Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Paaa... Ocigledno da su samo oni u stanju da naprave ovakvu igru. Vidim da ima ljudi koji nisu toliko odusevljeni, ali Witcher 3 je stvarno nesto posebno.
Mozda ne mogu tripl A naslov, ali zato mogu nesto drugo, sa ne tako napucanom grafikom i animacijama. Minecraft je napravio jedan covjek. Nije sve u kvantitetu i tome da li se kvestovi preplicu.
Smijesan si starce, nalozio si se kao i na neki predhodni open world rpg, cak si i modove neke radio koliko si bio zaslijepljen hajpom, pa si posle kukako sto si tracio vrijeme na to remek djelo.
Koliko je rijeci ispisano to je manje bitno, bitno je koliko je to sve kvalitetno napisano i koliko ima smisla. Meni je iskreno glupo kada se donose takvi zaključci o igri koju jos nisi ni presao...
Ovo moze da izjavi samo neko ko je preleteo preko igre. I sam si napisao kako igras i koliko si presao i dajes sebi za pravo da pljujes po ovom naslovu... Cisto da znas, nisi ni 15% igre video za sad. Ja bih se suzdrzao od kometara dok malo ozbiljnije ne pogledas sta sve tu ima i na koji naci utice jedno na drugo. Citajuci samo nove postove videh da mi je promaklo jedno desetak momenata samo u Novigradu a sve su bili u pitanju side questovi koji su imali nekog uticaja na tog glavnog. To se nikad na ovakav nacin nije desilo u nekoj igri pre. Takvi prelomni momenti su uvek naglasavani u toku igranja. Samo za taj deo game dizajna je potreban tim veci od 15 ljudi kako ti kazes .... (ukoliko deadline za zavrsavanje igre nije 10+ godina)
Ne mogu!!! Malo sam samo prosetao po okolini i odradio onaj prvi quest sa Yenifer i par koji su mi bili vezani sa likovima iz Novigrada. Vracam se ne grind nazad
Molim aplauz.
Naravono da ce da radi trista lljudi na igri koja je toliko tehnicki savrsenija od neke 2D igre od prije 15. godina. Od tih 300 ljudi vecina su glumci, onda animatori, 3d modelari, kocept artisti... Sve ode na vizuelizaciju i sminkanje. So much KOMPLEKSNOST! Ma idi begaj bre, ekipa od 15 ljudi moze da uradi tri put bolje i zanimljivije stvari od tih prenaduvnih studija od po 300 i vise ljudi. Dokaza imas milion.
Aj napisi jedan naslov koji je tri puta bolji (u svakom smislu) i zanimljviji, kompleksniji i veci od ovoga. Evo, molim te.
Pitam se da li si ikad u zivotu morao da napravis nesto i prezentujes to sirem auditorijumu od rodbine i par drugara? (Nije prozivka, nemoj pogresno da razumes. Zaista me zanima jer bi to objasnilo dosta toga vezano za tvoje misljenje)
Podsetio si me da pitam... Puno puta u toku igre primećuje se efekat odluka koje je igrač doneo.
Nasumično sam na ulici naleteo na neke bandite koji napadaju otmeno obučenog čoveka. Spasio sam ga, a onda mi je rekao da je tu poslovno i da mu je potrebna pratnja dok ne završi posao. Pristao sam da ga pratim i štitim od napada. Kada smo stigli tamo, iz razgovora sam shvatio da je reč o distributeru droge. A ja sam mu upravo pomogao. Od tada noću na ulicama Novigrada nalećem na brojne zavisnike kako se teturaju. Da li je možda neko odabrao drugačije? Da li kod vas u igri nailazite na narkomane u Novigradu?
Zanimljivo je što se i sporedne misije prepliću.
Pomogao sam jednom patuljku, dok sam drugog lika "zamađijao" kako bih mu izvukao novac za robu koju nije platio trećem liku. U nevezanoj sporednoj misiji, ispostavilo se da su oni čuvari na vratima magacina u koji treba da uđem. Jedan me pozdravlja kao prijatelja, dok drugi počinje da paniči i započinje raspravu. Prvi ga smiruje i govori da sam dobar čovek, a drugi odlazi (i kasnije dovodi pojačanje).
Mozda ne mogu tripl A naslov, ali zato mogu nesto drugo, sa ne tako napucanom grafikom i animacijama. Minecraft je napravio jedan covjek. Nije sve u kvantitetu i tome da li se kvestovi preplicu.
Poredis naslov bez price i cilja koji je ustvari lego/plastelin set za decu sa necim ovakvim??? ... Ne umanjujem vrednost i genijalnost Minecraft-a ali molim te, uozbilji se ...
Za mene je Stalker koncept, Zona, vrh. Zona je nesto najatmosfericnije sto sam iskusio. Znaci pricam cisto o konceptu.
Ali TW3 je nesto najbolje ikad napravljeno. Ima nekih "stvarcica" koje bih ja drugacije uradio.
Koliki posao je ovdje uradjen!?
I nece dobiti priznanje jer ljudi ne razumiju koliko je tesko ovako nesto stvoriti. Ova igra jednostavno ima pravo biti bugovita, ali koliko vidim mnogi bas i nemaju puno problema.
Bas taj deo oko bug-ova mi je fascinantan. Naleteo sam na glitcheve tu i tamo i samo mi je jedan unistio igru kad sam u onom mocvarnom delu upao u neku plitku rupu iz koje nije mogao da izadje Sta vise, kad sam vrartio stari save point, neke stvari sam odigrao drugacije pa mi je bilo kul
Hahaha, opušteno. Na šta bi ličilo kad bi svi pisali kako je dobro i bez mana. :d
Treba biti svjestan mana i kad si "naložen" na neku igru, ali i dobrih stvari kad nisi ljubitelj. Što je čudno nije bilo nekog većeg hejta na igru osim ovih Graphics Mangi što su jedva čekali igru da se dive grafici pa im na kraju ovi bacili downgradeovanu grafiku.
Joj sad kakva mi se scena desila sa Yen i sa Triss. Ovo je FENOMENALNO (ima spoilera, nemojte citati ako niste igrali misiju The Ugly Baby && The Brothers in Arms).
Misija The Ugly Baby ili neka oko toga i u onoj prici sa Vjescima i silnoj galami izadjes sa Yen iz sobe (da pricate u privatnosti), te nakon malo razgovora ona ti ponudi da vodis ljubav sa njom. Naravno ja sirokog srca i prihvatim. Idu nakon tog scena kako se razgoliceni bacakaju po sobi, ljube se, vode ljubavi i sve sto sleduje. Prodje sve to. Minut nakon toga namiguje ona dole za stolom pred Lambertom onako svalerski (u fazonu: macanee!).
Hajde sve to, znao sam da se kad tad desiti. Nego gledam koju cu misiju poslije toga i odaberem onu sa Triss gdje u jednom trenutku isto biras hoces li je poljubiti ispred fontane. Naravno nema veze sto je proslo puna dva dana od skakanja po Yen, i tu ja budem sirokog srca i popustim mladoj nevjernici. Misija poslije toga gore na onom svjetioniku nakon sto sam zamolio Triss da sa vrati sa broda. OPET padaju razgolicene seksualne scene, ovaj put sa Triss na vrhu tog svjetlarnika pred onim svjetlom.
Nema sta Geralt upao u formu tih dana pod mojom palicom.
Sto je mene bas nasmijalo. Onaj brod na kojem je trebala biti Triss upratio je dolaze neki signali sa svjetionika (ne znajuci da ovo dvoje vode ljubav gore pod svjetlom, misle ljudi da im Triss hoce nesto kaze) i cita kapetan kod sa svjetionika, kad pise: HLAKBR. Prvi lik se cudi u fazonu, sta znaci ovo. Drugi jos pametniji pa kaze: Sta mislis kako ce ti poslati to, to je sifrovano. (ili tako nesto) i zavrsava scena tako sto oni razglibaju sta to ustvari znaci.
Probao sam ove nove 353.06 kepler drajvere i ubrzanje u igri je vise nego vidljivo. Na mestima koja nisu procesorski zahtevna dobitak je oko 8-9 FPS. Na mestima gde sam do sada imao oko 31-32, sad bude oko 40. Igram na High, Post Process sve na max. Obzirom na kojoj šklopociji od računara pokrećem igru, ovo je više nego igrivo. Sta je nVidia kuvala ovde, koju voodoo magiju je primenila nemam pojma, ali definitivno radi.
Jel rijeseno ovo sa nedobijanjem XPa za questove 5 levela nize? Sad sam 24 level i necu igram ove side questove sto su npr. 12 level ako necu dobiti nikakve poene.
Nisu mi se dali igrati prije, a sad mi se igraju, ne razumijem logiku da ne dobijam XPove? Kako misle da levelujem?
to je stari dobri asder00 sa guru3d foruma ekstraktovao iz oficijelne 15,5 bete za one koji furaju njegove modovane drajvere ili furaju wddm-ove sa win10 WU-a da vrte draw calls-ove u dx12 3dmark testu. u prevodu,nek' proba onaj ko nije na 15,5 iz nekog meni neshvatljivog razloga.detaljnije imate na guru3d forumu.
Stigla kcerka u Level 10.Ja, onako , sedim pored nje i gledam.
Neverovatno koliko je ova igra, open world. Nista se e ponavlja.
Kao da su je pisali ili dali kod , vanzemljaci..
Usput skinuo sam ovaj sweetfx i podesavanja sto je rolo ostavio i dosta bolje izgleda. Onako sam u nekim trenucima upadao u totalni mrak zbog loseg gamma podesavanja, sad je sve potaman. Puno bolje osvjetljenje i kontrast.
"Ako želite da vam uživanje u Witcher mitologiji potraje i nakon igre, možete probati s knjigama Andžeja Sapkovskog koje čine njen literarni predložak. Ja sam pokušao da ih čitam u srpskom i engleskom prevodu i oba puta odustao zbog jezivo lošeg prevoda obe verzije. Muči me sumnja da ni izvorni materijal nije nešto posebno kvalitetan – miks Erlika od Melnibonea i slovenskog folklora začinjenog s malo seksa može da vam prija ako ste srednjoškolac koji nije došao u dodir s pravom, masnom fantasy literaturom. Sapkovskog nazivaju poljskim Tolkinom, što je preterano do nivoa karikiranosti."
Pa sad da su knjige lose nisu, ali da me nisu drzale kao sto su me drzale neke druge istog zanra - to stoji. To sto je Kuzma slikovito prenaglasio razliku u kvalitetu (ili stilu?) je potpuno druga stvar.
Ne igram ovakve igre, jer su mi dosadne ali drugar je kod mene igrao ja sam gledao i mogu reci iz pogleda gledaoca ne igraca, da ova igra ima sve, jedino sto su meni dosadne, bas cu ja sad da trazim cerku 300 sati, lepo sednem i vozim asseto corsu cist adrenalin uvek u fokusu i vrmmmm moj rewiew hvala svima i pusa za sve