- Učlanjen(a)
- 18.08.2008
- Poena
- 380
Jel imas Catalyst 15.4?
naravno.
Jel imas Catalyst 15.4?
Jel imas Catalyst 15.4?
Bre ja ne vidim razliku, premda ovaj lik kaze da ona postoji ali da je jedva vidljiva.
Sve na max, hairworks off....~30fps. Sve na medium, ~30fps. Ne mogu da ga nateram da radi pristojno na 280x
To bi trebalo da bude motion blur. Stavi na off.
E hvala puno.*** bate, da si pitao kako da uradis bench i poredjenje grafike dobio bi 30 odgovora do sada...
btw, idi u graph/hud settings i iskljuci POI on map, path i ostala sr@njca...
nestanu oni upitnici, i putanja kojom treba da se kreces..
Automatic finishers on ili off? Ne kontam ni cem sluzi opcija
Primjetio sam da igra puca ukoliko se OC gpu, zaobisao sam problem tako sto overclockujem gpu tek kada udjem u igru i jos mi nije ni jednom pukla. *fingers crossed*
He also said that suggestions that the PC version of the game was held back by the console editions is accurate, but only to a point: Without the Xbox One and PlayStation 4 releases, he continued, The Witcher 3 as it is wouldn't exist on any platform, because the studio simply couldn't afford to make a game of this scale exclusive to the PC.
"Maybe we shouldn't have shown that [trailer], I don't know, but we didn't know that it wasn't going to work, so it's not a lie or a bad will - that's why we didn't comment actively. We don't agree there is a downgrade but it's our opinion, and gamers' feeling can be different," he said. "If they made their purchasing decision based on the 2013 materials, I'm deeply sorry for that, and we are discussing how we can make it up to them because that's not fair."
Jos se zalecu na 4K rezoluciju...
Da ne ispadne da se bavimo samo grafikom i fps...
Complex Combat je divan, sve sam do sad resio prvim klikom.
Tako da nema potrebe da se leptirise okolo.
Kretanje lika je OČAJNO. Kontrole ću i da preživim sa K&M ali, pokreti su toliko mehanički i animacije krute da me podseća na super marija. Zaključavanje neprijatelja kao metu je vrlo loša ideja i jako ograničava borbu. 30fps na cut scenama je kriminalno i zločin protiv gamera. Potreba za konstantno korištenje the witcher senses upropaštava pogled na svet pogotovo sa svetlucanjem svega što je interaktivno ili lootable. Onaj sistem iz keca gde piše ime iznad objekta koji je interaktivan je 100 pita bolji.
http://www.pcgamer.com/cd-projekt-addresses-witcher-3-graphical-downgrade-complaints/
Žalosna istina.
Pretpostavljam da oni koji su igru naručili zbog grafike imaju pravo da se ljute, imajući u vidu da su CDPR ovo izjavili tek posle izlaska igre, kada nije više moguće tražiti refund za pre-order. Žao mi je što su tako uradili ali ih razumem, biznis je u pitanju i ne radi se samo o prljavom profitu već preživljavanju na tržištu, nažalost.
Mene lično ovo apsolutno ne dotiče iako i ja imam veliku želju da igre izgledaju kao na onom animiranom gifu sa lišćem :d
Mislim da činjenica da igra okupira i najjače grafičke dovoljno jasno pokazuje da još uvek ne postoji hardver za onakvu grafiku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari