Šta je novo?

The Witcher 3

Pretpostavljam da imaju problema sa optimizacijom (naročito na konzolama) i da su je zato pomerili za maj.

Koji mesec peglanja "gotove" igre pre puštanja u prodaju je standardna praksa kada je AAA u pitanju...

sva nada u ruse da ce negde da napiju nekog developera i da mu kidnu igru i okace je na net. :)

Možda deluje kao šala ali to nije isključeno. Daleko je maj.

ja bogami da tako nesto izadje, ne bi igrao... bolje sacekati bolju verziju...

ja verujem da je sad nocas,ma vala i build od pre pola godine u boljem stanju od svog ovog dopola napisanog krsa koji je izasao u zadnje pola godine,cast samo MGS-u.

^Nije teško poverovati u to, pošto pojedine izdavače ovih dana zabole ona stvar za QA (khm Ubisoft khm).:D

Gameplay u ponedeljak. Do tad samo najava.

[YOUTUBE]wqat43KUAxY[/YOUTUBE]

Najmanji problem :d
mada sudeći po prikazanom gameplay neće da bude previše zahtevno, taman negde maja treba da menjam laptop :)

Da ne gresim dusu, ali ova igra je mnogo bolje izgledala i na gejmplejevima nego ove slicice.Mislim da nas ocekuje ispeglani downgrade.

Moje misljenje, ne mora da bude tacno.Uostalom videcemo kad izadje igra.Kamo srece da debelo gresim.

Naravno da je tvoje mišljenje, samo mi nije jasno poredjenje. Ako možeš baci samo link na koji video misliš da bolje izgleda od ovih screenshotova pošto meni deluje baš obrnuto.

Da ne gresim dusu, ali ova igra je mnogo bolje izgledala i na gejmplejevima nego ove slicice.Mislim da nas ocekuje ispeglani downgrade.

To nije tacno.

Btw, napisah "downgrade" samo da vidim kako ce ljudi reagirati.

Gameplay sredinom prošle godine, vizuelno je igra bila još tada gotova, mada ko zna na kakvoj zveri su oni ovo vrteli :d

Naravno video gameplay uvek izgleda lepše od prostih screenshotova

Gameplay sredinom prošle godine, vizuelno je igra bila još tada gotova, mada ko zna na kakvoj zveri su oni ovo vrteli :d

Taj sam video i trazio samo na gamersyde-u. :)

@starac

Evo i linka sa slicicama od pre.
Bez uvrede posto znam da se vise razumes od mene oko grafickog dizajna vezano za igre (pisao si o tome), ali ako Geraltova kosa izgleda isto na cetvrtoj slici koju si okacio kao kosa svih ovih karaktera ovde, onda sam ja slep.
Teksture su zaista ostre, to stoji, ali sumnjam i na photoshop.

EDIT: Sad vidim da cetvrta slika nije ni blizu ostalih, vezano za ono o cemu pricam.

Poslednja izmena:
Naravno da je tvoje mišljenje, samo mi nije jasno poredjenje. Ako možeš baci samo link na koji video misliš da bolje izgleda od ovih screenshotova pošto meni deluje baš obrnuto.

Mislim da govori o ovome

2504400-7932559264-23989.gif

Ovo vidno lošije izgleda od screenshotova iz više razloga, što zbog kompresije i što zbog toga što je igrano na konzoli... Ja se pre nadam da će da ingame izgleda kao na screenshotova, tj da nisu bullshotovi...

Otvoreni svijet nikad nece izgledati jednako dobro u svakoj situaciji. To treba imati na umu.

Gif se ne poredi sa screenshotom.

I da si bar poredio sa ovim:

the-witcher-3-wild-hunt-seems-downright-bucolic-not-necessarily.png

@starac

Evo i linka sa slicicama od pre.
Bez uvrede posto znam da se vise razumes od mene oko grafickog dizajna vezano za igre (pisao si o tome), ali ako Geraltova kosa izgleda isto na cetvrtoj slici koju si okacio kao kosa svih ovih karaktera ovde, onda sam ja slep.
Teksture su zaista ostre, to stoji, ali sumnjam i na photoshop.

EDIT: Sad vidim da cetvrta slika nije ni blizu ostalih, vezano za ono o cemu pricam.

Kosa je svugdje ista - textura i mesh.

Osvjetljenje nije isto svugdje, refleksija takodjer. Photoshop nije 100%.

Clanak u kom se samo govori o grafici.

The Witcher 3 sets a new generational standard for graphics:
http://www.vg247.com/2015/01/26/the-witcher-3-sets-a-new-generational-standard-for-graphics/

The Witcher 3 is even better looking than the screenshots would have you believe, and until you see it in motion, running on a system you know well, you just won’t get how pretty it really is.

Someone at CD Projekt RED sat down and created these assets. You’re probably never going to notice them, unless it’s pointed out for you. But that kind of attention to detail is just one example of just how good the graphics are. The world of The Witcher 3 is spectacular looking.

This is design, not graphics per se, but it contributes to the natural look of the world, which is a tremendous accomplishment and well worth calling out for especial notice.

Znaci okrenuli su se dizajnu i detaljima, ne tehnikalijama.

Kao da su mene pitali!

Nothing is as good-looking as The Witcher 3: Wild Hunt. It is a new generational standard, and other developers are going to have work hard to raise the bar again.

Poslednja izmena:
U principi CDPR su dokazali da se tzv. "next-gen" može postići ali to zahteva dosta truda i posvećenosti. Misaona imenica za EA i Ubi i njihove poluproizvode.

Nazad
Vrh Dno