Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

Ne,ne,biće sigurno još makar jedan do dva update-a, možda neće biti tako veliki ali će se sigurno desiti. Ko je pažljivo čitao zvaničnu objavu zna da sam u pravu.

Rekli su da će "povući dobar deo ljudi iz Skyrim tima ali da razvoj Skyrima neće potpuno prestati".

Pa dobro su je jos krpili, mnogo vise nego Oblivion ali i da povuku sve ljude community bi zakrpio to što je ostalo kao što je do sada radi.
Ja cekam neki 50-75% popust na DLC-ove posto full igru imam šta će mi opet GotY verzija.

pikajte akcije za skyrim, ja sam uzeo tes 3,4,5 sa svim ekspanzijama i dlc-ovima za 20 evra. kakvi 60 evra za tes 5, kakvi bakraci...

A da li se zna za onu njihovu figuru zmaja i dovahinna, da li će i nju ponovo izbaciti za Deluxe paket ili ne ???

Poslednja izmena:
Auuuu, pa cena je astronomska...baš su ga odrali. A sećam se da je figura zmaja bila dosta jeftinija, oko 150 $ u deluxe edition Skyrim-a.

I uopšte nije lepo od njih što su standard edition ograničili na 1000 komada worldwide, a deluxe edition na samo 500 komada. Dakle samo najveći srećnici će kupiti svoj primerak... :(

Ako neko zna neke jeftinije kopije kineske izrade nek da ovde link.

Sta je Skyrim online?

Poslednja izmena:
Ima li možda nekih maglovitih naznaka koji je sledeći Bethesda projekat što se Elder Scrolls igara tiče ? Ima li nekih pretpostavki možda ?

Iskreno ja ne očekujem da sledeća Elder Scrolls igra bude gotova pre 2016. godine. Šta biste vi voleli da se obradi i kako da se zove Elder Scrolls VI ?

Ja npr imam ove favorite:

-Elder Scrolls VI Elsweyr ili Elder Scrolls VI Valenwood

Sto se tice naziva sigurno ce zavisiti od lokacije gde se odigrava ali su u poslednje vreme pravljeni modovi na temu Elsweyr a tu je i Dragonborn sa dobro poznatom lokacijom tako stvarno nemam predstavu gde bi moglo biti sledece...
Moje misljenje je da nece biti ( nazalost) nastavka serijala kao sto smo navikli nego da ce da se predje na ono sto sam postavio iznad -Elder Scrolls online-

Evo procitaj ovo Kosta mozda nadjes nesto korisno http://www.t3.com/news/the-elder-scrolls-6-vi-rumours

Poslednja izmena:
Sto se tice naziva sigurno ce zavisiti od lokacije gde se odigrava ali su u poslednje vreme pravljeni modovi na temu Elsweyr a tu je i Dragonborn sa dobro poznatom lokacijom tako stvarno nemam predstavu gde bi moglo biti sledece...
Moje misljenje je da nece biti ( nazalost) nastavka serijala kao sto smo navikli nego da ce da se predje na ono sto sam postavio iznad -Elder Scrolls online-

Evo procitaj ovo Kosta mozda nadjes nesto korisno http://www.t3.com/news/the-elder-scrolls-6-vi-rumours

Hvala. Praktično se NIŠTA ne zna. Ali jedno znam, a to je da će biti klasična verzija igre kao i do sada. Koja bi budala sve prebacila na online...samo *****na kompanija bi to učinila.

Ja bih voleo kada bi Elder Scrolls VI bio lokalizovan u Elsweyr i delimično u Valenwood-u. Ako se ne varam, Valenwood je provincija gde žive uglavnom vilenjaci i slične rase, jel tako ?

Valenwod je domovina Sumskih Vilenjaka (Woodelves) koliko ja znam. :)

Pa naravno da će nastaviti, na svom blogu su to i javno rekli kad su najavili Legendary Edition Skyrim-a za 7.jun čini mi se. Rekli su da se sadaviše od 50 % Skyrim tima prebacuje u razvoj novog projekta, što znači šestog dela igre.

S obzirom da je u proseku svaka nova Elder Scrolls igra izlazila svake 4. godine, eventualno 5, svakako da se NE OČEKUJE Elder scrolls VI pre negde 2016 ili čak 2017.

Možemo samo da se zapitamo kakvu će tad grafiku doneti, biće to nešto sasvim sasvim novo.

Grafiku u skladu sa ogranicenjima koja ce da nametnu next gen konzole.
Ako uopste izadje ...

otom potom

Pa gledajte, već se sada zna da će grafika biti ohohoho bolja u next-gen konzolama, toliko bolja da ćemo imati i NATIVNE 4K igre s vremenom. Tako da ovime je sve rečeno.

Pa gledajte, već se sada zna da će grafika biti ohohoho bolja u next-gen konzolama, toliko bolja da ćemo imati i NATIVNE 4K igre s vremenom. Tako da ovime je sve rečeno.

Ja koliko vidim grafika na next gen konzolama ce dostici onu koja vec danas imamo na PC-u. Tako da kad izadje sledeci ES za te konzole PC ce ih vec ostaviti u prasini i mi cemo opet skidati modove za bolju grafiku.

I realno, kako moze konzola da dostigne jedan gamerski PC sa grafickom koja kosta vise nego cela konzola? nVidia i ATI izbace 3 serije grafickih gartica dok prodje jedna serija konzole. Babe i zabe...

Poslednja izmena:

Nece biti igara u 4K, podrska za UHD rezolucije je tu zbog video sadrzaja.

Ja koliko vidim grafika na next gen konzolama ce dostici onu koja vec danas imamo na PC-u. Tako da kad izadje sledeci ES za te konzole PC ce ih vec ostaviti u prasini i mi cemo opet skidati modove za bolju grafiku.

I realno, kako moze konzola da dostigne jedan gamerski PC sa grafickom koja kosta vise nego cela konzola? nVidia i ATI izbace 3 serije grafickih gartica dok prodje jedna serija konzole. Babe i zabe...

Moze, jer ce igre biti optimizovane za samo jednu kombinaciju hardvera. TES za next gen konzole ce izgledati drasticno bolje nego sto si u stanju da zamislis.

Poslednja izmena:
Izgledaće ODLIČNO i bolje nego što ovde skeptici misle...a sad na vama je da budete neopravdano skeptični. Ne angažuje džabe tolike nove programere i 3D animatore Bethesda...

verovatno je postavljeno do sad , ali nisam mogao da odolim

Skyrim-vs-Dark-Souls.jpg

NATIVNE 4K igre
koje bre nativne 4k igre si ti jeo bunike?
Moze, jer ce igre biti optimizovane za samo jednu kombinaciju hardvera. TES za next gen konzole ce izgledati drasticno bolje nego sto si u stanju da zamislis.
a i ti sad pricas kojesta. kako god da izgleda na konzoli uvek ce bolje izgledati na napucanom pc-u sa modovima.... i za pc ce stici next gen hardver koji ce biti next gen-iji od onog u konzolama :D

Poslednja izmena:
Za nativne 4K igre sam čuo da će se nekad pojaviti, pa sam zato izneo tu pretpostavku. Dakle to ne znam pouzdano ali nekada će se takve igre i pojaviti, verovatno za dve do tri godine na PC-u.

Nazad
Vrh Dno