KovacTibor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.11.2021
- Poena
- 285
Jedno je probao a drugo je seo da igras par sati.Ja prvi put probam igru, svidja mi se bas. Kod mene radi na i5-9400 16gb rx6600 na full hd srednja podesavanja.
Jedno je probao a drugo je seo da igras par sati.Ja prvi put probam igru, svidja mi se bas. Kod mene radi na i5-9400 16gb rx6600 na full hd srednja podesavanja.
Fascinatno mi je šta se ovde desilo. Naughty Dog koji dovodi svoje naslove do tehničke perfekcije na PS, dopusti da im neko ovako usere naslov na PC. Da se bavim teorijom zavere možda bih rekao da je namerno jer ću sledeći put odmah kupiti PS verziju a ne čekati raspali port.
Ali zato x360 Wireless kontroler radi bez problema Kakve gluposti...x360 je na spisku, ali pecurke rade samo 'ukoso'?! I pogled i kretanje...
Не може на већој резолуцији да ради са тим процесором и картом?i7 10700k
Rtx 3060
Radi najnormalnije, full hd najvise high settings
Mozda i moze ali monitor je full hd. Nisam stavio zarez, mislio sam reci da je vecina podesavanja na high 😅Не може на већој резолуцији да ради са тим процесором и картом?
ispravka, podesavanja su na kombinaciji ultra i high ipak. Jos sat vremena igre i ni jedan glitch niti slicnoMozda i moze ali monitor je full hd. Nisam stavio zarez, mislio sam reci da je vecina podesavanja na high 😅
Radi ti taj shared pa zato zakuca 90% cpu inace cpu mi radi 40%, 50% i igra zahteva preko 16gb rama...nije optimizacija nego treba 16gb rama plus...da li je realno da u ovoj igri cpu na pocetku bude zakucan na 100% i posle 80,90 i preko.
igra lepo izgleda probao 15ak minuta, ali ocigledno je da ram memoriju i cpu mnogo zauzima.
imam takodje i blaga seckanja kocenja,jedino na low da je stavim da radi kako treba ,ako i tada radi
sve u svemu lose je to odradjeno za pc.
Kako se iskljucuje shared?Radi ti taj shared pa zato zakuca 90% cpu inace cpu mi radi 40%, 50% i igra zahteva preko 16gb rama...nije optimizacija nego treba 16gb rama plus...
nikako samo ga pustis da odradi ostavi igru u meni i sacekaj 15 minuta...pise ti dole desno da radi...kad uradi onda je to to igras bez problema i opet cekanja...Kako se iskljucuje shared?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari