to je bug ne radi ti dobro...meni sve perfekt radi evo malo gameplay....Čime merite zauzeće cpu-a?
Meni stalno stoji 1 ili 2% zauzeća tokom igre. Prilikom učitavanja shadera mi je išao do 20-25%. Merim afterburnerom.
ma radi ona dobro kod vecine...samo ljudi kukaju na prvuBilo bi i smesno da ti na 4090 ne radi super igra, ali ako ja ili ko zna koliko miliona igraca treba da damo 3000+ eura za graficku ram procesor maticnu da bi igrali ovu igru onda mi je jeftinije da kupim ps5.
Cek...meni na zicanom radi samo "ukoso" - obe pecurke, ali na bezicnom se normalno krece (x360) .Probao kontroler, xbox series x. Radi ok ali je senzitivitet na max spor i deadzon je tolik ida je neigrivo. Povlacim palicu mozda 1cm, i ništa. Zanci ovde se ništa ne desava sve dok ne nagnem malo vise:
![]()
Nadam se da se moze kroz config regulisati za gamepad igrace. Mada su meni m+k dobri.
Na konzoli je mozda deadzone 1%.
ok, bug ili ne ali kako to da je samo kod mene i kako ga resiti?to je bug ne radi ti dobro...
Mozda se nisam dobro izrazio, radi sve ok samo je deadzone veliki. A ne vidim podesavanja za isti. Ali funkcionalnost je sva tu:^ Ovaj ložač ne prestaje
Cek...meni na zicanom radi samo "ukoso" - obe pecurke, ali na bezicnom se normalno krece (x360) .
Lepo je znati da i tvoj model ne radi(bolje da je vise ovih problema, da pre rese)
Zato što računar već ima, a baš i nije racionalno da kupuje konzolu za 550-650€ samo da bi igrao tu igru... Osim ako je krosplatformski tip...Sad je trenutno na popustu za PS5.Kome ne radi na racunaru kako treba,a poseduje konzolu tamo ce da sljaka bez problema.Mozda se i jos koja konzola proda.Zasto davati 2000$ kada moze samo 500$.Teorija zavere???
Pa kupi i onda moze da igra i drugi deo.Zato što računar već ima, a baš i nije racionalno da kupuje konzolu za 550-650€ samo da bi igrao tu igru... Osim ako je krosplatformski tip...
Radice ali moraces dosta vremena da stelujes detalje u igri da nadjes pravi odnos. Da grafika ne izgleda gore od ps3 a da opet radi korektno.Vidim minimum je 16gb i rx570,hoce li ga gurati obican quad core,posto pise 4 core/8 thread?
Kao što se pretpostavlja, VRAM je u pitanju. Na 1080p Ultra bolje rade Arc770 i 3060 12GB nego 3070.![]()
Po meni ovaj fijasko od optimizacije igre nije reper ni za šta...A sjećam se i kad je izašla 3060 i priče "nećete moći da iskoristite tu memoriju".
Opusti se drugar, mi imamo slicne masine - a meni radi na MED - HIGH, FSR...od 40FPS - akcija na otvorenom, dok je u zatvorenom oko 60FPS u proseku... Kao i druge neke zahtevnije rade...Ima racunar,ali kakav?Evo ja imam 1660Ti i Ryzen 2600.Low su jedina podesavanja na kojima mogu da igram u 1080p rezoluciji.O tome kako izgleda na tim podesavanjima necu ni da pisem.To mogu odmah da dobijem u Remastered verziji sa stabilnih 60 fps.Moja prva reakcija je bila da vidim koje su cene grafickih karti i koja bi bila dobra za TLOU.Cene su vise nego odlicne![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari