Šta je novo?

The Witcher 3

Ko moze obe stvari da priusti, priusti ce za ostale opredelis se za sebi pogodniji platformu uzivas u njoj i sto kaze Shimec ne places.

Inace ne znam sto se toliko ljudi cudi, vec neko vreme je standard da se za zahtevnost stavi i5 i neki phenom, naravno to radi i na i3 pa i c2q, c2d, athlonu x2, x3 ne uvek najsrecnije, ali neretko i jako fino. Eno MGS GZ gledam ortak na stock q6600 i 5770 fura neka med podesavanja bez problema, a kad je izaso system req isto bila kunjava da je prevelika zahtevnost. Na system req gledam samo ako planiram upgrade u skorije vreme, a zagrejan sam za konkretan naslov i to mu opet dodje samo neko nagadjanje. Ovde vidim kao i kod vecine novih igara, po mogucstvu punokrvni cetvorojezgralni cpu, 8Gb rama i GPU sa 2Gb vrama, sve ostalo su finese, tj prohtevi vs mogucnosti.

Uopste nije poenta preci na konzolu, vec popraviti situaciju na PC-u...
a to se naravno nece desiti, niti ocekujem to, vec samo objasnjavam da je glupost da za graficku karticu staru godinu dana, reci da je zastarela...
ali dobro i ja sam bio u tom fazonu dok sam bio mnogo mladji, da svaku platu dajem na upgrade, sva sreca opasuljio sam se, pa mi je prosli komp trajao 5 godina... no ko zeli da baca pare svake godine i da misli da to radi opravdano, nek izvoli... uvek ima ovci za sisanje...

Vidjeli smo i ljepše game trailere, kad pokazu gameplay onda treaba suditi.

A za Sys req, pa trebat ce duplo jaci hw od ps4, al ces imat i dublo bolje performanse ili izgled, pa biraj.
Ultra i 60fps ce biti rezervisan za entuzijaste.

pa jos pre skoro godinu su rekli da je na i7 i na 780ti u full hd otpanju izmedju 30-60fps,tesko da su u medjuvremenu nesto spektakularno dotegli,verovatno je bio cilj da bas ta 770 bez besnog AA bude preko 30 fps konstantno,kao sto je vec receno.za full ugodjaj izgleda da sam bio u pravu za 290 cf i to ako ga urade da valja,a svi znamo da to vec teze ide za nvidia igre.ja cu da drzim fige i da cekam da izadje,ako ne bude islo posle inicijalnih peceva u tih nekih mesec dana po izlasku,da se nekako izdzemuje neki 970sli,verovatno ce do tad i novi radeoni pa valjda poguraju cenu 970ki ispod 300e po komadu.

a to se naravno nece desiti, niti ocekujem to, vec samo objasnjavam da je glupost da za graficku karticu staru godinu dana, reci da je zastarela...
ali dobro i ja sam bio u tom fazonu dok sam bio mnogo mladji, da svaku platu dajem na upgrade, sva sreca opasuljio sam se, pa mi je prosli komp trajao 5 godina... no ko zeli da baca pare svake godine i da misli da to radi opravdano, nek izvoli... uvek ima ovci za sisanje...

R9 280x nije grafička stara godinu dana.

Ja kontam da ce ovo na 970gtx ici u full hd na ultra sa 2xmfaa lagano :D

Sirotinjo, i bogu si teška... :d

R9 280x nije grafička stara godinu dana.

Radeon R9 280X was announced on September 25, 2013. Tad je najavljena, a kad je tacno izasla, mrzi me da trazim...

Ja kontam da ce ovo na 970gtx ici u full hd na ultra sa 2xmfaa lagano :D

Upravo to... kakav crni SLI 970gtx, jedan i previse...

naravno postoje igre koje vestacki podizu hardversku zahtevnost, za likove koji zele da bacaju pare na 2 graficke :banana::banana:

khm, kao sto rekoh 280x je oko godinu dana stara kartica :D

ali jeste rebrand 7900 serije, naravno...

Samo da malo manje troshi za 150e(po oglasima) sa 2 godine garancije je super buy.

inace je nama struja u krv skupa pa to koliko trosi igra ogromnu ulogu.

Imam je na Steamu.

Ja se naoštrio na Collector's Edition ali još sam u pregovorima :)

Posle fijaska sa BF4 više ni jednu igru ne preorderujem. A ovde čekam Enhanced Edition, svakog Witchera sam igrao samo u tom izdanju.

Opet Hijack teme.

Nego, ko je vec nabavio igru? (damirbaj excluded)

Ja uzeh jos u novembru, mada sam zaista racunao da ce biti release u februaru 2015. :(

Odavno kupljena na Steamu, pre region-locka.

Pa dobićemno EE gratis valjda kao i do sada :d

Ja sam kupio prvi dan pre-ordera na GoG-u dok sam bio u Grčkoj na letovanju, Posle sam tražio refund jer je skuplje bilo nego iz Srbije da sam kupovao, ljudi vratili pare naravno :)

Malo mi krivo što nisam uzeo i za Steam ali Witcher je ipak više za GoG

Ja je uzeh prvi dan na GOG-u jos u junu i nisam nesto previse zabrinut kad i kako ce da ispadne igra... Imam poverenje u ekipu :)

Pa ko još troši pare na "igrice" u ovoj državi?:D od čega bi onda priuštio sluške, miševe & tastature od 100+ evra po komadu?:D

deraddici:

ja i jos par clanova smo empirijski dokazali da ti ne treba napajanje od 100e za 280x,cak stavise mislim da i sam znas to,a ko nece da da tih 20-30e a hpce da da 100 i najcesce debeo kusur na kartu,zalim slucaj,neka kupuje 750ti nije mu niko kriv.

Ma znam. Neko fino od 40-50 evra je dovoljno, pogotovo sa intelom u kombinaciji.
Nego kazem generalno, ljudi jedva stekaju pare za dobru graficku a svojim neznanjem ne razmisljaju o napajanju.

Stigla konjica :), idemo dalje, nazad na temu molio bih.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno