Presao Remastered verziju, 100% complete, i Left Behind i sve, uzeta platina... Moji utisci su sledeci, s obzirom da sam PRVI put igrao igru.
Ovo je stvarno -masterpiece- i zasluzuje tu rec u svakom smislu.
Ja pojma nisam imao kojeg je igra zanra, o cemu se radi, niti bilo sta sem da je jedna od najprodavanijih ikada. Jedino sam to znao kada sam uzimao.
Uopste nisam hteo da se raspitujem, gledam recenzije itd. Nemam pojma zasto, ali UPRAVO ZBOG TOGA se isplatilo.
Jer, da sam znao da je igra, kako kazu, -survive horor-, NIKADA JE NE BIH UZEO. Sva sreca pa nisam znao.
Ja znam, da oni koji vole horore za njih ovo nije horor, oni zele jos vise, ali za mene koji NE VOLIM horore ovo je previse (Outlast sam obrisao cim sam usao u meni igre).
Tacnije da budem odredjeniji, samo mi klikersi smetaju, NISTA VISE.
E, ali drago mi je sto nisam znao i sto sam je uzeo, jer da mi se nije svidela ne bih igrao danima, nedeljama, ne bih presao celu igru i ne bih se opet vracao na nju da po 15-ti put kazem "Vauu".
Tako da, jako mi je drago sto sam odigrao ovo -cudo-, necete verovati ali meni se ova igra popela na drugu po redu ikada odigranu, pa samim tim se vidi ustvari koliko mi je ona "legla", i to bez obzira sto ne volim zanr horora. Sta bi tek bilo da volim, pa verovatno bi bila prva na listi. Ovako je druga, ali nikada ne bih rekao, koje je sve -meni drage- igre presisala. E sad, MP mi je u potpunosti legao, to mi je najvise leglo iz razloga sto se tu horor uopste ne vidi, i sama strategija prezivljavanja mi je mnogo, mnogo dobra.
To je to, jedno -opste obuhvatno- misljenje o ovom -remek delu-.
E sada malo fokusirano na Ground mode. Ako cemo iskreno to je -najrealnija- tezina igre, jeste da je nekome uzas, nekome ne ali meni se sve dopalo, sem checkpointa, odnosno kada umres vrati te na 100 km unazad. E to mi je jedini problem bio, iznova prelazenje istih delova, znaci haos. Pitsburg-Hotel je bio najgori, dodjem do kraja, da skoro vec izadjem, i onda umrem, pa me vrati na pocetak hotela
Znaci po meni, Ground mode je jedino tezi zbog toga, ostalo su sve nijanse.
To bi bilo to, misljenje jednog ne bas preteranog poznavaoca mnostva igara, obicno sam usko limitiran na pojedine.