Peč je poboljšao fps koliko vidim, pogotovo u Novigradu što je svakako plus (mislim na Series S).![]()
Patch 4.02 — list of changes
Patch 4.02 is being rolled out on PC, PlayStation and Xbox.www.thewitcher.com
Koji si ti kralj eeePa dobro, nova je još uvek igra, ima vremena da se sve to ispegla kako treba 👌
Ja sam teški fanatik za middle age fantasy ali preporučiti ovako veliku igru nije lako. Ne znam po kom tempu igraš ali 300h ti je zagarantovano ako hoćeš da budeš baš temeljan. Igra kao i svaki OW ima repetitive elemenata ali najviše je vade razne priče i questovi. To si verovatno provalio i sam.Eto tako stoji od tada nezavršena i sad me ovaj upgrade bacio u rebus, da li da nastavim gde sam stao ili da krenem pečovano ispočetka.
Samo ću ovo rećiEto tako stoji od tada nezavršena i sad me ovaj upgrade bacio u rebus, da li da nastavim gde sam stao ili da krenem pečovano ispočetka.
Kako si to uspeo
Уз мало варања, да тако кажем. Морао сам да пронађем интерактивну мапу на којој се могу изабрати само локације на којима се налазе играчи Гвента. Пошто нисам био сигуран са којима сам већ играо, морао сам да поновим партије са, чини ми се, 20 њих. Испоставило са да сам током регуларног играња основне игре и оба додатка пропустио само двојицу противника од којих могу добити карте. Кога занима, мапу може пронаћи OВДЕ.Kako si to uspeo
Meni stoji quest od samog početka "collect them all". Završio sam sve gwent questove ja mislim.
Takođe.Meni je qwent bio jedan jako interesantan deo W3 tako da sam takođe završio taj achievment. Zato mi gwent kao standalone igra iz nekog razloga uopšte nije bio nešto posebno zanimljiv.
Oni su u nVidia dzepu, njihov posao je dobro uradjen ako pomislis da ti treba 4090 kao i da otrcis da kupis 5090 da zamenis 4090 kada ubace Path Tracing RTX 2.0 u sve njihove igre sto ce prepoloviti ionako ocajan fps...Džaba patch kad je i dalje neoptimizovano đubre što se RTa tiče. Neigrivo totalno.
CDPR definitivno ima nešto protiv Ray tracinga pošto ni CP ni sad Witchera ne mogu da naprave kako treba.
To za bauljanje preporučujem. To drugo okači mačku o repбауљаћу још по мапама, можда наиђем на нешто што сам пропустио, а можда додају нешто, ко зна....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari