Šta je novo?

The Witcher 2: Assassins of Kings

Triss izgleda je dobila mnogo lepshe pixel lol...njam.... :)

Samo mi se ne dopada Geralt-ova nova faca....Prvi mod ce biti staro lice za Witchera

Poslednja izmena:
Correct me if I'm wrong... imam osecaj kao da "in game" skvence imaju 15-30 FPS... :trust:

Bilo bi zanimljivo videti ovu PC konfiguraciju...

Hehe, gde si druže. Klikni desnim dugmetom na link - copy link location- paste, pa ćeš videti u čemu je greška. Neka mod izmeni ako hoće, mene bi mrzelo:D

Tako to rade Poljaci :)

triss_pb.jpeg

^ ***, ona je 'ladno playmate of the month za maj 2011. poljskog playboya. Sad je ocigledno i cyber postao mainstream... :p

Poslednja izmena:
Igra ionako nije za decu, nemam nista protiv erotike u ovakvim igrama ukoliko ne prelazi granicu dobrog ukusa :p

DA2 je prepun homoseksualizma, nek gospoda homoseksualci ne zamere ali neki od nas ne vole da to gledaju u video igrama :)

Poslednja izmena:
Ja se ne oduševljavam bilo kakvim seksom u igrama. Mislim, lik iz igre na naslovnoj Playboy-a... Tragikomično.

Poslednja izmena:
...poludeli ovi Česi:)... Treba im predložiti da naprave igru o Druni ili po nekom Manarinom delu kad tolko vole...:p

...kako koji? Pa nisu valjda Norvežani?:d

Nema života bez sexa:p... pa tako ni kod ludih Čeha ili ludih Šveđana...:d

Poslednja izmena:
DieH@rd je napisao(la):
Zar nije Lara Croft bila na coveru americkog Playboya? I to CGI model, a ne neka manekenka.

Mislim da ne, Core Design je tuzio ove zbog koriscenja Lare... i objasnite Uruku da su Polish u pitanju, mada imaju neke delove studija i u Ceskoj...

Poslednja izmena:
Da CDProjekt je poljski razvojni tim... Mislim, mala je to greska - Ceska i Poljska u govoru zvuce skroz slicno... Pogresi covek..:d

pa 2011. je :)

Triss je bila bas druzeljubiva u prvom delu, a bogami i tamo je imala dobre piksele:p

^ "if you come into her home , you`ll see her large collection of shoes..." :p

I to treba da mi predstavlja "living world" ? Nije videla sedog konja od 2 sa 2 kako joj ulazi u kucu? :p

I nije valjda to jedino seoce u celoj igri majku mu , to smo videli i na proslom traileru..

Nazad
Vrh Dno