Ako bude end product ovog grafickog kvaliteta... onda stvarno nema nista od igre. Ja sam preorderovao igru za 2015godinu. Ne 2005.
Ma TW3 izgleda kao da je izasao 2003. Inace potpuno realan post. Ako su smanjili kvalitet tekstura i broj poligona za 2.9% u odnosu na prethodni trejler nema nista od nje. Jer ko igra jos igre zbog gameplay-a i price...
To ti je iz "uncompressed version", i postavili su je 24h posto je pocelo pljuvanje na forumu.
Slobodno mogu da kzaem da su tih 24h iskoristili da dorade trejler.
Skkini tu verziju i gledaj Geralta u borbi onda gledaj to isto na YT.
YT ne moze ubije poligone, tu je nesto drugo po sredi.
Pa ja sam cekao Wasteland 2 sa neverovatnom euforijom. A onda je igra izasla, zavrsio sam je i rekao da mi nije ispunila ocekivanja, naveo nedostatke itd..
Da se razumemo, vidi se drasticna razlika izmedju ovih snimaka.
Ja sam sknuo ceo gejmplej snimak od pola sata (5.2 Gb) i rekao da je to nesto najlepse sto sam video u bilo kojoj igri. Ocekujem da bude takav kvalitet kad izadje igra.
Ako se desi da su nas mazali i igra izadje sa drasticno losijim kvalitetom, pljuvanje mora da usledi, cak i da atmosfera u igri bude perfektna.
Ne vidim razlog da neko brani tako nesto jer gotivi fransizu ili tim koji radi igru. Pa ja sam cekao Wasteland 2 sa neverovatnom euforijom. A onda je igra izasla, zavrsio sam je i rekao da mi nije ispunila ocekivanja, naveo nedostatke itd..
Meni je zanimljivo da svi pričaju o downgrade-u grafike zbog ljutijeh konzola gde silnijeh sonimajkrosofćana žigovaše, a niko da se zapita da li će možda biti downgrade-ovana jer ne mogu da naprave da u onom fenomenalnom izdanju radi iole pristojno na ičemu što nisu dve GTX 980 u SLI režimu. Neverovatna mogućnost, zar ne?
Plus, ako firma napravi downgrade svoje igre da bi radila na konzolama, a isto učini i sa PC verzijom, šta su tu konzole krive što developeri ne ostave u PC verziji sve kako je bilo? To je onda odluka developera i to je to. Ne kažem da nema razloga za ljutnju, samo mi deluje da nije upućena u pravom smeru.
Taj ubershiting mu dodje ko opcija za opravdavanje par GPU-a u sli ili cf pre nego neka iole relativna graficka opcija koju iko koristi i koja ima neki vidljiv efekat.
Jel poenta to što igru još niste ni probali a sudite o grafici?
Onda stvarno ne kontam![]()
Predpostavljam da se razlika primijeti na nekom 4k displeju.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari