Mislim da će i na GOG-u skidati 45 € ali će ti "vratiti" $16 na GOG račun da možeš sa njima nešto kupiti.Ja necu na steam,ali sam overio preorder na GOG.com za 44.99$ sto dodje negde oko 3150 RSD,dok je na steamu oko 44 eura!Mislim da se necu pokajati!
G@W
Lepo sto si mi skrenuo paznju na taj mali podatak!Sad mi je jos draze sto cela suma ide njima,jer mislim da su stvarno to zasluzili za razliku od smrdljivog EA koji su alavi na pare na krajnje bezobrazan nacin!Jel' istina da nece imati nikakvu zastitu protiv piraterije?Mislim da sam to negde procitao,ali nisam siguran!Jedino mi je zao sto nece biti bas puno side quest-ova,ali za main story se ocekuje negde oko 25-30h sto je odlicno!
25-30h sto je odlicno!
Ja sam u prvom witcheru do kraja igre skoro sve napunio od skilova, iako je igra sa daleko manjom mapom. Kako li ce da bude reseno u drugom delu? Ako je mapa toliko veca, onda bi po toj logici mogli da se napune svi skilovi jos sa pola obidjene mape.
Mozete i odavde da preorder-ujete i to po vrhunskoj cijen, oko 26e ispane zajedno sa postarinom. preorder
PS. Kako stavljate linkove da budu onako u jednoj rijeci?
van zagrade upises sta hoces...
preorder
ako ti i dalje nije jasno idi citiraj ovu poruku pa provali gde sam upisao preorder u linku.
Ala kidaju sa cenom ovi iz Game-s !!! 5.499 din !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! preorder....
Imate bre The Witcher 2: Assassins Of Kings (Premium Edition) za 3350din za preorder.
Ala kidaju sa cenom ovi iz Game-s !!! 5.499 din !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! preorder....
Ja sam u prvom witcheru do kraja igre skoro sve napunio od skilova, iako je igra sa daleko manjom mapom. Kako li ce da bude reseno u drugom delu? Ako je mapa toliko veca, onda bi po toj logici mogli da se napune svi skilovi jos sa pola obidjene mape. U falloutu vegas, ja sam sa manje od pola obidjene mape dostiga max level. Da nije onog moda za otkljucavanje nivoa, ne bih dalje ni igrao.
... nije ovo full open world igra kao neke... Na toj mapi moze biti otvoreno nekoliko podrucja po kojima ce dozvoliti da se baulja, a ostalo ce popuniti crnilom loading zona... kao i u prvom delu.
Stvarno ne verujem da ce iz Cintre u Lyriu moci da se ide peske... preko onih planincina.... mada ko zna.
Sad bi trebalo biti bolje u odnosu na prvi deo, jer sudeci po mapi nece biti mnogo setkanja gore dole, tj. ponavljanja istih lokacija.
... da nisu mozda ovo plavo loading zone?
![]()
jesi li igrao prvi deo uopste? kakva je bila borba? zasvetli mac, pritisni dugme, zasvetli opet, pritisni ponovo... ne moze konzolaskije od toga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari