Nekog konkretnog snimka još uvek nema. Ali koliko sam ja primetio iz nekih koje sam pronašao osvetlnje, foliage, teksture i view distance jesu dobili dodatno unapređenje koje će se moći primetiti. Svakako treba sačekati sutra-prekosutra da se to sve isproba.Prekosutra stiže Remaster a ja zapravo još nisam video neki solidan video gde izgleda mnogo bolje od Next-Gen verzije, ovo što su prikazali je po meni maltene isto, vizuelno.
Jel moguće da su izmene zapravo samo "ispod haube"?
Ne bih voleo da iznenada dobijemo isti ili malo drugačiji prikaz sa dva puta većom hardverskom zahtevnošću.
osvetlnje, foliage, teksture i view distance jesu dobili dodatno unapređenje koje će se moći primetiti
Igra je bila dosta troma za danasnje pojmove, i tada kada se pojavaila moglo je da se oseti da joj fali malo energicnije dinamicnije borbe. Ne znam da li su nesto poradili na tezini, fali da bude malo teza jer orginalno prilicno je lagana kao i CP2077.Ovo su stvari koje ću ja primetiti jer su me te iste stvari na moju veliku žalost odbijale od igre otkad je izašla
- Revamped mount handling
- Improved traversal & movement
- Enhanced combat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari