Šta je novo?

The Witcher 2: Assassins of Kings

Sta ti hejtujes ccccc......
To je jedno mesto od njih mnogo (rece lepo komentator), nece sad da ti predstave celu igru.
Nista se ne uzbudjuj ionako ces je skinuti s neta....

Lepo kaze Uriel. Sto se uzbudjavate :)

Nista se ne uzbudjavam, ali mi izgleda kao da je u poslednje vreme predizlazna kampanja krenula malo naglavacke :p

Prvo golotinje kolko `oces a sada i ovo "I totally can`t see this boar of a man in front of me". Malo je genericko i zastarelo ,wouldn`t you agree? :p

Uostalom , Uriel reagujes kao da ti je neko uvredio clana porodice .. :d Opusti se covece to je samo igra... To nije stvarno , to k`o bajagi.. :)

Poslednja izmena:
Sad ispade da se ja uzbudjavam :)
cheers

^ "if you come into her home , you`ll see her large collection of shoes..." :p

I to treba da mi predstavlja "living world" ? Nije videla sedog konja od 2 sa 2 kako joj ulazi u kucu? :p

I nije valjda to jedino seoce u celoj igri majku mu , to smo videli i na proslom traileru..

'ebes i cipele i navodni "open living world". Ako ti je do toga, igraj elder scrolls igre. Wicther je toliko mnogo vise od toga, da ne znam odakle ni da pocnem... :)

Progutacu koliko god bude trebalo linearnosti samo da konacno dobijem enhanced nastavak kultnog prvog dela. A sise ti idu uz setting; u knjigama ima dosta sexa. ;) E sad, to sto je tamo sve mnogo suptilnije i skladnije odradjeno, to je vec druga prica... Predpostavljam da je to jedan od nacina da se privuce much more causal "Bioware" publika. :p

^ "if you come into her home , you`ll see her large collection of shoes..." :p
I to treba da mi predstavlja "living world" ? Nije videla sedog konja od 2 sa 2 kako joj ulazi u kucu?

Nego sta nego living world... U toj sceni sam osetio cak i miris njenih cipela:p
...sreca moja pa jos knjige nisam procitao...

Pojavio se Clone!Nego jer zna neko za one koji su preordovali na GoG-u kada ce se to naplacivati?

10. maja bi trebalo da omoguće, kao i pre-download kad platiš.

Hvala na informaciji!

Nije neka razlika.

Ako lazu oni lazem i ja. :D
Izgleda da je sakacenje vegetacije biti ono najuocljivilje, ali i na low izgleda sasvim dobro. Doduse u fullscreenu dosta se bolje vidi koliko je low mutniji.

bigimage.jpg

bigimage.jpg

Poslednja izmena:
Neke zapažanja iz review-a Poljskog časopisa CD-Action (preuzeto sa stranog foruma)

OK, reading the CDA review now. Here are some more interesting tidbits:

- the review was conducted at CDP headquarter and the game itself was lacking the final patch adding polish and preparing the game for the final release, so basically it was a preview code, just as I was suspecting
- controls using WSAD + Mouse or Gamepad and it works great (not clear if it refers to keyboard+mouse, gamepad or both)
- fighting is more dynamic, requires good spacial orientation and target selection
- light or strong attacks (strong attacks prone to counterattacks)
- group fights are not easy
- in general the reviewer likes combat a lot but was a bit underwhelmed by boss fights which he found a bit too easy and there isn't many of them
- on the other hand he was reassured that devs will be working up until the release date to balance boss fights and if needed the tuning will continue even after the release
- swordsmanship (one of skill trees) focuses on improved dodging, improved mobility and improved chance of landing critical hit; higher skills in the tree include AOE damage skills and finishers
- new sign, Heliotrop, causes enemies to move slower and sloooooooooooweeeeeeerrrrrrr
- he didn't tested alchemy/oils skill tree
- some skills are received after completing certain story plots
- amazing non-linearity in both main quest and side quests, puts Bioware to shame
- main story consits of long prologue, 3 acts and very short epilogue
- stealth sequences could be frustrating for more inpatient players
- fans of Sapkowski prose will be happy with the story
- interesting part: the game shows what happedned between the 'death' of Geralt in books and his arrival to Kaer Morhen in TW1 and the reviewer was satisfied with what he saw there
- he was not happy with the ending, it was short and somewhat lackluster (no "Holy Shit!!" moment :>), one of the reasons the game didn't score 10/10
- dynamic weather, night/day cycle, the game looks phenomenal, no loading times, rare and short fps drops
- dialogues are great, humorous, coarse and witty
- the reviewer recommends to take the game slowly and enjoy it to its fulliest, well worth it

^nasli su sa cim ce da porede... Da su poredili multi-linearty sa G2 NoTR pa da vidimo gde su;)

Neke zapažanja iz review-a Poljskog časopisa CD-Action (preuzeto sa stranog foruma)
...svako svoga konja hvali

Poslednja izmena:
Pa sto bi Poljaci hvalili Cehe :d

Umirem :D

Znači ne vjerujem. :D

multy linearity ? wtf :)

Ako se pitas na sta sam mislio? hm... najjednostavnije objasnjenje bi bilo da je to veci izbor nacina na koji se resava neki problem.... U kvalitetnom RPG*u nije tako jednostavno, jer nacin na koji se resava neki kvest moze ponuditi druge puteve u prici i da se jos grana, dodaje nove kvestove, likove, dogadjaje, lokacije, kripove, priblizava se nekoj frakciji, udaljava od druge, kendzovani bodzo, itd...

Naravno, sve to nije bitno za novi narastaj teletabis gamera... samo da im je lepa priroda da trckaraju i to je to... A ako ima puno da se cita ili razmislja odma pobegnu... valjda se boje da im ne otpadnu usi...

mislio sam da se to u igrama zove nelinearnost :) ali dobro, poenta je ista

...ma da, zato mi je i bilo glupo kad su poredili sa najlosijim igrama po tom pitanju...To treba porediti sa najjacima ;)
A i ti si mogao da saberes 1 i 1, vec kad kontas, a ne da tu moram da razmisljam i pisem referate...:smackbum:

Poslednja izmena:
Ova igra kao nema DRM ali ima ograničen broj aktivacija. Na koju foru?

Finski Pelit magazin je dao 93 ocjenu.

PE_20115_192.jpg

http://translate.google.com/transla...iHe2_Wiedzmin_2_Zabojcy_Krolow_beta_test.html

Test systems (@1080p):
C2D E6750 (2 cores, 2.6Ghz) + 4870 = low end system
X4 955 (4 cores, 3.2Ghz) + 6580 = mid range system
i7 2600k (4 cores, 3.4Ghz) + GTX 570 = high end system

Results:
C2D E6750 + 4870 = Play on low, or reduce to 720p on medium
X4 955 + 6850 = no difficulty @ High, Ultra a bit jerkier.
i7 2600k + GTX 570 = completely smooth @ Ultra, beyond all doubt
??? + 6970 = completely smooth @ Ultra, beyond all doubt

Nazad
Vrh Dno