Šta je novo?

The Witcher 3

A to iz trejlera je snimak iz igre. Ne mislis valjda da je to CGI sekvenca ili doradjeni/prerenderovani in game snimak?! Protrljaj oci malo bolje i naculi usi. ;)

Ma nije nikako.
Sve je to iz same igre, i igra ima tako da izgleda i to je kraj price.
Period
To mi hejteri samo mracimo jer smo dokoni...

Poslednja izmena:
Uvjerices se koliko mlatis gluposti tamo negdje 2015. godine. Do tada zivi u zabludi.

Bila je prica i za TW2 screenove da su prerender..Tamo negde 2010. godine.
Pa smo videli kako se to zavrsilo.

Pratim ali takodje citam informacije van ovog foruma. CDPR je tim kojem verujem a oni kazu da usled lose optimizacije rane verzije igra na E3 nije u punom sjaju.

A i u ovakvom stanju deluje miljama ispred očekivanog :)

3+ strane rasprave o grafici i da li ce biti bolja ili nece od W2 i koliko ce poligona imati i da li je prerendered CGI ili ne... mislim da dalje moze da preraste samo u bespotrebnu svadju.
Sve ce se znati 2015, a kao sto neko vec rece, kakva god da je grafika, ono sto je najvaznije je da prica bude kvalitetna i da na tom polju ispune obecanja.

@G@W
Problem je sto se ljudi primaju da ce CGI image quality iz trejlera biti u samoj igri i ja ne znam sta je tu nejasno?
Drugi i ja znam sta su iz CDPR rekli i ja im verujem da ce tako biti ali opet kazem nece to nesto preterano biti zahtevnije od modovane Dvojke.

Elem, in topic, lik iz CDPR kaze da u onom Percival bendu koji pravi muziku za Wild Hunt peva neko (sigurno je zensko) is Srbije, ja oticao na sajt tog benda ali ne videh koja je u pitanju, tamo su samo Poljaci i Poljakinje...

http://youtu.be/hC7E-xRCmBc?t=11m14s

Druže pa ti si krenuo da porediš CGI trejler prethodnog dela, sa in-engine trejlerom koji smo videli za W3 na E3 :d

Šta nije jasno? Starac je okačio sliku iz in-engine trejlera da bi ti na to odgovorio sa yt klipom u kome je CGI trejler za w2...

Sigh...
Ozbljno tebi ona slika nije CGI?
Ti stvarno verujes da ce takav nivo detalja i mocap-a da bude u igri?!
U najboljem slucaju ce takav biti kvalitet cut scena...

Miskonius provaljujes se i lupas kao Maksim po diviziji. Ti ocigledno ne znas razliku izmedju in-game-footage trailera i CGI (pre-renderovanog trailera), jedini CGI trailer sto se tice wild hunt-a je ovo:
sve ostale footke i traileri su in-game(in-engine)

Miskonius provaljujes se i lupas kao Maksim po diviziji. Ti ocigledno ne znas razliku izmedju in-game-footage trailera i CGI (pre-renderovanog trailera), jedini CGI trailer sto se tice wild hunt-a je ovo:
sve ostale footke i traileri su in-game(in-engine)

CDPRed developer je potvrdio jos na njihovom pre-e3 keynoteu kada su prvi put prikazali W3 trejler da je na samom kraju scena iz njihovog najnovijeg CGI-a [ona vrana sto je raznela glavu vitezu].

Da to je 5 sec od citavog trajlera na kraju i sve ostalo je kao sto kazem in-engine renderovano i prikazano tako, ne znam samo sta je miskonius-u cudno..

E sad, mogu li ja da pitam nesto nevezano za grafiku, da ne bih pretrazivao celu temu?

Je li bilo vise detalja o tome kako ce da funkcionise save import i koje ce konsekvence razlicite putanje iz dvoje imati na W3?

Ja se razmišljam da odradim preorder na Steam-u, jer kako vidim još važi onaj popust od 17% i sa W1 i W2 na nalogu dobijam još popust.

A kad bude blizu izlaska igra kupujem bar jedan Collectors Edition, i vrlo verovatno jos jedan da ostane mint i jednom nabije kolekcionarsku vrednost :D. Nadam se da neće biti skuplji od jedno 100€ (do 120 mozda bi i dao).

sibni mejl developerima,za toliku lovu mozda te ubace u igru. :)

Šta da me ubace kao nekog seljaka tamo, ili unique monstera :D

A kad bude blizu izlaska igra kupujem bar jedan Collectors Edition, i vrlo verovatno jos jedan da ostane mint i jednom nabije kolekcionarsku vrednost :D. Nadam se da neće biti skuplji od jedno 100€ (do 120 mozda bi i dao).

Cena će biti 140€ za CE, koliko sam čitao.

zokocx:

dobro je i to,zamisli da zavrsis kao neka geraltova zavedenica. :)

Pise u knjizi da su svi Witcheri takvi, verovatno zbog treninga+biljcica :D

Vrh Dno