Šta je novo?

The Witcher 3

Mukica maloumna...

10922597_717904924989433_4003860552660965266_n.jpg

Aj cik nek proba da stucne :D

****ga kad ga tata i mama nisu vaspitali pa moram ja.

Dajte ljudi, čovek će izvršiti samoubistvo, posle mora ga nosim na sajber duši

Takvima trebaju batine da se urazume malo :) Vidis da je u pitanju nevaspitani, balavi i bezobrazni klinac.

“People don't want other people to be people.”

Mislim da je za vreme sale-a bila i nesto veca, ali ne od 20%.
Problem je sada sa ovim region lock-ovima, i novim steam zezancijama, tesko je biti siguran ako kupujes na nekom key sajtu da ne dobijes kljuc koji ne mozes iskoristiti..

Pitam jer merkam na nuuvemu, oko 30e je pre-order i za GoG je, mada nigde ne vidim da pise region locked... Razmisljam da li je uopste pametno "zaleteti se" sada, jer je do sada uvek bolje bilo cekati na EE Witchera...

Pitam jer merkam na nuuvemu, oko 30e je pre-order i za GoG je, mada nigde ne vidim da pise region locked... Razmisljam da li je uopste pametno "zaleteti se" sada, jer je do sada uvek bolje bilo cekati na EE Witchera...

Svejedno ti je kad kupiš igru. EE verziju dobijaš besplatno.

Ops na to sam i zaboravio. Mudro zbori Alex.

Kutija, os da vidis samo kako izgleda osoba koja ti preti pa se ti se ulepsa dan? :D

Sto da ne, iskreno se nadam da cu moci i uzivo da ga vidim :)

Svejedno ti je kad kupiš igru. EE verziju dobijaš besplatno.

:) u smislu dok ga ne zakrpe i ispeglaju i oznace pod EE, kao sto su radili sa 1 i 2... Inace nisam znao za GoG, mislio sam da i oni obracaju paznju na kljuceve/kodove prilikom aktivacije na nalogu,thx za info!

Na gog nije sigurno region locked, mada ja volim achievements, pa preferiram steam

Isto tako, a imam već dosta igara na steam tako da nije mi problem.

Da li zna neko razliku u sadržaju koji se dobija za preorder?

Na steamu dobijas sledece:

A digital version of The Witcher 3: Wild Hunt Artbook
The official game soundtrack
Unique Witcher 3: Wild Hunt artworks
Premium wallpapers
A digital map of the in-game world

A ovde je poprilicno impresivna lista gog pre-order bonusa.

Vi placate za igriCE ???????????

Sa teme "Akcijske ponude"... Mozda bi Newcommers, ne zelim da uvredim sve fine i normalne posetioce foruma, ipak trebalo da imaju limit na broj postova.

I btw, rekao bih da je citirana poruka "samo malo" krsenje pravila.

Poslednja izmena:
Sluačajno naletih na ovo. Bilo bi odlično kad bi neko napravio animiranu seriju ovakve produkcije.

[YOUTUBE]4kuS4wLX06Q[/YOUTUBE]

Mali off.

Skoro sam pročitao sve knjige (5 knjiga) iz serijala. Ako planirate da igrate Witcher 3 preporučujem vam da ih pročitate jer će sama igra spoil-ovati knjige. Inače skoro nisam čitao nešto zanimljivije iz toga žanra. Sad su mi prethodne dve igre dobile kompletno drugačiju atmosveru.

Edit: @Vukodav
Pročitao sam naravno. Nabavio sam i treću (Sezona oluja) prošle nedelje.

Poslednja izmena:
Treba da pročitaš i dve zbirke priča koje idu pre tih pet (šest) knjiga ;)
Čini mi se da Sapkovskom priče bolje idu ali sam svakako zahvalan na knjigama :d

Jel to to?
Krew elfów (Blood of Elves) (1994, English edition: 2008)
Czas pogardy (Time of Contempt) (1995, English edition: 2013)
Chrzest ognia (Baptism of Fire) (1996, English edition: 2014)
Wieża Jaskółki (The Swallow's Tower) (1997)
Pani Jeziora (Lady of the Lake) (1999)
Sezon burz (Season of Storms) (2013)

Posto vidim da se pominje i The last wish, zato pitam

Season of Storms je uvodna knjiga (prequel), The Last Wish i Sword of Destiny su zbirke pripovedaka. Ostalih 5 koje si naveo su deo jedne priče tj. serijala.

@njikolaj

Neki poredak bi bio ovaj.

1. The Last Wish
2. Sword of Destiny

3. Blood of Elves
4. Times of Contempt
5. Baptism of Fire
6. The Swallow's Tower
7. The Lady of the Lake

8. Season of Storms

Mada može i Season of Storms kao treća u redu.

Poslednja izmena:
Kako onda citati? Tj. u kom redu?

Po mom skromnom mišljenju knjige treba čitati onako kako su pisane, i to mislim generalno ne samo u ovom slučaju. :)

Po mom skromnom mišljenju knjige treba čitati onako kako su pisane, i to mislim generalno ne samo u ovom slučaju. :)

Naravno, priče treba čitati prvo jer sadrže i delove lore koji posle dolaze do izražaja (Last wish i Sword of Destiny), onda redom ovih pet i na kraju Season of Storms, baš kako je Alex okačio

Jedan svežiji intervju http://www.geekbomb.net/games-2/witcher-3-wild-hunt-interview-philipp-weber/

Koliko sam shvatio oni su završili igru.
As you have hopefully seen today, the game already works [he laughs]. The hands on version that you played wasn’t just a single part. If you were to continue past the prologue you could play the game from start to finish.

Pretpostavljam da imaju problema sa optimizacijom (naročito na konzolama) i da su je zato pomerili za maj.

Završena je igra u decembru još ali se sada dodatno polira animacija tu i tamo, koji sitni glitchevi i optimizacija, ništa drastično.

Nazad
Vrh Dno