Šta je novo?

The Witcher 3

Witcheri se i igraju samo u Enhanced Editionu. Mozda do proleca zavrsim dvojku...

Your millage may vary :). Siguran sam da je dosta igraca imalo problema sa TW2 u vanilla verziji, ali ja sam na pr. imao vise problema sa TW1.

U svakom slucaju, wait and see, sve ostalo je mlacenje prazne slame. Jedina korisna informacija (jes da mi je software struka, ali ne i mashes, textures i ostalo vezano za graficko modelovanje) je dosla od @starac na poslednjih nekoliko stranica. Nisam znao za taj zez :).

Nesto slicno koristi Skyrim. Tu je u pitanju static shader efekt snijega po stijenama i planinama. Izgleda ruzno i neprirodno.

Ali u TW3 je dinamican i vidi se na par sekundi. Totalno nebitno.
U igri se to nece ni primjetiti, pogotovo iz treceg lica kada se gleda. Moguce je isto da ce taj efekt biti rezervisan samo za video - cut scene?
Nismo to vidjeli u prijasnjim video prezentacijama, sto znaci da je u pitanju dodatak - novi efekt. Nema govora o downgradeu.
Mozda ce ga malo i poboljsati, uciniti transparentnijim? Igra je work in progress.

Citava buka oko nicega!

Nema nikakvog grafičkog downgrade-a, karakteri na prethodnih par postova nisu isti. U pitanju je Eredin i on će izgledati kako izgleda u poslednjem traileru, on vodi Wildhunt grupu...

Danas su obijavili da je igra odlozena zbog optimizacije verzije za next gen konzole... :D

Pa da, njima su ionako prioritet konzolice, mora to jos da se pegla da mogu normalno(60fps) da teraju igru kad izadje, a ne ko ovi sektasi iz Ubisofta, izbacili nedovrsen proizvod (AC)...

Malo im frka od GTAV takodje, nego ne smeju da priznaju.

Sram ih bilo što krvavo rade za svoje parče hleba... kako ih nije sramota da igru prave i za konzole!?

Pa sta fali sto izlazi i za konzole, pc je ionako platforma sa najviše exklusiva :d

Pa da, drugim rečima ne mogu da ga optimizuju da radi lepo u onoj formi koju su prikazali na dovoljno širokom spektru hardvera. Što je i logično, primetio bih.

Posto smo svi svedoci popularnog trenda da se rokovi ispostuju po svaku cenu i da se na trzizste izbaci igra u roku u bilo kakvom stanju, ovu odluku, koji god motivi da stoje iza nje mogu samo da pozdravim, iako jos uvek ne posedujem "nex-gen" konzolu.

Ako neko brine o tome da ispadne kul prema fanovima, to je Projekt Red. Jos ce biti i brda besplatnog DLCa... koliko bese, 16 dodataka su najavili?

Ne mogu da editujem.

Evo novih screenshotova

rK3rd1W.jpg

ohy2Rke.jpg

uFGYXdM.jpg

1gHt4aS.jpg

kWkGigE.jpg

zezVtCe.jpg

jJDlSgz.jpg

XW1nmNH.jpg

z0QyML0.jpg

Khm... Meni nije nesto jasno u ovoj prici oko Geraltove kcerke... How the F je moguce da vesci uopste imaju decu kada su usled silnih zahvata i alteracija fakat "hemijski" kastrirani ( da ne kazem ustrojeni)? :d Osim ako nije usvojena... Nisam (jos) citao knjige tako da nisam bas u toku sa celom pricom o Hexeru...

Nisam ni ja čitao knjigu, znam da mu Ciri nije ćerka ali je on gleda kao ćerku...

Ciri je Čedo Nenadnosti, odnosno Geralt je spasio njenog oca i kao nagradu zahtevao dete, odnsno ono čemu se ne nada. Tako Vešci i popunjavaju svoje brojno stanje. Da ne idem previše u detalje i spoilere, ona mu je "usvojena kćer" ali to je samo površno rečeno. Ona je nešto mnogo više od toga.

Nisam ni ja, tj krenuo sam i nakako da odvojim vremena da nastavim, al sve jedno mogli ste bar u neki spojler da ubacite za nas koji jos nismo dovoljno upuceni sta i kako. ;)

Khm... Meni nije nesto jasno u ovoj prici oko Geraltove kcerke... How the F je moguce da vesci uopste imaju decu kada su usled silnih zahvata i alteracija fakat "hemijski" kastrirani ( da ne kazem ustrojeni)? :d Osim ako nije usvojena... Nisam (jos) citao knjige tako da nisam bas u toku sa celom pricom o Hexeru...

Sve je objašnjeno u knjigama a Ciri je bitan deo sage:

Ciri pripada Geraltu po pravu nenadnosti (najsličnije priči o Rumpelstiltskinu), naravno da nije njegova biološka ćerka ali su njihovi putevi vezani sudbinom

Poslednja izmena:
Kao sto rekoh mogli ste, nije toliko bitna stvar, ali opet ima veze sa pricom pa zavisno od CD Projekt Red i moze da bude. ;)

Kao sto rekoh mogli ste, nije toliko bitna stvar, ali opet ima veze sa pricom pa zavisno od CD Projekt Red i moze da bude. ;)

U suštini, igre se dešavaju posle knjiga, tako da je tu bitan lore, ali radnja i tok priče je skroz na njima. Niko ih ne ograničava šta moraju i kako moraju da urade.

Thx na razjasnjenju...Obrni-okreni znaci da ne mozemo da je "tapujemo" u TW3.. .d Nekom prilikom valja pazariti i knjige, i ovako stiva EF nikada dosta...

Thx na razjasnjenju...Obrni-okreni znaci da ne mozemo da je "tapujemo" u TW3

Nisam ocekivao da ce nekome ovo pasti na pamet, ali verovatno jeste svima koji nisu citali knjige. :D

Vece sanse da "tapuje" Ciri ima Triss od Geralta! :D

Nazad
Vrh Dno