Opaa, znate 10 naslova koji su kompleksniji od ovoga? Izvolite nabrojte, ili pak ne smijete jer bi se nalupali ko budale.
Sto se tice rasprave u globalu:
Prije 10 strana bila je rasprava ovo vs Skyrim koja bi bila smijesna da nije zalosna. Jednostavno probajte dublje uci u koncept, ne mozete nakon par questova reci da je ovo standardno (ne)kompleksna igra. Odigrajte dobar dio main storya pa malo iskombinujte sa side questovima i vidjecete kako je sve uklopljeno, sve ima smisla. Protrcite ulicom i zastanite na tren i tu cete naci interesantne stvari, slusajte dijaloge obicnih ljudi po mapama isto, probajte uci u sve to sto sam naveo i onda tek nakon svega dajte sud.
Skyrim i ovo mozemo uporediti veoma lako, racunajte da je Skyrim skup crne i bijele, a TW3 skup boja. Mozes ti od crne i bijele izvesti mnogo toga, ali i dalje ce to biti monotono.
Imao bih jos hrpu toga da napisem prije svega pisao bih o Geraltu kao liku i tome sto vam on nije dovoljno "sirok". Medjutim jednostavno vratio bih se na isto, ili bih morao da prepisujem postove momaka koji su dosta toga objasnili prethodnih par stranica. Citajuci sve to i mene je zakopkalo i morao sam da kupim knjige, procitao sam dosta toga i mogu reci da iako radnja nije ista, sve to jako lako ima smisla. Od karaktera, price, questova i svega ostalog. Naravno necu kretati o tome, stvarno bih dosta vremena izgubio, a sumnjam da bi iko i citao.
Jos na kraju, da ne ispadne da sam zaljubljen u ovo, zelio bih reci da sam svjestan da igra ima svojih mana (medju kojima i retardiran Al konja, nekad protivnika i slicno), a i pisao sam o tome ranije. ALI sve to kao jedna cjelina nikako se ne moze osporiti, jednostavno ovo je nesto najbolje sto sam JA (prije nego sto neko ospori, cisto da dam do znanja da se subjektivan osjecaj ne razglaba) igrao u prethodnih pa recimo par godina.