Šta je novo?

The Witcher 2: Assassins of Kings

^ Pogrešno si protumačio, nisam mislio na tebe uopšte. :)

VIP BS. :p

jedino sto sam mozda pogresio je sto sam upotrebio jedninu umesto mnozine

Napisao si da treba moćan PC da bi se igrala piratska igra što je netačno. Doduše, tačno je ako hoćeš da igraš u milion x milion sa milionxAA u milion FPS.

Poslednja izmena:
@DoG Phenoma, hardverasu :p
@NanoTube: procitati prvi post - vezano za jedninu/mnozinu. Dakle, bolje kupiti dobar racunar sa kojim mozes da igras sve (piratske) igre, nego kupiti original(e) a da nemas pare da kupis racunar sa kojim mozes te iste da igras kako treba.
Dal se vi pravite ludi pa kao ne razumete, ili ... :d ne, druga opcija je bolna :p

moram li ja menjati komp za W2?
hteo bih u 1920x1080 da ga igram, naravno sa svim efektima.

Dakle, bolje kupiti dobar racunar sa kojim mozes da igras sve (piratske) igre, nego kupiti original(e) a da nemas pare da kupis racunar sa kojim mozes te iste da igras kako treba.

Logika ti je katastrofa, ali nema veze. Impliciraš da kupovina jedne ili više igara smanjuje količinu novca na drugoj strani za hardver NAKON nabavke softvera. Btw, to "kako treba" je vrlo subjektivno.

Poslednja izmena:
ne zelim da promovisem stvar da ne treba uzimati originale... ali stvarno... mislim da svi u nasoj zemlji imaju opravdanje za ne uzimanje istih.
verujem i da ce podosta ljudi zeleti da igra witchera ali im hardver trenutno ne dozvoljava i da je cinjenica da ce vec morati da izdvoje 50-150E za zamenu nekih komponenti, pod uslovom da uspeju stare da prodaju.

Svi ste upravu i sto se tice hardvera i sto se tice originala,ali ruku na srce ovakvo remek delo se ne pojavljuje cesto i trebalo bi podrzati ove ljude,naravno oni koji su bolje novcano potkovani,ali ima i onih koji imaju para,a nece da daju za original igru i bice uvek prvi da tu igru napljuju iz nekih banalnih razloga!

30e igra kosta orginal. ;)

Kada vidim ovo "JEL" dodje mi da... :wall::crash:

Izvini Vuce nisam te prepoznao,daj cekic ne moras ti da razbijes comp razbicu ti ja :p
Vidi se da nemas nista pametno da dodas na temu,nego lovis greske u pravopisu ili lovis broj postova :trust:

Poslednja izmena:
Ovo ce biti prva PC igra koju cu kupiti bez odigranog demoa. Toliko o mojim ocekivanjima i potpunom poverenju u ovaj naslov. Prvi deo sam kupio dve godine nakon sto sam ga odigrao. Od originala za PC imam WOW i Witcher :D

@ "DoG, ti si neki šašav, neki šaljivdžija? cuo sam ja za tebe, omiljen si u drustvu i svi te gotive i smeju se na tvoje fore...

@sa3ani, au WOW kazes? aj necu onda da ti stajem na muku, moje saucesce...

To sto neko ima WOW nalog, ne znaci da ga aktivno igra. Eto ja Ima komplet WOW sa svim ekspanzijama ali ga ne igram u opste. Zasto? Zato sto nemam vremena da ga igram. Mozda deluje ludo, ali kupio sam igru iz cistog postovanja prema Blizzardu :).

Poslednja izmena:
To sto neko ima WOW nalog, ne znaci da ga aktivno igra. Eto ja Ima komplet WOW sa svim ekspanzijama ali ga ne igram u opste. Zasto? Zato sto nemam vremena da ga igram. Mozda deluje ludo, ali kupio sam igru iz cistog postovanja prema Blizzardu :).

E, svaka ti čast :D

Ti si ludji od mene! :p

sent by tapatalk

^^^

Taj rad :) U poslednje dve godine nisam sastavio 6 meseci wow-a, poslednji put nako nove ekspanzije i to ni mesec dana ukupno...igrao sam aktivno oko godinu dana, kada mi je vreme dozvoljavalo. ,)

Logika ti je katastrofa, ali nema veze. Impliciraš da kupovina jedne ili više igara smanjuje količinu novca na drugoj strani za hardver NAKON nabavke softvera. Btw, to "kako treba" je vrlo subjektivno.

If you say so ;) inace,posto su drugi razumeli moju logiku, bolje razmisli o svojim deduktivnim sposobnostima ;)

Treba mi informacija o najpouzdanijem sajtu za preorder Witcher 2 i Diablo 3 (hard case varijanta)... Video sam mnogo predloga ali me intersesuje da li je neko vec narucivao i kakva iskustva ima sa cenom, vremenom isporuke itd.

Hvala unapred !!! :Klanjanje

^ Pretpostavljam da pod "hard case" mislis "opipljiva" varijanta (ne steam download ili slicno).

U tom slucaju ti je shopto.net odlican. Vise o tome vec imas u temi .

Eh, i oni su morali da ubace te male filmove kad ubiješ nekog.

Sve se svodi na taj adrenalin i kako ga budzis. Ako si dobar sa shibanjem, mozes da aktiviras tripple kill. Animirani kill je samo bonus.

imho, najbolje je da narucite sa gog.com, sve pare idu developerima a igrate igru istog dana kada i izadje :)

Hoće ljudi u kutiji pa to ti je. Lično ne više menjao DD za hard case pa makar mi poslali Geraltov kip u prirodnoj veličini. Razlog je isti kao i kod običnih hard case izdanja, nemam mesta ni volje da čuvam diskove. Prošlo me vreme postera na zidovima, diskova na policama i tako tih drangulija koje kao treba da me podsećaju na nešto a u stvari samo smetaju i zauzimaju prostor. Kad kupuješ igru ti je kupuješ zbog onog neopipljivog dela, koji je softver a ne zbog lepe kutije, papirne knjižice ili nekog super kul ( za 3-7 godina starosti) plastičnog dodatka :)

ja potpuno razumem ljude koji hoce nesto opipljivo...ja licno ako vec dajem 4k na nesto, voleo bih da je opipljivo a ne na granici sa imaginarnim :)

Hoće ljudi u kutiji pa to ti je. Lično ne više menjao DD za hard case pa makar mi poslali Geraltov kip u prirodnoj veličini. Razlog je isti kao i kod običnih hard case izdanja, nemam mesta ni volje da čuvam diskove. Prošlo me vreme postera na zidovima, diskova na policama i tako tih drangulija koje kao treba da me podsećaju na nešto a u stvari samo smetaju i zauzimaju prostor. Kad kupuješ igru ti je kupuješ zbog onog neopipljivog dela, koji je softver a ne zbog lepe kutije, papirne knjižice ili nekog super kul ( za 3-7 godina starosti) plastičnog dodatka :)
+1
Slazem se. A i zna se da diskovi imaju rok trajanja
The longevity of the ability to read from a DVD+R or DVD-R is largely dependent on manufacturing quality, ranging from 2 to 15 years
http://en.wikipedia.org/wiki/DVD

Igra narucena na sajtu shopto.net.... sad sam miran... :) Ostalo je samo da stigne ! Ne razumem zasto se sad raspravljate oko hard case varijante ili download... ja volim da imam kutiju i
ne napadam nikog ko voli DD, sta me briga kako ce ko da kupi igru !

P.S. Hvala svima na pomoci oko odabira sajta, javljam kad igra stigne.

Nazad
Vrh Dno