Šta je novo?

The Witcher 3

Dva geforce Titana za poneti please :).

Ne verujem, ja Dvojku sa sa high texture modom igram u 1440p sve na max i sa 290-icom imam izmedju 45-60 fps (55 uglavnom).
Naravno bez Uber samplinga, kad to uradim fps se prepolovi :d
Mene samo brine da trojka ne bude bagovita kao Dvojka i da kontrole bude sredjenije (kao i inventory sytem etc), ono je bilo mucenje tad da se igra, skidam kapu onom ko je sve to izdrzao...

Poslednja izmena:
Stvarno nemam reci, svaka cast ljudima kakve igre prave...

Poslednja izmena:
Mene je muzika u trejleru odusevila. Slovenski vajb. :D

PS. Obratite paznju na baticu sa mskom na 1:40.

Poslednja izmena:
Ovo Bregovic u pozadini? Bruka izgleda, ali samo 300 pregleda za sat i po... da je neka konzolna glupost bilo bi 300000.

Opet nista od HUD gameplaya...*****avaju zesce sada. Nadam se da ce biti nesto vise na E3.

yt ume da kasni sa tim, tako da verujem da ima vise. Nadam se da cu moci ovo da isteram pristojno sa 2 670ice. W1 i W2 su mi jedne od omliljenih igara.

Imam taman 9 meseci da skupim kes za nove komponente!Ovo je obavezno stivo!

Jes nema informacija oko rezolucije na konzolama?
Grafika deluje brutalno!

Khm, iskreno koga je briga za W3 na konzolama :d, srediće ga da radi najbolje što može.
A do tada se prodaje sve što nema tastaturu i miš, i lepo se igra ovo čudo na PC kako su ga tvorci zamislili.

Preorder je inace poceo. Popust imaju oni koji poseduju jedne(ili obe) od prethodne 2 igre i reedemovali su kod na steamu ili GoG-u.

Ko preorder-uje igru na GOG-u dobija DRM free verziju. LJudi iz CD Projekt Red-a su protiv DRM-a tako da otuda ovakva ponuda http://www.gog.com/thewitcher3/en
Meni i ne smeta DRM ako je steam u pitanju

Ko preorder-uje igru na GOG-u dobija DRM free verziju. LJudi iz CD Projekt Red-a su protiv DRM-a tako da otuda ovakva ponuda http://www.gog.com/thewitcher3/en
Meni i ne smeta DRM ako je steam u pitanju

Slazem se da je Steam DRM jos i najbenigniji. CDProject ima tu anti DRM filozofiju odavno i to je za postovanje kad se uzme u obzir stanje koje vlada u gaming industriji. Inace, sve igre na GOG-u su DRM free.

Ovo Bregovic u pozadini? Bruka izgleda, ali samo 300 pregleda za sat i po... da je neka konzolna glupost bilo bi 300000.

YouTube u prvih 24h ne prikazuje vise od 301 view-ova za svaki popularni snimak [valjda neki anti-cheating measure]. Puna statistika se tek posle tog perioda updateuje u real-timeu.

Inace ne mislim da ce igra imati bilo kakav znacajni downgerade na nextgen konzolama. Trejler je izgledao i odlicno i istovemreno veoma lowres u nekim scenama. Nista sto je prikazano nije mindblowing preterano zahtevno.

Poslednja izmena:
dobar trailer, ne tako dobar kao prethodni, ali dobar, grafika deluje dobro, samo za****te te price kako ce vam trebati dve kartice za ovo... jedan 280x ce biti vise nego dovoljan...

Poslednja izmena:
i meni, isto ko nabudzena dvojka na max... mozda za nijansu ostrije i sa toplijim bojama, uz par dodatih efekta, poput njihanja kose i verovatno nekih nvidia techica...

ali je i dalje sve to jako dobro... nista epohalno, ali i dalje na visokom nivou...

Igra izgleda za klasu bolje od W2, a vecina ovde izgleda zaboravlja na "malenu" razliku u odnosu na prethodnika a to da je ovo open world igra.
Da nisam besposleni bum vec bi pao preorder collectors editiona xD

ne znam, meni na ovom konkretnom traileru neke scene deluju wau, a neke na nivou w2... ko da izgleda graficki slabije od prethodnog trailer-a... tj na nekim mestima...

@damirbaj
Džabe se nadaš. Počni da skupljaš pare za još jenu 280x ;)

Nego. Niko da okači skrivenu poruku iz trailera.

We’ve missed you!
Today you got a look at the third trailer for The Witcher 3: Wild Hunt. We hope you liked it!
There’s so much more in this game that is’s just impossible to show everything withing two and a half minutes. Still we tried.
More importantly we just showed you some of the main characters
Geralt’s close friends and some of the last witchers remaining in the world – Vesemir, Eskel and Lambert – will play a big part in the game, as well their famous fortress Kaer Morhen.
You also got a glimpse of the —ned bard Dandelion and the sorceress Triss Merigold.
Emhyr var Emreis, Emperor of Nilfgaard, the most powerful man in the world of The Witcher also made an appearance. Recognize his voice?
And then there was Ciri!
And Yennefer!
By the way, if you’re new to the series, don’t worry, the game will introduce you into all you need to know, and you’ll start loving (and hating!) characters in no time!
Also, you’ve been asking us many questions about gameplay features and we’re finally ready to answer some of them – so here it goes:
-Yes, you will be able to fight while on horseback
-The crossbow. Yup, Geralt can use ranged weapon. Because sometimes monsters fly and you can’t reach them.
-Remember swimming and sailing. You’ll be able to dive and search for a lot of hidden stuff too. There’s a whole underwater world to discover.
-Horse racing anyone?
You also got to hear more music from the game. This particular track was composed by Marcin Przyby?owicz & Percival. We’d love to hear your feedback. Fire away in the comments or on the game’s Facebook/Twitter/forums. Remember, we’re always listening, even if we’re not getting back to you.
The Witcher 3: Wild Hunt Team
CD PROJEKT RED
PS. If you’re still waiting for more (you are, right?), please be patient. We’re just warming up.
PPS. Have you seen the Collector’s Edition video? What do you think about the figure?
PPPS. We’ve just announced a closed multiplayer beta of The Witcher Adventure Game ——– & let the GOG.com guys —— you.

Pao preorder na GOG.com.

Ja nisam dobio kodove, mada je meni naplaćeno u $.

Realno cijena novih igara nije samo cijena igre, jer uz svaku igru moras novi komp pazariti. A realno konfa sa kojom sam igrao FC3 na ultra, ovu necu moci pokrenuti a da bude igrivo. Kao da je bitno tih par tekstura koje igru pretvaraju u nesto nenormalno zahtjevno. I kao da je tolika razlika u ovoj igri i u gore pomenutoj pa da moram opet novu masinu uzimati. Nema druge nego igrati na konzoli, a kako je krenulo i one ce izlaziti svake godine po generaciji, nesto kao telefoni..

A komentar na ovu samu igru je suvisan, brutalno izgleda.

Polako, ne zalecite se sa spekulacijama o zahtevnosti. Naravno da nece biti toliko zahtevna, nije im u interesu da odbiju 90% igraca. Nije to Crysis da sluzi kao tech demo.

Vrh Dno