo energicnije dinamicnije borbe. Ne znam da li su nesto poradili na tezini, fali da bude malo teza jer orginalno prilicno je lagana kao i CP2077.

Ако се сећам почетка игре кад се она купа у кади Гералт изађе на терасу и ужива у погледу...
Одмах ће се ту видети побољшање ако га има!

Kakav napredak! Još je ovo za Switch 2! U globalu izgleda bolje nego PC sadašnji max, bar po meni. Ovo grafički deluje jako slično onom što su najavili, pa downgrade-ovali. Baš je super.
Možete misliti kako će tek biti za PC i konzole.
Go go go Witcher! 😎

O tome pričam, da vidimo napokon pc verziju! 😍

Uh, osvetljenje u nekim scenama mi je osetno bolje u Next-Gen verziji, ali napomenuto je da je ovo pre-patch verzija i da se još aktivno radi na osvetljenju.

Screenshot 2026-09-28 132732.webp Screenshot 2026-09-28 133720.webp
Screenshot 2026-09-28 132526.webp Screenshot 2026-09-28 132310.webp
Screenshot 2026-09-28 132619.webp Screenshot 2026-09-28 132638.webp

Dosta svetlje i napucanije izgleda nego pre. Što je super za toussaint, ali Velen/Novigrad treba da budu tmurni i sivi.

Videcemo, svakako da treba grafika od 10K eur-a da bi se igrao Witcher 3 Remastered je suludo. Sta cemo kad izadje W4, trebace nam RTX 7090...

Toss a kidney to your Witcher

Ono sto za sad moze da se vidi vizuelno ne moze da se kaze da je bolje jer nigde nije znacajno bolje, ali jeste drugacije. Ovde ce final touch odraditi DLSS5 kada se implementira, a bez sumnje to ce se desiti kako za Witcher tako i za CP2077 jer ocigledno je da postoji neka tajna veza izmedju CD Projekt Red i Nvidia.

Pa dobro za 2k ultra je dovoljna 6800 XT što nije pretjerana zahtjevnost.

Ja sam ovu igru toliko digustirao da nemam neku želju da sve opet prelazim iskreno ni vremena ali odradiću neki test play čisto da vidim kako taj svijet sad izgleda.

Može li se krenuti NG+ na remasteru, ako sam ranije prešao na običnoj verziji?

Poslednja izmena:
Izašlo, može da se skine

Nazad
Vrh Dno