Šta je novo?

The Witcher 3

pa da, treba da se obnovi gradivo :)

Ja pazarih blood and vine pa cu da se igram opet malo

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja krenuo prvi ran - kao da igram pravog dostojnog naslednika prvog dela ,) Dvojka mi je bila nekako za konzole/gamepad i otisla u drugom smeru, nije mi licilo na nastavak prvog dela. Mislim ok je bila dvojka ali meh u svakom pogledu :p , dok je kec u prvih 5 ikada odigranih igara na svim platformama!

Naravno, bez problema, čak je i zgodnije nego tastatura + miš (bar meni), a i neuporedivo zabavnije. Treba ti samo x360ce - http://www.x360ce.com/. Prekopiraj fajlove u folder ...\The Witcher 3 Wild Hunt\bin\x64\, pokreni x360ce_x64.exe, kreiraj xinput1_3.dll i to je to.

Poslednja izmena:
Imam 360 kontroler tako da mi ovo ne treba ;)

Moj odgovor je bio za čoveka koji je pitao da li može xbox/PS kontroleri da rade na PC verziji Witchera 3, međutim njegovo pitanje je iz nekog razloga izbrisano. Nisam ga citirao jer je post bio odmah iznad mog, a sad ga nema pa ispada da pričam sam sa sobom (a zbunio sam i Proday-a :)). U svakom slučaju ko ima mogućnost preporuka da proba gamepad, neće pogrešiti.

Poslednja izmena:
Bas sam htio da pitam dal vrijedi igrati Witchera na gamepadu, imam Logitech F710? Smor mi da sjedim za compom :)

Sent From My S7 using Tapatalk

Mali savet, kada se u toku borbe drži blok/parry (donji levi taster), pritiskom levo/desno na krstiću se vrte sign-ov. Zna da bude korisno ako ne volite da dižete sign meni (gornji levi taster) da bi izmenili sign (meni lično dizanje tog menija u toku borbe uvek kvari imerziju). Ovo važi samo u toku borbe, u suprotnom donji levi taster aktivira witcher čula.

Moj odgovor je bio za čoveka koji je pitao da li može xbox/PS kontroleri da rade na PC verziji Witchera 3, međutim njegovo pitanje je iz nekog razloga izbrisano. Nisam ga citirao jer je post bio odmah iznad mog, a sad ga nema pa ispada da pričam sam sa sobom (a zbunio sam i Proday-a :)). U svakom slučaju ko ima mogućnost preporuka da proba gamepad, neće pogrešiti.
Ja sam postavio to pitanje, ali sam nasao odgovor par stranica iza i onda sam izbrisao post, ali hvala u svakom slucaju. :D

Verovatno je neko vec o tome pisao, ali nisam video do sada.
Da li postoji neka taktika prilikom pesnicenja. Desava mi se da posle duze borbe Geraldov svaki udarac ne nanosi nikakvu stetu protivniku.

Ja generalno odskočim od protivnika i čekam da krene heavy attack, stisnem parry na vreme i onda mogu da ga udarim jedno 3-4 puta i onda ponovo ispočetka. Na Lvl 20 sam odradjivao lvl 32 takmičenja.

Prešao sam pre par dana prvi put Wticher 3 sa svim malim dlc, Hearts of Stone i Blood and Wine. Nešto manje od 70 sati igranja ukupno. Još ne mogu da verujem kako su ovo sve napravili za samo 3-4 godine. Toliko kvalitetnog sadržaja, sporednih kvestova sa dobrom pričom i glumom. Toliko mogućnosti da se sve odigra bitno drugačije na osnovu nekih odluka. Ovo mi je verovatno najbolja igra kada se uzme u obzir i grafika i gameplay i priča. Imam i par zamerki. Nekada se atmosfera toliko podigne da samo želim dalje da igram a onda dođe segment predugačkih dijaloga koji nikako da se završe. Konj je uglavnom smotan kada ga pozovem. Uvek je na nezgodnom mestu i gubim vreme dok ga konačno ne zajašim. To bih najradije promenio. Mogli su da naprave da se uvek pojavi odmah iza Geralda i da ga ovaj automatski zajaši. Isto su mogli malo da obogate mogućnosti borbe kada se roni, možda neka bomba ili otrov u vodi. Ali dobro, svakako su na kraju prevazišli sva moja očekivanja kada sam krenuo da igram.

Nije Gerald/Džerald već Geralt :d

Brzo si ti spucao, ja imam za sad oko 100 sati a nisam ni na pola, puno side questova radim. Pretpostavljam da si samo glavne questove radio.

Geralt od Rivije, da u pravu si. Jesam malo jurio da stignem u planiranom roku da predjem ali sam na kraju otisao i pocistio ? na mapi i ignorisao kvestove za preporuceni nivo koji je bio nizi dosta nego sto sam level. Verovatno je dosta kvestova obrisano kada sam pristao da idem dalje. Secam se da mi je igra tako nesto rekla.Ali dobro sa obzirom da mi je prvi Witcher koji igram i prvi rpg koji sam presao, dosta mi je 70 sati. Igrao sam na najlaksem nivou da ne bih umirao i morao ponovo da trosim vreme.

Pobogu W3 na najlaksem nivou i za 70h...to kao da si igrao neku drugu igru ;)

W3 sa obe ekspanzije za manje od 70 sati??

f29.png

Poslednja izmena:
140h za 100% achievemente i sve side questove, nisam explore svaki camp na mapi jer je ocigledno sta cu naci, ali jesam ono power kamenje. Smatram da je ~120h prosecno vreme za totalno istrazivanje sa obe expanzije. I to na DM tezini.

Sigurno da može da se iscedi mnogo više sati kada se igra ponovo sa drugom težinom ili drugačijim izborima. A tek kakvi se sve bildovi i fore mogu videti na yt. Lik na DM težini udara 250 000 dmg, one shotuje šta hoće bez varanja. Ludu su igru napravili, svaka čast ko stigne da joj iscedi sve čari.

Konj je uglavnom smotan kada ga pozovem. Uvek je na nezgodnom mestu i gubim vreme dok ga konačno ne zajašim. To bih najradije promenio. Mogli su da naprave da se uvek pojavi odmah iza Geralda i da ga ovaj automatski zajaši.

Postoji jedan sekundarni kvest u Blood & Wine gde Roach progovori i gde ga Geralt pita upravo to što si pomenuo (inače Geralt je u tom trenutku pod uticajem magičnih pečuraka pa odatle i komunikacija sa konjem :)). Interesantan kvest, a i sam konj je bio jako dobar sagovornik :) Dosta tih OP bildova je nerfovano kroz patch-eve, ali impresivni su oni koji borbu baziraju na maču i dodge/roll/parry stilu uz raznovrsno korišćenje sign-ova poput ovog lika i to bez da su ga protivnici i ogrebali (akcija kreće od 1:20):

[YOUTUBE]nRlFM1dQJuk[/YOUTUBE]

Na kanalu ovog lika ima dosta klipova gde bosove dobija bez gubljenja healt-a i to bez korišćenja OP bildova, prilično vešto samo sa mačem, kretanjem i znakovima.

Po 100-ti put ponovljeno igra je stvarno neverovatna, ništa bolje i kvalitetnije nisam u životu igrao. Ko je propustio obavezno neka proba.

Poslednja izmena:
I još nešto, muzika je kvalitetna koliko i sama igra.

[YOUTUBE]HtVdAasjOgU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]G6FotzVt9Ak&t[/YOUTUBE]

Muzika je jedna od najboljih u odnosu na sve igre koje sam igrao.
Imam playlist-u sa 15-ak omiljnih pesama iz W3 - koju slušam na poslu skoro svakog dana.

Konačno imam malo slobodnog vremena da odigram Hearts of Stone i Blood and Wine.... :)
Taman oko Novogodišnjih praznika !!

Poslednja izmena:
Završih juče dlc Blood and Wine... :)

CD Projekt Red je pomenuto isporučio kao DLC, oko 40h mi je trebalo da završim sve (side & main quest-ove).
Prema današnjim standardima - većina drugih kompanija koje se bave razvojem video igara bi to isporučilo kao nastavak, eg. Witcher 4/5/6, ....

Ukupno provedeno malo više od 145h (W3 + Hearts of Stone + Blood and Wine)

Witcher3 total play time.jpg

Fenomenalna igra kada je izasla presao sam je bezveze poceo sam pre mesec i nesto dana da je igram opet ali sada sve lepo igram i w3 i hos sam odigrao sa dobrim krajem ostalo mi je BW jos da zavrsim.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Fisher King?

Završih juče dlc Blood and Wine... :)

CD Projekt Red je pomenuto isporučio kao DLC, oko 40h mi je trebalo da završim sve (side & main quest-ove).
Prema današnjim standardima - većina drugih kompanija koje se bave razvojem video igara bi to isporučilo kao nastavak, eg. Witcher 4/5/6, ....

Ukupno provedeno malo više od 145h (W3 + Hearts of Stone + Blood and Wine)

Pogledajte prilog 218660

Plus kad pogledas glavni trejler za w3 ukapiras da se scena odigrava poslo blood and wine. Pokusaj da provalis sam a ako ne uspes javi okacicu u spoiler. Odusevilo je sve koji su presli blood and wine

Gde ima da se pazari ovo povoljno za steam? Juce presao dvojku odusevio sam se :D

Nazad
Vrh Dno