Za E3 planiraju da izbace jos jedan cinematic trailer, poslednjih 10 sekundi pre-E3 trailera su iz tog trejlera. I dalje nista od Uncut gameplay-a.
odlicno, ljubitelj sam njihovih cinematic trailera, a od gameplay-a znam sta da ocekujem, iako bi bilo lepo videti taj engine malo duze u akciji...
Ma jel? Ti imas tu kartu pa se tesis da ce ona da ti tera na maksimumu igru? Hoce dzonsona
jok, nego pricam realno... igra izgleda veoma dobro, ali nista sto bi realno vise snage zahtevalo od jedne zverine kao sto je 280x koja kosta oko 350 evra...
to je top karta i mora da gura sve zivo u narednih godinu, dve... 290x je vec 4k karta...
ova za full hd, to mora gurati...
sad, mozda ce biti nekih opcija koje ce biti zestoko zahtevne, poput max AA i slicno, ali ne patim od toga da ih pod obavezno ukljucim...
samo da picim u svojoj natural rezuluciji i sa max detaljima, nista drugo od tih vizuelnih pikanterija mi ne treba... msm bilo bi lepo ako igra bude lepo radila i sa svim ukljucenim, ali necu ni plakati ako to ne bude slucaju... cinjenica je da igra izgleda odlicno, ali nista za sta bi pomislio da treba nesto jace od 280x, takve igre jos nisam video u najavi... evo, rekao bi samo za Divison da mi deluje kao naslov koji bi lepo koristio 280x, da su tu negde na granice, da je bas muski koristi... ni za jedan drugi naslov to ne bi mogao reci... ovo je bre ljudi nova karta, igre se i dalje prave cak i za x360, a ne za xbone, pa i da se prave za njega, 280x je samo takav overkill... ne mogu da verujem da neko tolko potcenjuje ovu karticu, koja je skoro izasla i koja tolko kosta...
ako je neka igra tolko bezobrazna da trazi vise od nje, onda ona def nije dobro optimizovana... morao bi da vidim mnogo impresivniji engine od ovih trenutnih da bi pomislio, e nema sanse da to tera 280x...
a to ocekujem tek za par godina i to samo za neku pc excluzivu, koja se nece pojavljivati za konzole, a takvih je zaista malo...
neki od vas ko da zele da budu tolko udarani po dzepu, pa da placaju za dve karte... izadje te vise para, nego da se drogiras... to su ljudi moji samo neoptimizovane igre, napravite razliku, sta je realno zahtevno, a sta je na prevaru zahtevno, a ja prevaru necu da placam...