Aleksandar@1389
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2010
- Poena
- 275
Zato sam je ja presao 6 puta do sad a planiram jos jedanput!
Zato sam je ja presao 6 puta do sad a planiram jos jedanput!
Ja sam postavio to pitanje, ali sam nasao odgovor par stranica iza i onda sam izbrisao post, ali hvala u svakom slucaju.Moj odgovor je bio za čoveka koji je pitao da li može xbox/PS kontroleri da rade na PC verziji Witchera 3, međutim njegovo pitanje je iz nekog razloga izbrisano. Nisam ga citirao jer je post bio odmah iznad mog, a sad ga nema pa ispada da pričam sam sa sobom (a zbunio sam i Proday-a). U svakom slučaju ko ima mogućnost preporuka da proba gamepad, neće pogrešiti.
Konj je uglavnom smotan kada ga pozovem. Uvek je na nezgodnom mestu i gubim vreme dok ga konačno ne zajašim. To bih najradije promenio. Mogli su da naprave da se uvek pojavi odmah iza Geralda i da ga ovaj automatski zajaši.
Završih juče dlc Blood and Wine...
CD Projekt Red je pomenuto isporučio kao DLC, oko 40h mi je trebalo da završim sve (side & main quest-ove).
Prema današnjim standardima - većina drugih kompanija koje se bave razvojem video igara bi to isporučilo kao nastavak, eg. Witcher 4/5/6, ....
Ukupno provedeno malo više od 145h (W3 + Hearts of Stone + Blood and Wine)
Pogledajte prilog 218660
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari