Šta je novo?

The Witcher 3

Inventory je prost k`o pasulj.

@Proday

Nisam igrao zbog levela, vec questova+da otkrijem sve lokacije.

Ma sve jasno...i svaka cast sto si istrajao do kraja!

Instalirah igru sa svim patchevima (1.12 zadnji?) cisto da probam novu graficku i stvarno grafika nestvarno izgleda. Bar za danasnje standarde. Sve odvidano na ultra, radi ko po loju u 1080p. Sto se tice same igre, inventory po meni ocajno odradjen, bas zeznut za snalazenje...

Inventory je skoro pa potpuno nebitan, jer su promenili da maltene svi itemi koje imas (ingredients, quest itemi, itd) nemaju tezinu.. pa mozes da ih drzis sve kod sebe.
Jedino sto ces gledati su bas itemi koje mozes da koristis (sword, armor, napitke) a ostalo ces videti jel imas ili kad pravis iteme.

A i sto kazu, tamo ces najmanje vreman da provedes :D

90h igranja u ovoj igri je maltene pretrcavanje i preskakanje questova i konstantni fast travel.

Evo mog vremena provedenog u igri. Predjen bukvalno, ali bukvalno svaki quest (verovatno postoji jos neki negde), poceo i new game +, ali sam jos pri pocetku.

Prilozi

• 12121.JPG
    12121.JPG
    8.4 KB · Pregleda: 639
90h igranja u ovoj igri je maltene pretrcavanje i preskakanje questova i konstantni fast travel.

Evo mog vremena provedenog u igri. Predjen bukvalno, ali bukvalno svaki quest (verovatno postoji jos neki negde), poceo i new game +, ali sam jos pri pocetku.

Slažem se.
Za manje od ~200h ne možeš da otkriješ svaku lokaciju, šanse nema.

Skidam kapu; ja sam se smorio i za ovih 90h ;) ***, nemam vise 15 godina i zivce ko nekad za igre.

Ako aludiras na to da imam 15 godina gadno se varas, ali hvala na komplimentu u svakom slucaju. :)

Nemam ni ja, nekako mi je i pola sata gejminga mnogo u poslednje vreme (a i prodao sam R9 280X), ali je igra toliko dobra da prosto moras da se udubis i predjes sve, gre'ota je igrati je drugacije.

Meni je trebalo 250 sati da prevrnem svaki kamen, odigram svaku partiju Gwenta, nadjem sve karte osim zabagovanih, pronadjem sve lokacije na mapi i ucrtane i neucrtane.

Mislim da može brže da odigra onaj ko igra u dužim intervalima jer manje vremena potroši na ubijanje respawn neprijatelja.

Ja poslednjih 6 meseci samo ovo igram. Ok, isključivo vikendima kada imam vremena ali u ovom vremenskom periodu ne postoji ni jedna igra na koju bih radije trošio slobodno vreme. Počeo malo Arkham Knight i ne drži me.

Ne mogu da kažem da sam ceo Velen prevrnuo ali sam prešao uzduž i popreko najveći deo te mape i očistio sve lokacije. Skelige jedva da sam zagrebao, za to će mu trebati verovatno još nekih 50-80 sati, verovatno i više jer ima daleko više lepših predela od Velena. A moram i da završim HoS, taman dok ne stigne BaW, tako da ću ovo još dugo igrati.

Mene Arkham Knight dosta opusta ovih dana posle The Witcher 3 i Fallout 4, pravo osvezenje. Kratka mapa, sve na dohvat ruke, main quest odlican.

Ali je The Witcher 3 GOTY definitivno, bez konkurencije. Najduza i najkompletnija SP igra.

Na žalost, pošto je poslednja ekspanzija odložena par meseci, moraću da se načekam za 2. prelazak.
Nego, ima li lokacija koje nisu ucrtane u mapu i kojih konkretno?

Imam aktivan CF sve vreme i skontam da mi u Witcheru rade 7950 na 600mhz a memorija je na 400mhz. i to gura nekih 30-40fps. podigao sam rucno u trixx na 1000/1400 na obe a voltazu nisam dirao i dobijem fps 55-60. zar ne postoji neka fora da same koriste svoj max i na koliko najvise smem podizati taktove na ove dve kartice?

Naravno da mogu...dosta su i teske kad ih se nakupi

Na glavnom trgu u Novigradu imas prodavca (u radnji) koji samo knjige prodaje i dosta dobro za njih placa.

Jednom nadjoh u novigradu onog sto prodaje napitke za +2 lvl stuffs i da mozes da izmenis poene na ability i nikad vise :)

Taj ti se nalazi na onom gornjem trgu, u blizini Passiflora-e i kuce Rose var Attre (jedna od bliznakinja kojoj dajes casove macevanja). Uvek od njega moze da se kupi clear ability points potion.

Izvinjavam se zbog skretanja sa teme, ali interesuje me program koji se korisi za promjenu IP adrese koji smo koristili za kupovinu tw3 preko gog-a, pretrazio sam temu ali ne mogu da nadjem taj post, interesuje me iz razloga sto ne mogu da kupim igru na g2a iz moje drzave, a kupovao sam dosta igara dok sam bio u americi bez ikakvih problema.
Hvala.

mozes da probas preko hola unlocker ekstenzije za browser, a od programa nije los CyberGhost... ceka se malo u redu ako si free user, ali posle par minuta cekanja radi posao.

Posto sam na fonu, koje DLC-ove da uzmem na steamu da imam full content i sve achievemente ? Ty, brz jedan odg.

Svi sitniji DLC-ovi su besplatni. Uz Season pass dobijas dve velike ekspanzije od kojih je jedna izasla a druga ce valjda uskoro.

Ne nego season pass, lepo ti covek napisao. Da je mislio HoS, napisao bi HoS. Izguglaj malo...season pass je pojam koji obuhvata sve ekspanzije za bilo koju igru (uglavnom).

Ne nego season pass, lepo ti covek napisao. Da je mislio HoS, napisao bi HoS. Izguglaj malo...season pass je pojam koji obuhvata sve ekspanzije za bilo koju igru (uglavnom).

Covek je napisao da su vecina sitnijih DLC-eva besplatni, da uz Season Pass dobijam jednu sto je Hearts of Stone i jos jednu kad izadje. Kad izadje kupicu je, cena je manja ako uzimam HoS pa onda cekam sledecu exp.

Pa lepo je napisao, nije znao tačno šta hoćeš i na koje dlcove misliš. Ima petnaestak sitnih besplatnih (tipa nov armor) i dve ekspanzije. Jedna koju si pomenuo je izašla. Druga tek treba. Genaralno je season pass jeftiniji od pojedinačnih ekspanzija i zato je to predložio, ali ako si ti našao ekspanzije jeftinije, tim bolje.

Da li mogu da iskoristim save file iz GOG verzije koju sam skinuo sa torenta za original GOG verziju koju sam nabavio danas?

Imam problem sa blizzard napitkom, preciznije superior varijantom mada priča važi verovatno za i niže varijante. Princip rada je navodno takav da nakon aktiviranja napitka i nakon prvog ubistva protivnika vreme se usporava dok napitak traje, dok kod superior varijante postoji dodatna opcija da kada su popunjena sva 3 adrenalin poena stamina se ne troši, što znači da u tom periodu postoji mogućnost spamovanja sign-ova i sword skill-ova tipa rend i whril. Međutim ovo ne radi ili ja bar ne uspevam da izvedem. Kakva su vaša iskustva sa blizzard-om i sa ovom opcijom neograničene stamine?

Nazad
Vrh Dno